Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Neka moja zapazanja

"Top clanovi" (vecina njih je tu neregularnim putem) imaju besplatnu reklamu na sajtu, svi ostali su ostali iza zavese uvodjenjem ovakvog dizajna. Nefer...
2016 02 12
Nadam se, Prakilice, da se ne ljutis, ali moram da te citiram iz jedne druge teme, jer sa ovim sto si napisala se slazem 100 posto: "Od prebacivanja na novi dizajn moje stvari su tesko vidljive, nema vise "najnovijih predmeta" i oni koji ce sigurno prodavati su samo prodavci koji su na listi "najaktivnijih", jer imaju direktnu reklamu na sajtu. Od kako je uveden novi dizajn, skoro da uopste vise i ne dobijam poruke, a i kako da ih dobijam kada mojih stvari nema nigde, osim ako se ne trazi direktno po kategorijama, a i tu su zatrpane hiljadama drugih stvari, izmedju ostalog, i nedozvoljenim, komercijalnom prodajom..." Ovo je,drage moje, apsolutna istina, nase stvari su postale nevidljive, nema ih, zatrpane, jedino ako ih neko ciljano trazi, pa da imamo srece da obavimo neku prodaju. Iovako je prodaja isla slabo, a mogu misliti kako ce od sada ici. Apelujem bar da nam vrate opciju pregleda novih predmeta, u suprotnom ce pregled nasih profila od strane potencijalnih kupaca postati pa, skoro kao nemoguca misija.
2016 02 12
Hvala Petra na savjetu, ali vjerujte-ne brinite za mene,''LJisac'' sam ja ''maaaali'' hehe, takodje se potpuno slazem da su iskustvo i boravak bilo dje- jako bitni (ali isto tako,nekima treba manje,a nekima vise, navedenog)....inace drago mi je da niste pesimisticni (pogrijesila sam,jer je meni Vas post licio na covjeka koji govori realno o stanju na sajtu ali uz pesimisticni zakljucak-''da dignemo ruke'') mada izgleda je to bio savjet samo, hvala i na tome,postujem....sve ja primim k znanju! Inace, navijam za ljude koji ce pocet prodaju robe na dzakove, i navijam da stignu medju najaktivnije! Hahahhaa, Aleksandra,znaci idemo kod Olge,kako se onda dogovorismo,minibusom, po dzakove hahahahhaha. 8-) :') A za novi izgled,da i ja nesto kazem, jeste sterilan i kao nedovrsen,uradjen kostur i kad je trebao da se finisira,zaboravise tu ''sitnicu'',i ostade tako monoton, ali ok, sto cemo,Litvancima ocito nije lijepo isto sto i nama.... :P :D 8-)
2016 02 12
> KaTjaP: > Apelujem bar da nam vrate opciju pregleda novih predmeta, u suprotnom ce pregled nasih profila od strane potencijalnih kupaca postati pa, skoro kao nemoguca misija. Slazem se Katja, sefice, obratite paznju na ovo i vidjite sto moze da se obavi povodom toga, inace stvarno propade sajt(a to nije u interesu ni nas, ni Vas kao administratora, a ni Litvanaca)....
2016 02 12
Na starom smo nekako pulsirali dobro, ovde imamo aritmiju. Vecina se slazemo u jednom, a to je da je kupovina i prodaja stala za vecinu nas jer smo postali neprimetni sa ovim "poboljsanjem" novog dizajna, jedino sto svi primecujemo je da su top clanovi istaknuti, pa verovatno su njihove ponude najbitnije jer mi nismo ukapirali na vreme da je komercijalni biznis na taj nacin dozvoljen, da mozemo imati i poneku negativnu i slike iz SH butika i vise velicina i boja, ma nek i bodu oci svima ali su top clanovi i mnogo su bitni za ovaj sajt jer je to ovde sve moguce. Pitam se dokle i kada ce blokade sa onih spiskova NEDOZVOLJENIH predmeta i ne kaci se nista jer mnogi primecuju da se nisu neki clanovi uklonili, zamrlo je sve...
2016 02 12
Daleko od toga da se nerviram, samo konstatujem kao i svi cinjenicno stanje :P
2016 02 12
KaTjaP, naravno da se ne ljutim. :) To je cinjenica i nije u redu prema clanovima koji ovde provode vreme. Nadam se da ce oni videti da im je poseta opala, samim tim ce i novac biti manji, pa ce mozda i skapiraju da nesto ne valja i da mora da se menja na bolje, umesto na gore.
2016 02 12
Slozila bih se u potpunosti sa Tarom i vecinom clanica. Da ne ponavljam vec napisano, ovde se od strane administratora uglavnom daju dvosmisleni odgovori sa kojima ne mozemo nista. Nista konkretno i jasno uglavnom. Cim pojedine clanice nesto sto ne stima primete i to jasno iznesu, bivaju optuzene kako prave "nemir" na sajtu, posle toga, ubrzo i blokirane. Subjektivnost, pristrasnost i neznanje u jednom. Je*ena kombinacija da prostite na recniku. Samo neka su ovi sa svojim dzakovima i stvarima sa raznoraznih smetlista medju "topovima", daleko cemo dogurati! Bila sam na sajtu shopingholicarke, skoro pa isti kao ovaj, samo ima prijavljenih oko 2000 clanova tako da je i tu prodaja, kontam, katastrofa, kupoholicarke su dosta posecenije, tako da mozda o njemu ozbiljnije razmislim.
2016 02 12
Sajt grade clanovi ZAJEDNO sa adminima. A u ovom slucaju to nije moguce jer su admini laici i jos gore sta sam navela, samim tim, velikom broju clanova su ruke vezane. Ne znam kakav je sajt u izradi, trenutno sam na ovom i samo on me zanima, kao i situacija na njemu. I pisite sa svojih profila.
2016 02 13
> Mesecevab: > ... > I pisite sa svojih profila. Ne može da piše.
2016 02 13
> Mesecevab: > Sajt grade clanovi ZAJEDNO sa adminima. Potpuno se slazem Meseceva, za ovo, ZAJEDNO!
2016 02 13
Hvala Rot i ja se sa vama skoro uvek slazem, ali nadam se da to znate iako nekada ne napisem. <3
2016 02 13
Znam Meseceva (i drago mi je)<3...inace crkla sam od smjeha, kad opsovaste,u najgornjem postu...sa sve tackicom, kulturno,molim lijepo... :') ...prosto mi ne lici na Vas, ne ocekivah hahahahahaha....(pomislih,e i Mesecevoj je ONO BAAAAS puna casa vise ovog s(r)tanja na sajtu,pa opali rafaj hahahahaha)... :') :') :D <3
2016 02 13
Hahahah! A nemam inace naviku ali kao sto rekoste, prekardasilo vise. A i nekada mi se cini da psujemo i da smo prosti, znatno bolje bi nas mozda razumeli, ovako, ove dubokoumne recenice izgleda slabo kontaju. ,:) Slab kapacitet, sta cemo. Limitiranost na nivou ili pak nesto drugo, ono gore...
2016 02 13
> PrincessX: > > Mesecevab: > > ... > > I pisite sa svojih profila. > Ne može da piše. A zašto ne bi mogla? Evo treba mi prosvetljenje :/ Koga više zanima ta hrabrost iza paravana? Kao što sam već napisala ranije, podseća me to na onaj vic kad zeka dođe kući i kaže: Šta ko je rekao, JA sam rekao!!!"
2016 02 13