Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Neka moja zapazanja

E sad mi tek ništa nije jasno ,:) Ako je ovo Vaš pravi nalog i Vi niste obavili nikakvu razmenu, kupovinu ili prodaju....pa čime ste onda razočarani? I to znači da baš i niste dugo na ovom sajtu ili se varam? To takođe znači da ste uleteli na sve ove teme samo da biste se izreklamirali? Na stranu priča da ste "baš hteli da postavite stvari za razmenu ali je sajt užasan". Uz svo dužno poštovanje, mene to malo odbija, ali to sam samo ja....a moram Vam reći i to da na ovom sajtu iako nije savršen ja baš lepo prodajem stvarčice koje mi više ne trebaju, ćaskam sa onim članicama koje mi prijaju, razmenjujem se ponekad...i sve mi funkcioniše kako treba. Neke članice će se možda navići na novi dizajn, neke možda i neće....ja ne živim od ovoga pa da moram da se registrujem na svim postojećim sajtovima za prodaju, ali znam da će Krpice i dalje biti moje omiljeno virtuelno mestašce za razbibrigu. x-)
2016 02 13
Da dodamo lopatu da finiširate? :') 8-)
2016 02 13
> Mesecevab: > Razocarana je nasim besmislenim postovima, loki, kako ne kapiras? :D > Mozda bih i diskutovala ali ne praktikujem to sa vama koji se krijete iza raznoraznih naloga. > ****Radite na tom novom sajtu, famoznom, uspece, jos ako budete imali ovakav "stav", bice to top u svakom smislu.**** > Pozzz ...ALI moram priznat, ovo je ****POBJEDILO**** :') :') :') :') :') :') :') :') :') x-) x-) x-)
2016 02 13
****...bice to top u svakom smislu...**** :') :') :') :') :') :') :') :') znaci Meseceva :') :') :') :') :') :') :') :') :') tacka na svu pricu........
2016 02 13
Lustgirl Postovana, sinoc sam procitala neke teme u vezi komercijalne prodaje koja na sajtu "cveta", ali su obrisane, da li ste ih procitali? Kako komentarisete to? Da li je istina? Hvala na odgovoru. 2016 02 06 Lustgirl Pisalo je o top 10 prodavcima 😄 tj vodecih u prodaji 2016 02 06 Lustgirl Stvarno nije šala moraju se preduzeti neke mere. Hvala 2016 02 06 AdminRS Poštovana, članice nisu sigurne šta znači komercijalna prodaja. One misle da je komercijalna prodaja nešto što to zapravo nije. 2016 02 06
2016 05 14
:D hahaha pa ovo je hit :D toliko o tome, red bi bio da nam objasni njene kriterijume po kojima ONA odlucuje sta je komercijalno a sta neee :D ;)
2016 05 14
Meni nesto nije jasno, neka mi neko objasni ako moze :D Adminova definicija komercijalne prodaje glasi: Pod komercijalnu prodaju spada prodaja novih stvari u više veličina, boja, modela, veća količina jednog predmeta... To podrazumeva prodaju neregistrovanog lica i registrovanog pravnog lica. Dakle, pošto zabuna nastaje oko second hand garderobe i prodavaca iste, ukoliko oni poseduju registrovani butik second hand garderobe - spada u komercijalnu prodaju. Ako prodavac second hand garderobe ima butik - komercijalna prodaja. A kako se moze utvrditi da li neko ima butik? Totalna nebuloza A ako se vodimo tom logikom, onda na sajtu ipak mogu da se prodaju i nove stvari u vise boja i velicina, ali da clan nema registrovan butik. Koja je razlika izmedju osobe koja kupuje nove stvari da preprodaje i one koja preprodaje polovne stvari, a nemaju registrovanu radnju?
2016 05 14
.
2016 05 14
1 2 3 4 5