Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Prijava grešaka i bug-ova na novom dizajnu

Ljudi jel realno da se niko ni ne oglasava vec 10 dana povodom ovoga?
2019 09 20
ne mogu da okačim slike
2019 09 20
ne mogu da postavim predmet
2019 09 21
Ne vidim uopste nove oglase vec 10,11 dana...
2019 09 21
> MisicMarija91: > Ja već 10 - ak dana ne mogu da vidim nove postavljene predmete. Kao da tih dana niko nije ništa objavljivao. Ni kada suzim izbor na određenu veličinu, ni ovako, ništa. Koristim google chrome, ista situacija je i preko kompa i preko telefona. I meni isto...
2019 09 21
> AdminRS: > Drage dame, > Novi dizajn je od danas aktivan! > Tema je namenjena prijavljivanju grešaka i bug-ova na novom dizajnu i, molim vas, da sve nepravilnosti koje uočite prijavite u ovoj temi. > Greške su moguće u početku, svaka pomoć je dobrodošla i bićemo vam veoma zahvalni na saradnji! Ukoliko naiđete na neku opciju koja ne radi, loš prikaz stranice na koju ste ušle, grešku u prevodu ili bilo koji drugi tehnički problem, obavestite nas o tome u ovoj temi. > Hvala na pažnji, > AdminRS Na prvoj strani okacenih stvari mi vec danima stoje objave od 12. septembra i ne mogu videti sta se novo objavljuje!!!
2019 09 21
Da li če ovo čudo od sajta ikada proraditi :'(
2019 09 21
Ocigledno je da niko od nas nema informacije o trenutnom stanju sajta. Problem je sto je beskorisno ulaziti (trenutno) jer se oglasi ne mogu postaviti, niti slati fotografije potencijalnim kupcima. Cak, nije bilo moguce iskoristiti uslugu PROMOCIJA ARTIKLA iako je uplacena i pocela da tece u momentu kada je sajt blokirao . Licno misljenje da je ovaj sajt divan i shodno tome;samo njega koristim. Bilo bi korektno da se neko oglasi i kaze kada ce sajt krenuti sa normalnim radom ☺️ , svi cekamo sa nestrpljenjem 😎
2019 09 22
Ovo već predugo traje i mislim da je neko bar trebao da se oglasi sa adekvatnom informacijom o tome da li će sajt nastaviti sa radom ili ne. Devojke koje se ozbiljnije bave prodajom robe verovatno će naći drugi sajt kao alternativu, jer ovo čekanje je stvarno predugačko.
2019 09 22
Cim do sad nije resen problem,i niko se ne oglasava ,nema nista od toga...
2019 09 22
Sta preporucujete kao alternativu, sem kupujem prodajem?
2019 09 22
Lalafo > IvanaIva7: > Sta preporucujete kao alternativu, sem kupujem prodajem?
2019 09 22
Dok se ovo ne reši, ja sam prešla na instagram prodaju uz hashtag #mojekrpice Preporučujem i vama... https://www.instagram.com/mojekrpice_glamorama/
2019 09 22
Zbog problema na sajtu sto ne mogu da se postave stvari zapratite me na instagramu https://www.instagram.com/krpice_by_sladja/
2019 09 22
Ne mogu da okacim nove stvaei, idalje ucitava sliku i tako u krug..
2019 09 22
1 2 ... 94 95 96 97 98 99 100 ... 112