Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ajde da vas ne mrzi.

Prodala sam clanici dzemper, sada vidim stavila ga je u prodaju, skuplji je, moje slike sve uzete (bez pitanja) i KOPIRAN MOJ OPIS? Mislim zaista nema smisla, moze bar da se pita, slike bh dala kako god. I ne znam ni kada su uzete jer sam dzemper odmah i obrisala, verovatno neke ukradu slike i pre nego sto stigne predmet, za svaki slucaj. Ne znam ni da li je kaznjivo ali bilo bi lepo da se to, ukoliko se ne pita, smatra kao slika sa neta ili ukradena. Sta treba, svi da stavljamo svoj logo na slike? Budite malo kreativne, pravite same fotografije, ume biti zanimljivo, dajte svoj licni pecat, a ne ovako. [:tuzan]
2016 01 27
To se i meni desilo jednom, i isto sam se pitala otkud joj slike, a sve su bile mutne i nejasne. I skoro sam nesto trazila na google, i naletela na svoj oglas, dzemper koji sam prodala pitaj Boga kada i naravno izbrisala. Dakle Google pamti sve. Verovatno tamo, ako su slike nejasne. :)
2016 01 27
ccc, uzas. Ja bih takvo ponasanje kaznjavala banom, da budem iskrena. Nema smisla i bezobrazno je, ali sto kaze @Martita87 Google sve pamti, cak i ono sto mi obrisasmo jer smo prodale.
2016 01 27
Isto, ovde su isto prve dve mutne, treca je ok. Pitacu admina sta raditi u ovim slucajevima i da se "lupi" neka zabrana, nije u redu, ima nas mnogo koji se trudimo oko tih slika i svega. Ja sam taj predmet izbrisala ali prepoznajem svoje slike i vidi se moj tepih. Stavicu link ako bude trebalo.
2016 01 27
Rot Pa bas tako, nije u redu, poslacu temu adminki pa neka se konacno odluci sta raditi sa ovakvima. Kazem, da me je pitala, dala bih joj slike, poslala cak na mail, sve predmete cuvam u kompu, a za opis, vec ne bih nista komentarisala.
2016 01 27
pre neki dan bilo u vestima da su hteli da ukinu zakon (ili uvedu novi) o autorskim pravima na fotografije, pa su svi fotografi popizdeli. naslov je bio: "vas selfi na internetu moze postati svacije vlasnistvo i svako moze raditi s njim sta hoce" al posle citam nisu podrzali....
2016 01 27
Sva sreca da nisu, to bi bila teska katastrofa, ali opet gledam, vecina se ponasa kao da je taj zakon i usvojen.
2016 01 27
> OljaBg13: > ccc, uzas. [b]Ja bih takvo ponasanje kaznjavala banom, da budem iskrena.[/b] Nema smisla i bezobrazno je, ali sto kaze @Martita87 Google sve pamti, cak i ono sto mi obrisasmo jer smo prodale. I ja bih, bez razmisljanja..
2016 01 27
Moram da se ponovim po ko zna koji put: ne mogu da verujem čime se neki ljudi bave.....a još više me nervira što im to prolazi. Mene su učili moji da "pametniji popušta, budala ne dopušta" ali dragi mama i tata....pa mi kao pametni ispadosmo budale, a ovi što su kao budale jašu li jašu i ovladaše svetom.
2016 01 27
Meseceva, nemojte se nervirat, neka Vam to imponuje....em joj se svidjaju Vase slike , em Vas stil pisanja,tj opisivanja predmeta....hahahahaha Salu na stranu, nema veze ako prodaje dzemper, njen je sad, pa moze da radi sto zeli....ali zato za slike i jos i opis NIKAKO nije u redu,krsi Vasa prava, i treba da bude sankcionisano....a kako,e to vec neka adminka vidi! Da Loki, sve govore MA PUSTI BUDALU...MA PUSTI BUDALU... I tako budale guraju samo dalje ,osilile, jer ih svi PUSTAJU...do mnogih stvari I stanja (losih) smo dosli,upravo zbog toga PUSTI BUDALU!
2016 01 27
a mozda je ovaj linkmogao i kraci da bude o.O
2016 01 27
Bra'o brat moj! <3
2016 01 28
Mesecevab da li ste probali da resite taj problem sa njom ? Mozda ju je mrzelo da sama opisuje i slika.. Ako joj kazete da to nije u redu i da vam smeta, pretpostavljam da ce izbrisati...
2016 01 28
( smajlikojisepostideo) <3 ...hihihihiiii
2016 01 28
Rot hahahahahaha, nasmeja, u pravu si, a i ne mrzi me da premerim dimenzije torbe. Olga je dala odgovor na pitanje. unmari Nisam jer mi je prosto nelogicno, ma koliko nekoga mrzelo ili sta vec, da ukrade tudje slike.
2016 01 28
1 2