Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li imam prava... ?

o isuse :) @lokibg ja sam skoro imala devojku koja je pocela recenicu sa, je l moze to nize, posto je snizenje u HMu takodje, pa je cena ista kao i kod tebe, a ja bih da platim to malo nize, pa sam joj onda lepo objasnila da cak i ako je mozda isti artikl, oaj je donet iz inotsranstva te kvalitet svakako nije isti, na sta je ona rekla da je identican, ikako moj nikada nije videla niti pipnula, al ajde. pa je onda rekla da joj je frka zato sto ustvari misli da bi joj jakna bila mala, pa ako mogu da dodjem u BG da ona proba, sigurno bi je kupila ako joj odgovara!!! ajde bar preko pancevackog mosta! pa onda ajd ako se ne proda do pon. uzimam, pa onda je nema dve nedelje, pa onda opet sa je l moze gratis ptt? pa brate mili, da je komunikacija lepo pocela bez ucenjivanja i izvoljevanja, platila bih joj taj ptt i ne bi bilo frka, ovako necu i ne dam. najvise mrzim kad je neko bahat i misli da zasluzuje nesto po defaultu
2016 01 15
Ne, ne, definitivno za takve "slučajeve" usvajam izraz od @KaTjaP "saradnja nemoguća zbog otežane komunikacije!" Hahahaha.....eye opener! Čuj nju u HM je sniženje...pa idi ženo u HM šta te sprečava, ovo su Moje krpice niko nije dužan da prati sezonska sniženja po radnjama
2016 01 15
Ma reko HM je ovu jaknu napravio u Bangladesu za verovatno 2 dolara, pa ima mesta da je snizi, ja znam koliko sam je platila, pa i nemam. jeez. Znaci 'otezana komunikacija' , cao i dovidjenja i reseno po krtkom postupku :) Svidja mi se :D
2016 01 15
Ali uz Otezanu komunikaciju obavezno je dodati-Stvarno mi je zao, i na kraju smajli :) Inace, nema tu tezinu :D
2016 01 15
KaTja , zahvaljujuci resenju zvanom "saradnja nemoguca zbog otezane komunimacije " kod mene imas stalan popust i placenu ptt :D ))
2016 01 15
....i dodatni popust za zavrsnicu !:D :D :D
2016 01 15
Hahahhahahah revolucija na sajtu MK! Ovo me vraća u period mojih dvadesetih godina (sada imam 34) kada sam nekim dosadnjuckavim mužjačićima davala ovakva copy-paste obrazloženja zašto je "komunikacija nemoguća u naradnom perodu"....hahahaha
2016 01 15
Lude ste,devojke, hahaha, ali znate sta bi bilo najbolje. Da nam tehnicari sajta naprave jednu sablonsku poruku, kao sto imamo u telefonima, i da po potrebi samo kliknemo na posalji odgovor :) Inace, OlgaAN, drzim te za rec, ionako merkam vec danima Balea set :D
2016 01 15
Balea set je upravo snizen sa 500 na 350 + placena ptt ...samo za tebe :D
2016 01 15
.." dosadnjuckavim mužjačićima " hahahahahahaaa
2016 01 15
1 2