Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Neka moja zapazanja

ja jos uvek ne mogu da ukapiram sta je za adminku komercijalna prodaja secam se da je irenu blokirala sa sajta zbog prevare kupca i komercijalne prodaje e sad ako se irena bavila komercijalnom prodajom onda se jos dosta clanica bavi a nije na bloku
2016 02 09
Ne znam kako Adminka vidi kp i sta je po njoj def iste, ali ono sto znam, jeste da je ovaj sajt napravljen za mlade kako bi postali ekoloski osvesceni i da mu je to primarna funkcija. Tako sam ja dosla do njega. Sa tog stanovista, radnjama i profitabilnoj sh prodaji onda ovde nije mesto, jer realno, ako je sajt namenjen mladima, ne ocekuje se od njih da zaradjuju ovde, vec da nauce da cene vrednost stvari, da prodaju staro i kupe ili razmene za novo (pod novo i staro mislim, ono sto je posedvoala osoba i sta ce tek posedovati). Ali ako Adminka kaze drugacije, to je to.
2016 02 09
Ijaoo, Olga ^^ :D
2016 02 09
a kako admin zna sta mi mislimo ispada ona je pametna a mi smo glupe jer ona mora da bude u pravu a mi ne,vuce nas sve za nos to ja mislim pa nek me blokira,juce je blokirala i clanicu natasa a devojka joj je rekla ono sto misli,jeste da je opsovala ali razumem da je pukla posto se admin pravi luda i brise teme koje joj ne odgovaraju i to sam primetila isto
2016 02 09
.....Tikvica i showroom su joj ''lajkovani''...naravno da nece da ih dira...hahahahaha
2016 02 09
nece da ih dira ko sto nedira ni one na fb mojekrpice ja sam bas pratila stranicu jedno vreme je vrtela samo dve tri clanice stalno je samo njihove stvari izbacivala,sad bas nemogu da se setim dal su te radile komercijalnu provericu bas ali hocu da kazem ovo,kako bre admin sme da se izivljava i da tako blokira i brise nekome profil koga nevoli i ko joj smeta kad ona prima platu zbog nas clanica koje smo ovde na sajtu znaci ona je dobila posao da brine da nedodje do prevare a ne da bude sudija i donosi odluke kako ona hoce ko ce da bude na sajtu a ko nece
2016 02 09
Svaki, ali svaki put kada je neko bio revoltiran zbog njenih odluka odgovarala je ,manje, vise ovako * Prevaranti se redovno sankcionišu, skoro da ih više ni nema, a timskim radom smo postigli ovo! Treba da budemo ponosni na to!* ( sa teme o vestackom pumpanju utisaka) Timski rad ?!...mozda ako pod tim podrazumeva da joj mi neke na tacni serviramo linkove prevarantskih naloga, a ona ih pritiskom na dugmence obrise . Da budemo ponosni ?! Zbog cega ?!...ja zbog toga nisam ni najmanje ponosna, samo sam srecna ako sam uspela da spasem necije parice i necije nerve. Nisu prevaranti jedini problem ovog sajta ,a to sto ih skoro ni nema ,je najmanje njenom zaslugom
2016 02 09
e da i ovo sam bas primetila da ona izgleda nedira one sto je sa njima dobra a ove sto kazu sta misle o njoj,ovako u temi ona odma obrise ili temu ili blokira profil toj osobi a to je sujeta njena nista drugo velika zamerka za to
2016 02 09
a ona jos za to primi platu
2016 02 09
Meni nikako nije jasno, da mi mjeseeecima kumimo da nam samo objasni sto je KP,zena NISTA!!! Ali da su cista posla tu, lako bi se to i odma rijesilo, i zavrsila sva prica,ODMA bi zena rekla,ka i svako normalni: KP JE TO I TO!!! Jer ti je itekako duzna da nam objasni!!! No tu ocito NISU cista posla i zato se ne izjasnjava nikako.... Cak i da ne zna sto je kp,odgovorila bi vise poslije ovooooliko prozivanja,LJUDI NEMAM POJMA NI JA ,PITACU ONE IZNAD MENE PA VAM JAVIT!!! ............... Mada,ustvari,blokirajuci neke zbog kp,ne pije vodu to da NE ZNA,no,opet ocigledno,da ZNA!!! Tako da.....o cemu se radi?!?!?!
2016 02 09
Tara sve sto si napisala je jasno od samog pocetka rada ovog admina,ali moje misljenje je da ce tako biti i ako ona ode i dodje druga,jer to je taj profil osobe koji sajtu treba. Zato manite se vise trazenja pravde na ovom sajtu jer je necete naci. Sve dok stoji u onim uslovima da korisnik nema nikakva prava, a da snosi svu odgovornost ovde ne moze nista konkretno da se uradi. I za sve ove sadasnje bukace: Sta mislite da ste jedini koji su videli nepravilnosti vodjenja sajta? Pa sajt nije od juce. Postoji skoro cetiri godine (u aprilu je godisnjica) jako veeeelik period svakakvih zbivanja i pisanja. I da li je ikada uradjeno ista? Nikad nista ,niti ce. Malo se zamazu oci sa nekim "radom" admina i to je to, teraj dalje ;) Sta mislite zasto stariji clanovi ne pisu na forumu ili to rade jako,jako retko? Jer ima dosta laznog u svemu na sajtu. A inace i medju tim bukacima ima svakave bagre, manipulatora i bolesnika, zato vodite racuna kome se priklanjate i s kim se pišete na forumu i u pp.
2016 02 09
petra011, znam mnoge stare clanice koje i dalje i te kako pisu po forumu,ali ne sa svojih pravih profila.Cak su takve naj glasnije,samo su naucile da cuvaju svoje d..e.
2016 02 09
Izvini ali ocigledno da ne mislimo na iste clanice ;) Da pojasnim, mislim na ok clanove,clanove koji su korektni i iskreni u svojoj komunikaciji i koji kad se oglasavaju na forumu koriste svoje naloge, a ne multije ;)
2016 02 09
E upravo takve su OlgaAN,tarajovanovi...da ne nabrajam
2016 02 09
Ne bih se slozila u potpunosti ...
2016 02 09