Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nije u redu

svi cete skociti sada da svako ima pravo da stavi cenu koju zeli blablabla.. Ali ovo nije u redu [slika:7efc8417-852b-40ee-8d76-620531f9c6f8] [slika:a6259b62-9b6e-45b0-b47d-e6de7943fb98]
2015 11 16
Potpuno si u pravu. Istina je da za stvar koja je kao nova ne mozes staviti neku smesnu cenu, ali ne mozes ni preterivati. U tom slucaju je logicnije da odes u prodavnicu, vidis lepo, kupis i to je to ;) ovako, ovde stave jaku cenu, plus dok platis postarinu, ispadne skuplje. Mnogi stavljaju onoliko koliko njima treba da zarade, a ne onoliko koliko je realno :)
2015 11 16
I sta uraditi sad u ovom slucaju? Meni je ovo bas bas bezobrazluk
2015 11 16
zaobidji samo takve osobe, pa moja baka ce mi isplesti il isheklati istu a materijala se ima Bog je dao uvek [:smejatise]
2015 11 16
Zar to nije isti prodavac u pitanju?Po plocicama i svemu iza lutke bih rekla da je u pitanju isti butik?
2015 11 16
Kako sta uraditi? Pa zaobici - ne kupiti - ne obracati paznju... I bez ljutnje, material, neke tvoje glavne fotografije su sa interneta, a to je ovde nedozvoljena radnja. Sta uraditi u tom slucaju? Ne razumem poentu nekih tema. Ne dopada ti se cena, okej, zaobidjes i nadjes negde gde je jeftinije.
2015 11 16
Inace, ta druga fotografija - to je preprodavac koji se ugradio u prvobitnu cenu.
2015 11 16
Pa takvih primera na sajtu milion...
2015 11 16
Ako cemo tako, prakilice, i tvoja prva fotografija na predmetu je kolazna, a to je ovde zabranjeno, zar ne? :) Nijedan predmet, na kome mi je forografija sa neta, se ne razlikuje od predmeta koji prodajem. Veci problem su oni koji stave sliku sa neta, a predmet nema veze sa predmetom sa slike, slozices se. Pitanje je bilo sta uraditi da neko drugi ne bi naseo. Ja svakako necu jer sam videla, ali neko hoce. I zbog toga sto ne bih volela da se to desi, otuda i tema. I ja, prakilice, ne razumem postojanje i otvaranje mnogoh tema na sajtu, ali ih zaobidjem ako mi se ne dopadaju. Tema je otvorena iz najbolje namere kao upozorenje devojkama i ne vidim zasto bi je neko osporavao. Druga fotografija je od devojke koja ima jako lepe stvari, ali ih prodaje po vrlo visokim cenama, po meni nerealmo visokim..
2015 11 16
Ista ova haljina je u radnji preko 4000, tako da...ne vredi rasprave [:osmeh]
2015 11 16
Ali,bre,to jedna te ista osoba prodaje,u istom butiku slikano.Na jednom profilu jedna nabijena cena,da bi na drugom ispalo jeftinije i vise se kupovalo-gledajte malo TLC :).Uostalom,svako neka radi sta hoce.
2015 11 16
branimira - to su dve razlicite osobe, a koristi se ista fotografija predmeta, jer one zaista prodaju taj predmet, tj. tu haljinu koja potice sa istog mesta.
2015 11 16
Kako god. Nisam ni do sada ulazila u rasprave pa necu ni sada. Znam da imas stalne musterije, i ti njih i one tebe, ja sigurno necu postati jedna od njih. Tema je otvorena iz najbolje namere da devojke ne bi nasele. Ima onih koji me nece podrzati u tome, ima onih koji hoce. zelela sam da upozorim, upozorila sam, ne mogu sve ali i ovaj mali broj koji posecuje forum i vidi ovu temu je nesto.
2015 11 16
Ooo,i to se ovde radi?Ja uglavnom drzim nos u inboxu,pa slabo pratim sta se radi,a forume izbegavam jer se uvek neko fajta :).Nego mi bilo cudno kako razliciti prodavci a isto mesto slikanja,pa njaknuuuuuh :D
2015 11 16
au Milane moj, al te ova Milince mrzi i ogovara na sva usta, lelelelele
2015 11 17
1 2