Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Preporuke knjiga

Evo posto ja mnogo vise citam nego sto gledam filmove, da vam preporucim neke knjigice :D Prvo sto je MORANJE je The Song Of Ice And Fire (Pesma Leda i Vatre) serijal, ili, jednostavno receno, Igra Prestola :D Napisano je 5 delova dosad, prvi se zove Igra Prestola, knjige su NEUPOREDIVO bolje od serije pa izvolite :D Bilo sta od Agate Kristi gde se pojavljuje Herkul Poaro :D Ako volite laksa stiva, Aleksandra Poter i njen "Moj gospodin Savrseni" je super Za veliku decu, Mina Todorovic i njeni "Vir Svetova" i "Gamiz" Vir je vrlo moguce moja najdraza knjiga, neverovatno je topla i zanimljiva, pravi dragulj <3 Nik Hornbi i "Prica o Decaku" mozda ste gledali film "About the Boy" sa Hugh Grantom ;) e to je to :D Toliko za sad, da cujem vas ;)
2013 06 26
Na mene je "Lovac na zmajeve "Haled Hoseini,ostavila neverovatni pecat!
2013 06 26
Kad si kod Nik Hornbija Dug put do dna od njega... Šta znam ja sam imala dosta faza pa vam mogu preporučiti Justein Goredra, on je kod nas dosta popularan pa lakše štivo od njega je Devojka sa pomorandžama (da ne mislite odmah kako je to neke ljigava romansa, prvenstevno se radi o roditeljskoj ljubavi) pa onda može od njega Misterija paijansa i Maja. Španci Ljisa nije loš, malo je perverzan pa nije za svakoga, ali Karlos Ruiz Safon jeste...Senka vetra, od njega itd. itd. Od fantazije Vukodav Marije Semjonove biće toga još od mene... [:smejuljiti]
2013 06 26
Nisam citala, ali idem u biblioteku ovih dana i potrazicu je ;)
2013 06 26
Od Haleda imaš žensku verziju Lovca na zmajeve..Hiljadu čudesnih sunaca. Pročitala obe i ne mogu da se odliučim za koju da glasam, a sad ima i neku novu knjigu...
2013 06 26
Uh Cassi nisam citala nista od toga sto si napisala osim Dug Put Do Dna :D kad si kod perverzije, Erica Jong i Kako spasiti vlastiti zivot ;)
2013 06 26
*Ljosa, ne Ljisa [:lepota]
2013 06 26
Trenutno naravno citam Dzordza R.R. Martina [:osmeh] ali sto volim na brzinu da procitam i ono sto pise Gijom Muso..nekako mi je lako stivo..bolje to nego zuta stampa [:smejati]
2013 06 26
Sve je bolje od zute stampe :D Meni su se dopale one knjige Pretty Little Liars od laksih stiva :D I naravno oni dnevnici Adriana Mola :D
2013 06 26
Kazu da je i ta nova knjiga od Haled Hoseini extra "A planine odjeknuše" ...jedva cekam da je uzmem u rucice! [:osmeh]
2013 06 26
Hvala na preporuci [:osmeh] npr. ko voli.. Glen Kuper, knjiga mrtviih dusa i biblioteka mrtvih.. [:stidljiv]
2013 06 26
A sto su knjige bolje od serije? [:stidljiv]
2013 06 26
Divni predlozi!Devojke Laku noc i Slatki snovi! [:osmeh]
2013 06 26
Zato sto u knjizi Renli Barateon i Loras Tirel nisu gejevi :D eto, samo jedan od razloga, ali ima ih mnogo, sve je detaljnije i svi likovi su opisani savrseno, toliko da ti nije ni potrebna serija da bi ih razumela/volela/mrzela. U seriji su mnogi od tih likova nedovoljno docarani ili POTPUNO pogresno predstavljeni :/
2013 06 26
*Cassiopeia- osim Maje od Gordera, obavezno moram pomenuti i Sofijin svet, super je knjiga. Od Hesea Demijan, meni najdraza njegova, ali sve su dobre, Stepski vuk takodje.
2013 06 26
1 2 3 4 5 ... 7