Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Prijava grešaka i bug-ova na novom dizajnu

Poštovani, Ne mogu da uklonim predmete iz "liste omiljenih".
2018 06 13
Ne mogu da dodam u listu omiljene predmete.
2018 06 14
Poštovani, Oprostite što Vas svako malo uznemiravam, ali zaista imam problem sa novim dizajnom.
2018 06 16
Primetila sam da svaki put kada ostavim komentar na forumu, vratim se na stari dizajn koji je daleko funkcionalniji.
2018 06 16
Meni su utisci isti ,ostali ne promenjeni
2018 07 01
zdravo imam jedan problem,kada hocu da postavim nov predmet na prodaju,nece slike da se uploaduju :( sta da radim?
2018 07 04
Vec duze vreme ne mogu da pregledam sve ostale fotografije predmeta osim prve. Konkretno kada kliknem na strelicu da bih pogledala sledecu fotografiju, ona se ne promeni. Ne "slajduje" kako da se izrazim. Da li jos neko ima ovaj problem? Ako ne, onda pretpostavljam da je do mog browser-a.
2018 07 06
Nemoguce je otvoriti razgovore na sajtu. Koristim preko telefona i bas postaje zamarajuce ili prijavljuje gresku 502 ili otvori ali razgovora nema. Tako mi je na oba telefona i na oba pretrazivaca...
2018 07 12
Ocenjivanje nove saradnje sa clanom sa kojim je vec ostvarena saradnja nije moguce? (Ne mogu istog clana da ocenim kao kupca po drugi put a ni on mene kao prodavca). Da li smatrate da ovo treba da se menja na sajtu i da se omoguci ocenjivanje svake nove saradnje sa istim clanom sa kojim je vec ostvarena saradnja? (kao sto je to moguce na drugim sajtovima) Meni je ovako skroz bez veze. Ako istom clanu prodam pet puta nesto pet puta bi trebalo da mogu da ga ocenim kao kupca i on mene kao prodavca a ne ovako.
2018 07 13
lkj
2018 07 13
člć
2018 07 13
Nestao mi je deo fotografija. Nisu stari predmeti, nisu nedozvoljeni predmeti, nisu tuđe fotografije ili sa interneta, nisu kolaž fotografije - nema nikakvog razloga da fotografije nestanu. Ja sam na odmoru i nisam u mogućnosti da predmete ponovo slikam i ažuriram sve dok se ne vratim kući i mogu samo da se izvinim članicama zbog neprijatnosti kojoj ničim nisam doprinela. Ne znam da li je bag na sajtu ili šta god bilo. Ako je moguće da se nekako popravi, bilo bi lepo. Videla sam da se to dešava i sa predmetima drugih članica, meni sada kada sam odsutna privremeno.. 😞
2018 07 17
.
2018 07 19
👍🏻
2018 07 19
> leptirica: > Predmeti koji su oznaceni kao prodati,ne mogu da se obrisu , ja sve sto prodam oznacim kao prodato i posle obrisem da ne pravi guzvu ali sada to ne mogu da uradim ni na staroj ni na novoj verziji. Istoooo,ne mogu da obrisem artikle. Samo mi prave haos na profilu 😡
2018 07 21
1 2 ... 40 41 42 43 44 45 46 ... 112