Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Prijava grešaka i bug-ova na novom dizajnu

Postovanje,ne vidim broj clanova kojima se svidja moj predmet,takodje ne mogu da stavim omiljene predmete u listu..Ne mogu da otvorim razgovor,
2019 10 08
Zdravo svima - kod mene se ne vidi nikakva razlika u novom dizajnu, ali zato vec par dana ne mogu da dodam nove predmete jer nece da se uploaduju slike! Da li jos neko ima ovaj problem? Hvala!
2019 10 10
POSTOVANI, VEC MESEC DANA POKUSAVAM A POSTAVIM OGLAS I NE MOGU. PRVO JE PROBLEM BIO POSTAVITI SLIKU, A ZATIM SAM TO USPELA ALI OGLAS NE MOZE DA SE POSTAVI, IAKO SAM 10 PUTA POKUSALA.DA LI MOZETE DA MI KAZETE STA JE PROBEL, POKUSAVLA SAM I SA TELEFONA I SA KOMPA
2019 10 17
Ne radi slanje fotki u poruci, ne radi taj upload. Umesto da u poruku ubaci sliku, ona ode na log in stranu, iako sam ulogovana i u porukama već. Slanje poruke bez slike radi.
2019 11 04
Da li samo ja ne znam kako se ovaj sajt koristi ili onaj klizac za filtriranje pretrage u rasponu cena ne radi vec godinama? Uvek moze samo do 799 rsd da se stavi i posle toga je beskonacno.
2019 11 04
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/a749b5dc496660e46d5210fd181127fa.jpg) Molim Vas, stalno mi prijavljuje ovu gresku. O cemu se radi? Hvala
2019 11 06
Da li još neko ima problem sa dopunom novčanika? 😩
2019 11 06
Zasto se pojavljuje greska u linku kad hocu da pisem adminu? Postoji li admin na ovom sajtu jos uvek? https://mojekrpice.rs/adminrs-24708 Htela sam da ga pitam, zasto ne postoji mogucnost da se da jos jedna pozitiva ocena ukoliko se ostvari i druga dobra saradnja i da li moze da se to pravilo prepravi?
2019 11 06
Ne mogu da obrisem predmete, slike nestaju!! Moze li pomoc ???
2019 11 11
Kod mene vec godinu ipo dana sajt ne radi. Gotovo ga ni ne koristim vise, jer ne mogu... Neki predmeti iz liste zelja mi sami nestaju... Poruku ne mogu da posaljem... tako da je jedan predmet prodat jer nista nisam mogla da otvorim!!! Iz liste zelja ne mogu da izbacim predmet, cak i kada je prodat, ne mogu nista ni da ubacim u listu zelja. Slike ne mogu da gledam osim prve naslovne - koliko god klikcem on nece da menja slike. Sve u svemu sajt ne radi dobro. Radi pretrayivanje premeta i vise nista (kod mene) Treba alarmirati administratora da se nesto uradi. Kako doci do admina? Moye li neki odgovor sta da radim? Hvala
2019 12 07
Da li neko ima problem da mu ne stize obavestenje na mail kada neko posalje poruku i zbog cega to? Tako kasnim sa odgovorima clanicama. 😢 A imam dosta novih stvari postavljenih.
2020 01 13
Da li u protekla dva dana imate problem.sa sporim učitavanjem?
2020 01 15
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/58ef8c7cf13e4f74af3d5db7c187c614.jpg) Opet baguje
2020 01 16
I meni se isto desava i ova slika pojavljuje.
2020 01 16
Ne mogu da obrišem prodate stvari... Da li neko ima sličan problem?
2020 01 25