Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Prijava grešaka i bug-ova na novom dizajnu

Isti slučaj
2019 09 18
Vec vise od meses dana ne mogu ubaciti nijedan predmet. Sta nije u redu? Prvo nisam uopste mogla da udjem, sad ni da ubacim...
2019 09 18
Da li ce zaboga iko reagovati na ceo ovaj haos sa sajtom?!?!?! Danima predmeti ne mogu da se okace, slike ne mogu da se ucitaju.. Ljudi odlase sa ovog sajta jer vise nemaju strpljenja za ovu losu organizaciju.. Jako mi je zao jer volim Krpice i dugo sam ovde :-( Nadam se da ce neko reagovati na nase molbe..
2019 09 18
> AdminRS: > Drage dame, > Novi dizajn je od danas aktivan! > Tema je namenjena prijavljivanju grešaka i bug-ova na novom dizajnu i, molim vas, da sve nepravilnosti koje uočite prijavite u ovoj temi. > Greške su moguće u početku, svaka pomoć je dobrodošla i bićemo vam veoma zahvalni na saradnji! Ukoliko naiđete na neku opciju koja ne radi, loš prikaz stranice na koju ste ušle, grešku u prevodu ili bilo koji drugi tehnički problem, obavestite nas o tome u ovoj temi. > Hvala na pažnji, > AdminRS Ne mogu da postavim novi artikl,nece da prihvati sliku?
2019 09 18
Ovde i dalje niko ne mrda usima da se nesto popravi...
2019 09 18
Problem predugo traje, ne mogu da postavim slike.
2019 09 18
Ja još uvek ne mogu da postavim slike 😔
2019 09 18
Takođe, i dalje isti problem sa postavljanjem predmeta! Kao programer i korisnik ovog sajta, smatram da je nedopustivo da sajt ovako velikog broja članova ima bug već toliko dugo
2019 09 18
Stvarno su prevrsili sve mere.Nedelju dana ne mogu da rese problem.Sramota .
2019 09 18
Da li neko ima info kad ce proraditi :/
2019 09 18
Ja ne mogu da ostavim utisak a u da prilogu bude slika :(
2019 09 18
Hrvatska verzija sajta je proradila,u smislu da nema vise blokade postavljanja predmeta. Da li neko ima neku informaciju?
2019 09 18
Dobro jutro, ja ne mogu da postavim slike vec nekoliko dana, ni sa telefona, ni sa kompjutera. Ima li pomoći? Hvala, Jelena
2019 09 19
> AdminRS: > Drage dame, > Novi dizajn je od danas aktivan! > Tema je namenjena prijavljivanju grešaka i bug-ova na novom dizajnu i, molim vas, da sve nepravilnosti koje uočite prijavite u ovoj temi. > Greške su moguće u početku, svaka pomoć je dobrodošla i bićemo vam veoma zahvalni na saradnji! Ukoliko naiđete na neku opciju koja ne radi, loš prikaz stranice na koju ste ušle, grešku u prevodu ili bilo koji drugi tehnički problem, obavestite nas o tome u ovoj temi. > Hvala na pažnji, > AdminRS Vec danima ne uspevam da postavim slike..... Pokusala sam sa vise pretrazivaca kao i sa pc-a ,lap topa i telefona ....
2019 09 19
Ni ja ne uspevam da postavim nov predmet jer neće da mi učita slike... Šta se dešava i zašto je sajt ovako nestabilan i nepouzdan?
2019 09 19
1 2 ... 92 93 94 95 96 97 98 ... 112