Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Blago rečeno-smučila mi se poštarina

otkud ti to lady? oni još uvek imaju monopol. i post express ne može da se poredi ni sa kim u oblasti prenosa pošiljaka. imaju infrastrukturu i to je alfa i omega. otkad je to da monopolista radi za male, obične građane, iako je realno to sve od nas, kako kažeš i u pravu si? moj suprug radi u PTT-u, i moj otac se tu penzionisao. pa to ne možete da zamislite haose od šefčića, direktorčića i menadžerčića sa skarabudženim faksovima (ne potcenjujem ničije, ističem primere isključivo iz svog okruženja za koje znam kako su dobijali devetke i desetke na višoj školi) kad oni krenu da bistre politiku, a ne znaju dve u nakrst. ne zna čovek da li da se smeje ili da plače
2013 07 04
Isidora, neki put premaši za 50 grama i uđe paket u drugu tarifu koja je 80 dinara skuplja. sad retko ko će da te maltretira da uplaćuje ponovo razliku nema smisla zbog provizije koja je u startu 45 dinara. ali, s druge strane ne ide ni da prodavac vadi iz svog džepa. ja sam imala na stotine paketa preko limunda, ajd da me je svaki treći zakinuo za 80 dinara pa bi bilo [:plakati] ovako platiš njima na ruke, odmah vidiš koliko te je koštalo i mirne obe strane
2013 07 04
gde odoše naše paree.... [:plakati]
2013 07 04
ja sam za okupljanje!!!! Bar da pokusamo... Ali da postavimo kvorum cifru i da toliko bude potvrdjenih za sastanak. Dobar deo bi sigurno to voleo i bio u mogucnosti. Moze i nekoliko skupova u razlicitim regionima. Ja bih u svakom slucaju Beogradski zbog jedne clanice ili Niski... [:jezik] Pa sta bude!!! A zane??? A? A? A? [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2013 07 04
ja sam svakako za BG, a tebe ću da [:isfrustriran] kad te vidim, al prvo da te omalam [:smejati]
2013 07 04
Može Beograd! Jeste da mi je povratna oko 1000din, al svakako ne bih dolazila samo zbog toga!
2013 07 04
zamisli taj kokošarnik, ko bi koga tu slušao... ne mislim ništa loše naravno, al zamisli graju.... ahahahahahahahhaahhaah [:smejati] [:plakati]
2013 07 04
Šta znam, bilo bi kul.. upoznavanje ne škodi hehe [:smejuljiti] [:poljubac]
2013 07 04
Ja sam svakako za (: Mislim da bi bilo bas ql da se oqpimo ;D
2013 07 04
A treba biti vredan objaviti članicama iz Beograda. [:pospan]
2013 07 04
pa eventualno na jesen, ja idem jop malo van grada i nema me do kraja avgusta [:tuzan] mislim biću na sajtu no nisam u BG
2013 07 04
Ljudi, ja sam devojci uplatila 100 dinara preko za neku majicu da bi mi poslala preporuceno, medjutim, nesto su je cimali u posti i poslala mi je post express-om. Nakon toga mi je trazila da joj uplatim jos 50 dinara razlike. I ja kao debil odem u postu da saljem nekome 50 dinara, bilo me sramota to da napisem na uplatnici. A da ne pricam da me provizija izasla jos toliko [:osmeh]
2013 07 04
to ti kažem, otud prodavci ne uzimaju unapred poštarinu, jer kad pomnožiš sa brojem paketa, eto problema. a druge strane stvarno nema smisla da nekog cimaš za te pare
2013 07 04
Pa nista onda... ja cekam Vesnu. Dakle na jesen!!
2013 07 04
[:poljubac]
2013 07 04