Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevarant među nama...

Na žalost ali prevarena sam. :( Sestra je sa njenog profila poručila od jedne lažljivice cipele, uplatila joj je 1000din i ova rekla da će cipele da pošalje, i naravno cipele nisu stizale, poslala joj je poruku šta se dešava, kao imaju nekih problema u pošti, nezna ni ona šta, kasnije joj napiše da joj se paket vratio i da je morala da plati duplu poštarinu, a taj paket kod mene nije ni bio, niti stigao kod mene pošto sam bila da se raspitam u pošti. Onda je dotična rekla da neće više da šalje postexpresom nego kurirskom službom, reko ok, samo neka stignu cipele, i naravno od cipela ni traga ni glasa, kad je pitala šta je rekla je da je poslala axom i da joj se paket opet vratio, a to je nemoguće jer sam non-stop kući i nisam izlazila is kuće... Tako da je devojka provaljena, čista lažovčina. A pare naravno neće nazad da uplati jer je "KAO" platila dva puta duplu poštarinu što je netačno!!!
2013 06 20
pa reci nam ime te lazljivice da i mi nenasednemo [:poljubac]
2013 06 20
pa prijavi je ovde na sajtu da je blokiraju
2013 06 20
Nije mi dala njene podatke, nego podatke njenok dečka, jer ona kao nema ličnu kartu pa nemože da podigne pare.!!!
2013 06 20
dokle vise,,,,brukaju se za sitnice uzas [:isfrustriran]
2013 06 20
boozeee sta se sve desava
2013 06 20
A vidim da postavlja teme, da želi da se menja i da prodaje tako da se pazite i vi, da ne prođete kao ja. :( i 1000din nije malo na ova vremena. [:tuzan]
2013 06 20
nema licnu kartu [:smejati]
2013 06 20
Ne znam za nju, ali naiđoh ovde na nekoliko malo/letnih/umnih likova. Bezobrazluk opšti.
2013 06 20
Pa verovatno!!! Neko derište...!!!
2013 06 20
Pored brdo negativnih [:smejati] [:smejati]
2013 06 20
Pa ima i negativne, mada ove poslednje sam joj stavila ja, sa mog i sestra sa njenog profila da se zna da je prevarant!!!
2013 06 20
To sam skontala ali mimo tih vidim da ima jos jednu
2013 06 20
A imala je i taj, ali ja blesava i mislila biće sve ok... :( eto mi sad. :(
2013 06 20
nemam vise sta da komentarisem...ne znam sta ti i sestra pokusavate da postignete, prvi put posaljem postexpressom, paket mi se vrati, tvoja sestra me ubedi da je niko nije obavestio o paketu,nema veze poverujem , platim duplu postarinu i posaljem opet, ovaj put drugom sluzbom, paket se ponovo vrati...ne postoji mogucnosti da te nisu obavestili ni prvi ni drugi put!!!! Ponovo platim duplu postarinu, i onda se nakon toga tvoja sestra usudi da trazi da joj vratim njenih 1000din...ne da nisam zaradila od tih cipela nego sam jos i u manjku posle placanja svih postarina...sve sto sam imala rekla sam tvojoj sestri i necu vise da se raspravljam oko toga...i 3 negativna komentara od vas dve? kojom logikom i sa kojim pravom??? koliko ja znam pravo da, da utisak ima samo osoba koja je saradjivala sa mnom...s tobom se nikad nisam cula ni bilo sta...prema tome s kojim pravom ostavljas negativan utisak ako je ona vec dala...i sa cijeg ste to (laznog) profila ostavile treci...mislim zaista dosta mi vas je obe...ostavim ti negativan utisak i namerno ne napisem temu da te ne bi pljuvala pred svima (tacnije tvoju sestru) i onda se ti napravis pametna i napises ovako nesto, nemate nimalo srama!!!!!! Nemam vise komentara zaista! Necu da kidam svoje zivce zbog vas, niste vi jedini kupci na ovom sajtu...ima i normalnih devojaka...A slobodno nastavi da pljujes koliko god hoces...pozz
2013 06 20
1 2