Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Prijava grešaka i bug-ova na novom dizajnu

Na profilu mogu da vidim samo par fotografija. Sajt je očigledno u kvaru. Hoće li neko da reaguje?
2019 09 15
Želim stari sajt....ovo postaje zabrinjavajuće :,'(
2019 09 15
Ne vide se slike, sve baguje. Ovaj sajt i ceo njegov interfejs je već odavno zastareo... kao da smo u 2008. godini..., bilo bi dobro da se kompletno napravi novi. Algoritmi za preporuku odeće ne rade, ne mogu da se vide novi post-ovi od korsnika koje pratim, sve je nelogično. Apelujem na velike izmene!
2019 09 15
zasto nam niko bar ne objasni sta se desava..???
2019 09 15
Isti problem imam i ja :(
2019 09 15
Takodje ne vidim fotografije i ne mogu da ostavim utiske clanicama sa bilo kog uredjaja
2019 09 15
Vec treci dan ne mogu da postavim predmet, vidim slike i odgovaram na poruke. Definitivno prelazim na drugi sajt.
2019 09 15
> LaraKroft: > Vec treci dan ne mogu da postavim predmet, vidim slike i odgovaram na poruke. Definitivno prelazim na drugi sajt. ISTOOO! Imam toliko odece i svega ali ne mogu vise stvarno...
2019 09 15
Vidim da je sad administratov profil nedostupan....
2019 09 15
Pokusavam neki vreme da okacim stvari ali ne ide... uzas..
2019 09 15
kako se zovu sajtovi slicni ovom na kome mozemo da okacimo krpice?
2019 09 15
> LaraKroft: > Vec treci dan ne mogu da postavim predmet, vidim slike i odgovaram na poruke. Definitivno prelazim na drugi sajt. koji drugi sajt?
2019 09 15
Ja sam obrisala sve svoje artikle i prebacila podatke i fotke na kupindo. Nadam se da će tamo biti nekih pregleda, držite mi palčeve ,:)
2019 09 15
Ajde bre admini , ovo je bio poznat i kul sajt za prodaju, i trebalo bi da bude najbolji bez greške! Tehnologija je valjda u usponu u 2019. haha i problemi se rešavaju brzo za dan dva sta ovo ovoliko traje?? Kupci smo i imamo kupce koji čekaju. Nije ok da ne mozemo da pošaljemo ni poruku a kamoli da stavimo predmet ili trazimo sta nam treba. Brze to ili javljajte da se gasite pa da idemo na neki drugi sajt. Pozz
2019 09 15
> cipelica: > > LaraKroft: > > Vec treci dan ne mogu da postavim predmet, vidim slike i odgovaram na poruke. Definitivno prelazim na drugi sajt. > koji drugi sajt? Lalafo(tamo sam malopre okacila slike), imaju i aplikaciju za mobilne telefone, a imas jos i kupujem prodajem, kupindo i limundo.
2019 09 15
1 2 ... 89 90 91 92 93 94 95 ... 112