Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Neka moja zapazanja

Dobar dan, devojke! <3 Ne smeta, naravno. :) Cak mi je i drago sto sam, u trecem slucaju, primer ja. Lepo vam je Tara napisala, vase misljenje se obezvrednjuje kada ne stojite iza svojih reci i dela. Ako je sa vase strane sve korektno, nikada nece postojati razlog da budete blokirane ili da vas neko proziva ili nesto trece. Tako treba da bude i u realnom zivotu, treba da stojite iza svake svoje reci i svakog svog dela. Najlakse je sakriti identitet i oplesti po nekome ili necemu, ali to nije moralno i takve osobe padaju u ocima drugih, a prvenstveno nemaju postovanja prema sebi.
2016 02 09
Petra, mi sadasnji , relativno mladji, bukaci, ne mozemo da gledamo u proslost(a niti da trazimo po starim temama), sto je neko radio nekad isl... Vase misljenje je to koje imate, imate puno pravo da ga imate i iznesete, kao i svako drugi u ovoj drzavi.... Vi ste zapoceli neki posao, niste ga obavili do kraja, digli ruke kad ste vidjeli da ne ide,ok Vasa stvar,Vasa odluka...sad mi neki drugi to radimo, mooozda ga ni mi ne zavrsimo ka' ni Vi, ko zna...ali ako ga mi ne zavrsimo,oce neko onda poslije nas.... Nova adminka,koliko god se ja i ona ne mirisale, i koliko god je ja prozivala za kp (i sto pravila nisu ista za sve), ipak moram priznat da je bar tu da blokira prevarante (koje doduse clanovi ''navataju'') ali nije ni bitno, bitno da se eto npr to popravilo,a i jos ponesto...medjutim, da je haos , haos je, i ima jos puno toga da se sredi....Umjesto,ako vec znate ponesto vise,ko stariji clan sajta,Vi treba da se pridruzite i pomognete (ako necete,ako nemate zivaca,ok,ne morate,nema veze...) Ali umjesto da budete optimista, Vi pesimisticki- batalite sve,dignite ruke,gotovo sve isl...nije zdravo to razmisljanje nizasta,ali opet, kako god,ono je Vase, i ovo isto SAMO moje misljenje...
2016 02 09
Rot, da se nadovežem-Bengalica je blokirana na forumu od juče! Tnx....
2016 02 09
Znam hehe...eto, i blokira narod s neprimjerenim recnikom....jos jedna duznost koju obavlja....jos samo da pocne jos neeeeke da obavlja....ajde sefice,mozes ti to : D ...ali 'oce, 'oce...lagano samo....
2016 02 09
e hvala bogu da je blokirana ta bengalica je odavno trebala da bude blokirana jer je prostakusa prvo to a drugo slika se sacuvaj boze sa raskrecenim nogama ko za erotiku a ne za mojekrpice sajt
2016 02 10
> pravaistina: > e hvala bogu da je blokirana ta bengalica je odavno trebala da bude blokirana jer je prostakusa prvo to a drugo slika se sacuvaj boze sa raskrecenim nogama ko za erotiku a ne za mojekrpice sajt Ne nego mi imamo pokvarenu maštu, a poenta je bila da se dzemper slika iz svih uglova! :') :') :')
2016 02 10
jeste da bas mi imamo pokvarenu mastu a ona prica kako radi ono sa muzem koga briga dal ona spava smuzem i gde spavaju fuj kolko mi je to odvratno bilo kad sam samo procitala kako neko moze da bude takav prostak jel to moguce da takvi postoje
2016 02 10
Nažalost postoje....ali nećemo više o takvima, dobila je i više prostora nego što zaslužuje. <3
2016 02 10
Da, necemo pominjat osobu,koja ne moze da se oglasi...pa kakva god bila,dobra/losa,sve jedno,nek' joj sa srecom sve....sto smo culi tj vidjeli,vidjeli smo...mogli smo i bez toga,ali ok,prica zavrsena i toliko o tome....
2016 02 10
Poštovane, ukratko, pričano je dosta puta o tome šta jeste, a šta nije komercijalna prodaja. Nisam ponavljala iz tog razloga, ali s obzirom da tražite, ponoviću. Pod komercijalnu prodaju spada prodaja novih stvari u više veličina, boja, modela, veća količina jednog predmeta... To podrazumeva prodaju neregistrovanog lica i registrovanog pravnog lica. Dakle, pošto zabuna nastaje oko second hand garderobe i prodavaca iste, ukoliko oni poseduju registrovani butik second hand garderobe - spada u komercijalnu prodaju.
2016 02 12
Znaciiiiii, tacno se iznenadih kad vidjeh ADMINRS..... E aaaajde SA SRECOM pa rijesismo i jednu od najvecih ''misterija'' sajta.... Za novu garderobu jasno,a za polovnu....razjasnjeno! Znaci dragi narode,vi koji ste se pitali smijete li dzakove robe nabavljat i kacit---smijete......samo ne smijete imat butik(a kako mi to ne znamo,niti mozemo saznat,imate li butik ili ne, nije ni bitno,jer to vec mi ne mozemo rijesit,bez da zaposlimo komunalnog policajca da obilazi clanove hahahaha---no ***bitnije je to da smijete nabavljat robu i kacit je ovdje***)....(i bez sale)sa srecom svima! Hvala sefici na odgovoru.....priznajem, iznenadih se!
2016 02 12
Rotwajler, Ne radi se o pesimisticnom vec o realisticnom razmisljanju. Na admina i na opstu situaciju na sajtu gledate naivno I ne zameram, jer se Vase I moje misljenje razlikuje na osnovu duzine boravka I prozivljenog iskustva ovde I to je sasvim logicno I normalno. I da,trebate da gledate tj.prelistate stare teme, jer glupo je ici glavom kroz zid. Moj savet svakom novom clanu, prelistati forum radi upoznavanja sa prilikama na sajtu. Razlog za tako nesto je i te kako koristan! U pitanju je sopstvena zastita(da se ne zeznete i ne srljate....),jer na sajtu nema nikakvog vida zastite i najbolja zastita ste upravo Vi sami sebi.
2016 02 12
Hvala adminki na odgovoru, sada znamo da je SH prodaja dozvoljena svima, samo nije dozvoljeno slikanje u butiku.
2016 02 12
Mozda je njoj dozvoljeno
2016 02 12
Meni je bezveze u sta se krpice pretvaraju i u sta ce se pretvoriti ali kada je vlasnicima i adminima svejedno i u redu napustanje sajta od vec podosta clanova onda nije ni cudo sto se mogu videti samo clanovi iz top ponude na home stranici, a svi predmeti koji se postavljaju ne mogu, njih nema vise u opciji, nego klikcimo, pa samo to i ostaje za sve koji ostaju klikklikklik....👊
2016 02 12