Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Prijava grešaka i bug-ova na novom dizajnu

Takodje, nece da ucita nove slike i ne mogu da postavim predmet. Za vikend sam bila uplatila promociju koju nisam dobila.. Admin ne odgovara na poruke.
2019 09 16
Ja ne mogu da postavim nove predmete, ne znam da li to ima veze sa temom. Pozzz
2019 09 16
Ja uopste ne mogu da postavim predmet na prodaju, okacim slike koje imaju manje od 2 mb i nema sanse da ih ucita. Vrti sto godina i to je to, na kraju odustanem. Pokusala sam da okacim predmet bez slike ali opet prazan klik na POSTAVI PREDMET. Ne znam sta se desava, sela da postavim gomilu novih stvari na prodaju i ne da mi se:D
2019 09 17
Ne mogu da postavim slike.
2019 09 17
Ne može da se prikači slika u ‘Razgovorima’, a ‘Nedavno postavljeni predmeti’ su već danima isti (verovatno jer niko ne može da postavi novi artikal). Kada se edituje predmet, obavezno izbriše bar jednu forografiju. Davno postavljeni predmeti su potpuno bez slika. I mogla bih ovako do sutra. Ljudi, osposobite nam sajt, aman!
2019 09 17
> AdminRS: > Drage dame, > Novi dizajn je od danas aktivan! > Tema je namenjena prijavljivanju grešaka i bug-ova na novom dizajnu i, molim vas, da sve nepravilnosti koje uočite prijavite u ovoj temi. > Greške su moguće u početku, svaka pomoć je dobrodošla i bićemo vam veoma zahvalni na saradnji! Ukoliko naiđete na neku opciju koja ne radi, loš prikaz stranice na koju ste ušle, grešku u prevodu ili bilo koji drugi tehnički problem, obavestite nas o tome u ovoj temi. > Hvala na pažnji, > AdminRS Nemogu da postavim novi predmet za prodaju
2019 09 17
Sta da radim da to otklonim
2019 09 17
Takodje ne mogu da postavim nove predmete, problem je sa ucitavanjem slika. Upload-uje ih satima i na kraju nista. Ne mogu ni da prikacim sliku prilikom razmene poruka. Ovo traje vec nedelju dana, da li je moguce da nemate nekoga sposobnog da se bavi odrzavanjem sajta?
2019 09 17
Možete li me vratiti na staru verziju
2019 09 17
:@
2019 09 17
Ne mogu da postavim nove predmete za prodaju,nece da ucita slike uopste,ranije nikada nisam imala Takav problem! Vidim da i ostali clanovi imaju problem,da li ce neko da se odazove i resi ovo? Hvala i pozdrav :)
2019 09 17
Drage dame, nije problem sa vašim slikama i oglasima već je problem sa sajtom... Čime god da slikate oglas se neće postaviti jer je sajt u kvaru već par dana a niko se ne odaziva da to reši ili da nam bar da bilo kakvu informaciju o ovoj situaciji... Nadam se da će uskoro biti bolje jer već gubimo dosta članova koji idu na druge sajtove...
2019 09 17
Dobro vece, Uopste mi ne prikazuje nove predmete, u odredjenoj kategoriji(parfemi, kozmetika).
2019 09 17
Samo dzaba pisemo kolko vidim....
2019 09 17
Ć
2019 09 18
1 2 ... 91 92 93 94 95 96 97 ... 112