Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Preporuke knjiga

Jao od Danijele sam pocela da citam jednu knjigu i nije mi se dopalo i od tad izbegavam :-D Da li je neko citao nesto od Dean Koontz-a? Ja mnogo mnogo volim Skroviste :-)
2013 06 26
Nisam od Koontz-a citala nista, mada eto ideje, potrazicu u biblioteci, mozda mi se bas dopadne. A za ove knjige tipa: Zasto muskarci vole/ ne vole; Kupoholicarke i Sv Petar, to obilazim u sirokom luku, sta cu takva sam. Obozavam Domanovica, Ducica, Antica... [:lepota]
2013 06 26
Koontz je slican kao King, njih dvojica su cak i prijatelji, tako da znas sta da ocekujes ;-) Ja volim i istorijske romane a njih fantasticno pise Bernard Kornvel ;-)
2013 06 26
A ja Dostojevskog i Andrica. Hahaha. Aleera - Iskreno Stilova nije po mom ukusu, ali ova knjiga je stvarno predobra.
2013 06 26
Jedino sto ja ne volim su krimi romani. Eto. Mogu sve ostalo da citam. I ne volim pesme i poeme. :D Ali obozavam psiholoske, horor i Filozofske.
2013 06 26
Andric se meni bas dopada. I Kis <3
2013 06 26
sa malim f. [:keziti]
2013 06 26
<3 ^^
2013 06 26
Andrica obozavam i njegove duge recenice, koje su savrseno izbalansirane i njegove sjajne opise. Naravno Hemingvej je savrsen, umalo da zaboravim da ga pomenem. [:stidljiv]
2013 06 26
Ja krimice volim, volim i ono "macka i mis i teorije zavere" kao Da Vincijev Kod :-D A volim i horore i psiholoske í sve to :-D mada najvise volim kad knjiga ima pitanje "ali ko je to ucinio" :-D
2013 06 26
Hemingvej da, ali recimo Starac i more mi se ne dopada.
2013 06 26
Starac i more se ni meni nije svidela. A iskreno ni Selindzerov Lovac u Razi koga je neko pomenuo malopre :-D
2013 06 26
Citala sam Da Vincijev kod, jos kada sam bila osmi razred. Knjiga me je odusevila, znaci ni priblizno sa filmom. Ali tada nisam mogla da razumem, koliko bih sada razumela. Ali ne volim da citam dva puta istu knjigu. Mada sam Igra andjela procitala i dva puta. A jedina knjiga zbog koje sam plakala kada sam zavrsila sa citanjem je Devojcica sa sestog meseca - Muni Vicer. I citala bih je jos 1000 puta, a procitala bar pet. Iako je knjiga za decu, ja je obozavam! Jer kada sam tuzna, totalno se osecam kao da sam na drugoj planeti.
2013 06 26
Tog lovca nisam ni citala. [:keziti]
2013 06 26
Meni se dopada, a to mi je bila i prva knjiga koju sam od njega procila. Super su knjige Agate Kristi u srednjoj skoli sam se davila u njima. [:smejuljiti] I meni jedan od interesantnijih zanrova je apsurd, tu se mnogo toga moze izvuci, nauciti i citanjem takvih knjiga negde upoznajem sebe, na neki drugi nacin. Meni je Cekajuci Godoa, neiscrpna tema za razmisljanje.
2013 06 26
1 2 3 4 5 6 7