Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Prijava grešaka i bug-ova na novom dizajnu

Drage dame, Novi dizajn je od danas aktivan! Tema je namenjena prijavljivanju grešaka i bug-ova na novom dizajnu i, molim vas, da sve nepravilnosti koje uočite prijavite u ovoj temi. Greške su moguće u početku, svaka pomoć je dobrodošla i bićemo vam veoma zahvalni na saradnji! Ukoliko naiđete na neku opciju koja ne radi, loš prikaz stranice na koju ste ušle, grešku u prevodu ili bilo koji drugi tehnički problem, obavestite nas o tome u ovoj temi. Hvala na pažnji, AdminRS
2016 01 07
Postovana, odmah sam primetila da postoji greska kod utisaka, tacnije imam ih dosta manje na novom profilu.. 299 a tacan broj utisaka je 325. Pozdrav!
2016 01 07
Ne vidim broj članova kojima se sviđa neki moj artikal. Potrebno je prevesti neke reči u Uslugama. :") Najbitnije: dobila sam poruku, ali nema mi nikakvog obaveštenja, ne stoji Razgovori (1) ili nešto slično pa tako moram u to stalno da ulazim da proveravam.
2016 01 07
U par navrata pokusala sam da izmenim kolekciju, naizmenicno mi predmete ne ocitava vec samo prijavljuje "Dopusteno je koristiti do 2 predmeta od istog korisnika" i takodje omoguceno je 12 umesto 16 predmeta. Zatim ne znam jel ima jos opcije tj. ja ne mogu da nadjem opciju da vidim kod koliko clanica je odredjeni predmet u omiljenima Martita on pokazuje samo pozitivne, ne racuna neutralne iako su zabelezeni :)
2016 01 07
> leptirica: > Predmeti koji su oznaceni kao prodati,ne mogu da se obrisu , ja sve sto prodam oznacim kao prodato i posle obrisem da ne pravi guzvu ali sada to ne mogu da uradim ni na staroj ni na novoj verziji. Uvek možete te predmete poslati meni u poruci ili ostaviti u temi Nedozvoljeni predmeti.
2016 01 07
Hvala @SukiStyle :) Bilo bi okej, da se dosadasnji broj utisaka sacuva a nadalje da se krene po novom. [:osmeh]
2016 01 07
Poruke ne mogu da koliko vidim menjam bas je bag tu :D Htela sam da dodam tj. da pitam jel postoji jos opcija da se isprati/otprati tema? :)
2016 01 07
> Martita87: > Postovana, > odmah sam primetila da postoji greska kod utisaka, tacnije imam ih dosta manje na novom profilu.. 299 a tacan broj utisaka je 325. > Pozdrav! Prikazani su samo pozitivni i negativni utisci, bez neutralnih.
2016 01 07
> milicaant: > Ja ne mogu da obrisem temu,objavila sam je pre nedelju dana mozda i vise,na forumu TRAZIM.. Takođe, i ovakve stvari mi možete proslediti da obrišem.
2016 01 07
Bilo bi okej, da se dosadasnji broj utisaka sacuva a nadalje da se krene po novom. [😮smeh] Hvala na odgovoru :)
2016 01 07
> PrincessX: > Ne vidim broj članova kojima se sviđa neki moj artikal. > Potrebno je prevesti neke reči u Uslugama. > :") > Najbitnije: dobila sam poruku, ali nema mi nikakvog obaveštenja, ne stoji Razgovori (1) ili nešto slično pa tako moram u to stalno da ulazim da proveravam. U pravu ste, može se videti kod drugih, ali za svoje predmete se ne može videti broj sviđanja.
2016 01 07
Kada kliknem da vidim sve Pracenje ili Skorasnje teme, hyperlink ili ne radi ili me vraca na sam forum. Takodje bilo bi super ako neko zna koji browser je najbolji za ocitavanje sajta, jer mi na ovom sajtu cesto ne radi refresh/reload/update...
2016 01 07
To ne funkcioniše. Sinoć sam dobila poruku i nije bilo (1).
2016 01 07
Pozadina ne moze da se postavi. Ne vide se sve teme koje pratim. Ne pokazuje mi kad imam poruku osim ako ne osvezim stranicu. Ne moze da se obelezi neki predmet da je i za razmenu i da ima neku cenu (ili cena ili razmena, na starom je moglo). Ne moze da prestane da se prati neka tema. Broj utisaka je manji, ali to ste vec objasnili gore. Mislim da je to to za sada. To je ono sto sam primetila, nista vise.. :) I evo vidim da smajlica nema jos :D
2016 01 07
Upravo sam pokusala da ubacim nove predmete na novoj verziji i ne mogu , takodje ni na staroj trenutno ne mogu da ubacim nove predmete
2016 01 07
1 2 3 4 5 ... 110