Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Kako privuci kupce?

Dajte ideje, predloge.. Meni je prodaja mnogo opala, a opet vidim da pojedine clanice imaju utiske kao prodavci na svaka 3 dana po 1.. Kako to uspevate? Imam utisak da moje predmete niko i ne vidi :(
2015 12 08
To su utisci u razmenama, verovatno, pa ko gde stavi; fotografija prodaje predmet najvise
2015 12 08
Stvarno imaš slatke stvarčice....ne znam, da probaš da malo sniziš cene pa da se "reklamiraš" na forumu sa popustima? [:sokiran]
2015 12 08
Jeste, Loki, cene- jos jedan faktor koji utice na prodaju; fotke su ok
2015 12 08
Imaš jedan od najlepših profila na sajtu, definitivno [:osmeh] Cene malo dole i mislim da će biti bolje [:osmeh]
2015 12 08
ma ja cene spustam stalno, u proseku 200 din pa i do 800.. ko god me pita dobije popust.. al niko nista ni ne pita, pa se konstantno pitam u cemu gresim.. osim ako mi slike nisu lose..
2015 12 08
Nisu slike loše, naprotiv, ali neke devojke je prosto blam da pitaju za popust (mene nije, ja uvek pitam a i sama uvek dajem popuste) pa možda da počneš svakog dana da postavljaš po neku temu gde ćeš ih "ohrabriti" da pitaju [:lepota] [:smejuljitise]
2015 12 08
Hvala, NatasaSimrak [:lepota] [:poljubac]
2015 12 08
Slike su ti super, ne opterecuje se oko toga. Meni se baas dopadaju a i stvarcice su odlicne samo..kad krenu ovi praznici proredi se potrosnja [:smejuljitise] Mada ljudi pretezno rade razmene...zato je i istina da se stvari bolje prodaju na drugim sajtovima tipa Limunda
2015 12 08
Ovde samo preprodavci dobijaju svakodnevno utiske. [:pospan] Mi koje prodajemo svoju garderobu imamo dobre i loše nedelje. [:kezitise] Ni fotografije nisu presudne. Ima članica kojima se jedva raspoznaje šta prodaju, a imaju više utisaka od tebe i mene zajedno. Pa ni cena i popusti. Npr. Ja 22 dana ne mogu da realizujem saradnju, a cenu sam spustila za 70%, sa 3500 dinara na 1050 dinara. A pre te saradnje sam u roku od 2 dana dobila uplatu, spakovala i poslala 12 predmeta. Jednostavno, nema pravila ovde. [:kezitise] Reklamiraš se jednom dnevno, kada neko potraži nešto, ponudiš i čekaš. A dok čekaš, ima interesantnih tema u kojima možeš da učestvuješ, pa će te i tako primetiti ostale članice. [:osmeh] Iskreno, mislim da se ovde ne rade mnogo razmena, već sve one koje ih rade, koriste forum za postavljanje 2 teme na dan, jedna u podforumu "Tražim", a drugu u "Rasprodaje". Te nam onda "Skorašnje teme" izgledaju: Tražim razmenu Rasprodaja, može i razmena (Od iste članice) Članice koje kupuju se retko oglašavaju na forumu. To sam zaključila i po mojim kupcima, a i po utiscima "O prodavcu" drugih članica. [:osmeh]
2015 12 08
Meni je nekoliko puta uspelo da odmah prodam predmet kada sam ga oglasila na forumu u rasprodajama-znači ne onako u globalu da snižavam cene, već konkretno jedan predmet i po kojoj ceni ga prodajem. Ne znam, možda je bila samo slučajnost, ali eto možda kao ideja.... [:osmeh]
2015 12 08
Ja ne znam više šta da promenim da bih prodala nešto [:plakati] Mislim da su mi cene ok, opis isto, slike su napravljene Nikonom D3200, tako da se sve lepo vidi....ne znam. A ne bih da smaram na nekim temama, zamrzeće me ljudi [:smejuljitise]
2015 12 09
KarolinaGyenge, možda bi trebalo da promeniš način slanja i plaćanja, jer će jedna narukvica čija je cena 200 dinara članicu koštati skoro 500 dinara zbog plaćanja pouzećem...
2015 12 09
Pa kako drugačije da šaljem? o.O
2015 12 09
Mogu da ti kazem da mi se najvise devojaka javljalo kada nisam usla na profil dve nedelje pre nekoliko meseci, preko 30,40 poruka.. A sad, kad sam relativno redovno na sajtu, eventualno jedna dnevno i posle milion pitanja samo ispari.. Ja mozda jednom ili dva puta nedeljno objavim u podforumu 'rasprodaje' temu gde izreklamiram nekoliko predmeta i tad spustim cenu tipa za 50% i onda mi se tad neko javi, a inace slabo prodaja, uglavnom pitaju za razmenu sto dolazi u obzir ako se nadjemo sa ukusima i velicinom [:osmeh] Sredila sam i profil i redovno izbacujem nove predmete, ali ne ide prodaja kako ide kod nekih clanica koje imaju svoje prodavnice ili prodaju na veliko
2015 12 09
1 2