Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li imam prava... ?

Da li imam prava da ne saradjuem sa nekim prosto jer ne zelim, i da ukoliko to clanici kazem, i zaradim negativnu, mi se ista obrise? Naime, postoji clanica koja je kupovala vec od mene, i svake nedelje mi trazi po jednu stvar, slikam 100 dodatnih slika i posaljem, i odgovorim na 100 dodatnih pitanja i onda mi kaze da ce razmisliti do sutra i javiti mi, i naravno to se vise nikad ne desi. Cak i kad je pitam 'sta ste odlucili?' ona ne odgovori, nego mi se javi za jedno dve nedelje kad joj se dopadne nesto drugo. Meni takve stvari uzasno idu na zivce i jednostavno bih volela da znam kakvo je vase misljenje povodom toga, i da li imam prava da ne saradjujem s nekim samo zato sto mislim da je bahat i trosi moje vreme?
2016 01 15
Ja ne bih. Odbila sam da saradjujem sa dosta devojaka zbog toga, kao i zbog negativnih ocena. Imas pravo da saradjujes sa kim god zelis, a ocene i poruke na ovom sajtu i sluze da procenis da li bi ta sradnja mogla da bude ok ili ne.
2016 01 15
Ma naravno. Vidis da je neozbiljna
2016 01 15
Ona nema pravo da ti ostavi negativnu bez saradnje.
2016 01 15
Fala bogu i fala vama :D ne stvarno, kad hoce da kupi, ona kupi, i jeste kupovala od mene, ali jako cesto samo udavi, i stvarno nije problem ni da javi da ipak nece, nego nista, to mi stvarno ide na zivce.
2016 01 15
Ne može da ti da zalepi negativnu ako ne dođe do saradnje.....a ti imaš prava da odbiješ saradnju sa njom jer je neozbiljna! Pa zamisli sad svi tako malo zapitkujemo ljude i mučimo ih sa dodatnim slikama iz čiste dosade? Evo ja ću da svedočim pošto sam sarađivala već sa tobom i merila si mi jaknu milion puta i odgovorila na svako pitanje....dakle, ako je uspela tebe da smori onda je stvaaaaaaarno neverovatna! Hahahaha <3
2016 01 15
Ma naravno, samo napred, imaš pravo da biraš sa kim ćeš da sarađuješ, a ako ti se i desi da ti ostavi negativnu zbog toga, adminka će ti je obrisati..
2016 01 15
Pa znam, ali desilo mi se ovde da sam rekla devojci na samom pocetku da cu najverovatnije dolaziti za begorad u sredu posle kursa i da cu joj doneti sandale da proba, ali da cu joj se javiti, i celu sredu zaglavila na kursu, i dodjem kuci i krenem da joj pisem da nisam stigla i vidim da mi je ostavila vec negativnu kako je nisam ispostovala i ispalila i kako se ne javljam! to je bila moja druga ili treca ocena na ovom sajtu. I nije mi skinuta dok ona sama nije skinula, jer su joj prijateljice rekle da je preterala o.O pa mi je alko zbog takvih stvari smor. trebalo bi kao na limundu da ne moze svako da ti ostavi ocenu, jer mi se cak desavalo da mi ostave ljudi ocenu a da nikad ni poruku nismo razmenili, pa da tek onda traze nesto i moljakaju da spustim cene
2016 01 15
Ahahhaahah @lokibg ne bi verovala, ali sve manje imam zivaca jer sve cesce i cesce nalecem na neverovatno bahate zene ovde. A sto se tvoje jakne tice, merila sam ti je 100 puta jer sam merila pogresnu jaknu pa se nista nije poklapalo XDXDXD
2016 01 15
Imaš prava, potpuno te podrzavam kao i verujem vecina nas. Ne treba ti se niko ljutiti, posebno ako zna da si do sada puno puta prema njoj bila fer, slala joj i dodatne fotografije, strpljivo odgovarala...
2016 01 15
Naravno da imas prava da odbijes saradnju iz bilo kog razloga. I ja sam odbila par saradnji sa devojkama sa kojima mi nikako nije isla komunikacija od ruke, jednostavno sam napisala da zbog otezane komunikacije nazalost necemo moci saradjivati i to je to. Zasto bih sama sebi dizala tenziju bez ikakve potrebe, ako vec ne moram. Kao sto su devojke vec rekle, nema prava da ti ostavlja utisak bez saradnje, ali cak i da dodje do toga, Adminka brise tako date neosnovane ocene :)
2016 01 15
I ja se slazem sa ostalim clanicama tj. da imas prava da ne saradjujes sa tom osobom. Slicna situacija mi se desila na kupindu, pa sam clanicu blokirala, ona se zalila kupindo timu koji su me kontaktirali zbog razloga, na sta sam im odgovorila da me bespotrebno uznemirava i da smatram da imam prava da saradjujem sa kim ja hocu, sto su oni i potvrdili, tako da ako moze tamo moze i ovde, a dezurnog admina imamo, tj ako dodje do ostavljanja ocene bez saradnje :)
2016 01 15
Hahahahah @KaTjaP moram da ti ukradem izraz!!! Mislim da ću se ovih dana i ja jednoj članici zahvaliti rečima "otežana nam je komunikacija"! Hahahah vrh.....a ja danima razmišljam kako da okončam agoniju sa jednom članicom a da ne zvuči kao da raskidamo, tipa: nisi ti u pitanju, ja sam ili: nije nam suđeno... :)))))
2016 01 15
Lokibg, hahaha, slobodno, tu smo da se pomazemo :) Ali potpuno te razumem, nisi ti u pitanju, ja sam...slatko me nasmeja :)
2016 01 15
hahaha dzoni dep XD
2016 01 15
1 2