Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Ljubav, porodica, deca, psihologija /

Za buduće mame /

Problem sa zacecem

Čestitam Majo! :))))) (mani se onog pojasa sad, to pokloni mužu) :D :**************
2013 12 15
Hehehe :D [:poljubac]
2013 12 15
cestitam majce sve najlepse ti zelim i da uzivas u bebici i kad si u Koporinu javi se da se vidimo..... [:lepota] [:lepota] [:poljubac]
2013 12 16
Hvala :)) [:poljubac]
2013 12 17
ja sam imala zavaljenu matericu i sumnju na endometriozu, nakon 3 godine bezuspesnog pokusavanja, ostala sam u drugom stanju u oktobru i termin mi je je sredinom jula! Jedino to mogu da vam kazem iz svog iskustva jeste da ne odustajete i da ce vam se dogoditi kad najmanje ocekujete, kao i meni! Kada sam najmanje razmisljala o tome, dogodilo se. Ja sam cekala vec operaciju da se utvrdi u cemu je problem i poslednji mesec pred operaciju, ostala u drugom stanju! Vrlo je moguce da ni zavaljena materica ni endometrioza nisu bile uzrok mog steriliteta vec opterecenost i stres! Srecno!!!!!!
2014 01 04
Moj brat i njegova zena su pokusavali 4 godine. Poceli su sa lecenjem, ona je morala na produvavanje jajovoda, a kod njega je problem bio mali broj spermatozoida, pokusavali su sa svim mogucim lekovima jedno godinu dana, medjutim taj broj se nikako nije povecavao, cak su neki lekovi uticali na to da se umanji broj. I tako su poceli da prikupljaju papire za oplodnju prosle godine, prosli su komisiju, i proslo je vec 6 meseci, pozvali su ih da odaberu privatnu kliniku i sad cekaju da ih pozovu na pripremu za vantelesnu. U medjuvremenu su lekari otkrili da moj brat ima hasimotov sindrom (bolest stitne zlezde), koja inace jako utice na hormone, i uopste na reproduktivno zdravlje i muskaraca i zena, tako da smo shvatili da je to ustvari prouzrokovalo smanjen broj.
2014 01 04
Moj savet, ne cekajte nista, ne bakcite se cajevima, lekovima, vitaminima, vec krenite od lekara do lekara, da bi sto pre uspeli da ubedite lekare da ste slucaj za vantelesnu. Jako je tesko kad shvatis da si se zavaravao godinama da ce se nesto desiti samo od sebe. Oni sad imaju po 31 godinu, a jako su male sanse da prva oplodnja bude uspesna. Dok oni docekaju drugi, treci, pokusaj imace skoro 35 godina, idealno vreme za trudnocu zene je oko 27. godine. Ne budite lenji i ne zavaravajte sebe, u medjuvremenu dok cekate vantelesnu, mozda uspete da zacnete dete prirodnim putem, to vam niko ne brani, ali treba poceti na vreme, jer je to dugotrajan proces. Zelim vam sve najlepse od srca, neka vam 2014. donese prinovu, jer to je jedina moja zelja za ovu godinu, da moj brat dobije dete!
2014 01 04
1 2