Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Prijava grešaka i bug-ova na novom dizajnu

NE MOGU DA APLOUDUJEM SLIKE. Probala sam i sa onima koje su već postavljane i po dimenzijama u uputstvima, jednostavno ne mogu da postavim nijedan nov predmet
2019 09 23
Ja i dalje tj 10dana min ne mogu nista novi da postavim,jer je nemoguce da uploadujem slike! Sta se desava?
2019 09 24
Da li ovaj sajt ima angazovane programere koji se bave odrzavanjem sajta? Ovaj problem oko slika i postavljanja predmeta je nekoliko linija koda, ne mogu da verujem da to danima ne moze da se sredi. Da li se uopste neko bavi ovim sajtom? Totalni neprofesionalizam a toliko clanova. Srecom, postoje alternativni sajtovi koji se redovno odrzavaju.
2019 09 24
Ja uopste ne mogu da postavim sliku ni predmet.Ne znam da li samo ja imam taj problem
2019 09 24
> AdminRS: > Drage dame, > Novi dizajn je od danas aktivan! > Tema je namenjena prijavljivanju grešaka i bug-ova na novom dizajnu i, molim vas, da sve nepravilnosti koje uočite prijavite u ovoj temi. > Greške su moguće u početku, svaka pomoć je dobrodošla i bićemo vam veoma zahvalni na saradnji! Ukoliko naiđete na neku opciju koja ne radi, loš prikaz stranice na koju ste ušle, grešku u prevodu ili bilo koji drugi tehnički problem, obavestite nas o tome u ovoj temi. > Hvala na pažnji, > AdminRS Da li biste bili ljubazni da se oglasite i da nam kažete kada će i da li će sajt biti u skorije vreme u funkciji?
2019 09 24
Poštovani već danima ne mogu da vidim nikakvu novu objavu na sajtu. Kada uđem na stranicu nedavno postavljenih artikala ništa neće da učita kao da se sve zamrzlo od pre 10-tak dana. Da li znate šta se dogodilo? Pozdrav
2019 09 24
Ja imam problem sa brisanjem prodatih predmeta i sa postavljanjem novog artikla. Pisala sam i na mejl za pomoc, ali nisam dobila odgovor. Ne mogu da uploadujem slike (nije do velicine jer sam ih sve sredila). Cak sam pokusala da na tim prodatim predmetima stavim novu sliku, izmenim tekst i tako postravim novi oglas, medjutim slike postave, nema ucitavanja ali kada kliknem da postavim predmet nista se ne desava. Molim za pomoc!
2019 09 24
Drugari , Sajt se vraca u normalu :") Oglase je sada moguce postaviti ali i dalje se ne mogu slati slike porukama . Takodje, neki oglasi su `nevidljivi` tj slike se ne mogu pregledati . Radujemo se oporavku sajta i iuspesnim kupovinama-prodajama :")
2019 09 24
Ipak dok se sajt ne oporavi skroz, iskoristimo instagram :") :") :") znam, da ja ne mogu da šaljem poruke, i naravno ne znam da li meni neko piše, pa možda iste mi ni ne stižu. giecouture_wardrobe Please, follow ladyes <3 <3 <3
2019 09 24
> fashionkv: > Drugari , > Sajt se vraca u normalu :") > Oglase je sada moguce postaviti ali i dalje se ne mogu slati slike porukama . Takodje, neki oglasi su `nevidljivi` tj slike se ne mogu pregledati . > Radujemo se oporavku sajta i iuspesnim kupovinama-prodajama :") Pozdrav :) kako ste uspeli da uploadujete fotografije? Jesu preko 2mb? I da li ste uspeli preko telefona ili preko računara?
2019 09 24
> MinaMina87: > Pozdrav :) kako ste uspeli da uploadujete fotografije? Jesu preko 2mb? I da li ste uspeli preko telefona ili preko računara? Objavljen nov oglas za Replay papuce , preko racunara :") Fotografisane mobilnim telefonom i manje su od 2mb. Jos uvek se fotografije ne vide ali je oglas postavljen . Lep pozdrav
2019 09 24
Sad vidim nove oglase ali su linkovi slika opet "polomljeni". Nazalost, ne mogu ni ovde na forumu da upload-ujem sliku da bih pokazala kako vidim oglase :(
2019 09 24
Ne radi nista,ne vidim slike koje vec stoje na sajtu,a kamo li da stavljam nove...
2019 09 24
Treba mi pomoć. Nemogu da postavim nijednu sliku već 10 dana. Pozdrav
2019 09 24
Opet sajt baguje tj ne ucitava slike i slike se ne vide
2019 09 24
1 2 ... 96 97 98 99 100 101 102 ... 112