Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Stop arograntnim prodavcima!!!

Ovde su da bi prodali svoj predmet,kao i ja.Na poruke mogu odgovarati normalno najkrace sa Ne.A ne kao pojedini "Nadam se da umes da citas,hvala" ko je ovde lud,kako ocekuje saradnju sa nekim pored tolike arogancije.Strasno!
2016 02 14
Sta predlazes? Kako da ih zaustavimo u ispoljavanju arogancije na mk.rs?
2016 02 14
Ja sam cesto iznenadjena koliko umeju da budu neprijatne pojedine clanice, sto ove sto kupuju, sto ove sto prodaju...
2016 02 14
Nekim članicama je ovaj sajt izduvni ventil za sve muke, nezadovoljstva i frustracije u privatnom životu.... srećom, u manjini su..... ovde ima sjajnih clanica:-)
2016 02 14
pa lepo ja kazem...90 posto nevaspitanih....a ovih 10, predivneee :)
2016 02 14
Uh, i ja sam imala šok juče.. Hoću da kupim neku torbu, devojka je toliko neprijatna i nezaintersovana bila za prodaju, sad i ne odgovara.. Ne razumem stvarno, pa zar nije zbog toga ovde?
2016 02 14
Valjda smo ovde zbog prodaje,kupovine i razmene.Mnogi ovde i ne znaju zasto su ovde.Stavile su garderobu ili sta god za prodaju,i tako arogantno da se ponasaju.Iako sam i ja stavila samo "prodaja" ne znaci da ako nadjem za sebe nesto odlicno necu razmeniti.Moze svako kratko i kulturno da odgovori sa Ne.
2016 02 14
Evo odgovora jedne članice na upit da li je za razmenu za neku stvar. Napominjem da je članica navela da radi razmene: "Nisam zainteresovana, samo ako zelis da je kupis pa da ti je ja posaljem 😃"
2016 02 14
Mnogima izgleda nije jasna recenica ----> Ne radim razmene... ,:) ,:)
2016 02 15
Srećom, nisam imala neko baš, baš negativno iskustvo što se tiče komunikacije...neke sitne neozbiljnosti i provokacije me ne dotiču :P
2016 02 15
Pa ako neko dobija non stop pitanja o razmeni a napisao je da ih ne radi , ili da ih trenutno ne radi , zasto je cudno sto mu prekipi u jednom trenutku ? Meni jos uvek nije , ali ne znaci da nece uskoro i to da se desi. lokibg, ako nekome pise da radi razmene ne znaci da je obavezan da uzme bilo sta cim mu je neko ponudi , to je bio njen nacin da ti kaze da nije pronasla nista sto bi joj odgovaralo za razmenu kod tebe . Evo ja sam lepo napisala da sam van Beograda do kraja meseca i da iz tog razloga nije moguce licno preuzimanje , logicno je da nisu moguce i razmene ( takodje pise ) pa me svakodnevno pitaju i za licno preuzimanje i za razmene. Jedna clanica me je pitala za razmenu , kada sam joj pristojno odgovorila da nisam zainteresovana ona mi je napisala : ZASTO ? Sta, sad moram i da se pravdam nekome zasto necu da se menjam ... kada bi svaka procitala opis i deo o prodavcu svima bi bilo mnogo lakse i lepse .
2016 02 15
> BojanaMaza: > Mnogima izgleda nije jasna recenica ----> Ne radim razmene... ,:) ,:) BojanaMaza ako je ovo bilo na moj račun predlažem da pročitate ponovo šta sam napisala-devojka RADI razmene, a sve i da ih ne radi kad je neko nekulturan onda je to mnogo gore nego ponuda za razmenu. UnicornArt potpuno ste u pravu-to je bio njen način i hvala bogu pa se razlikujemo kao nebo i zemlja jer nikada nisam ni pomislila da bilo kojoj članici ovde pošaljem snishodljivu poruku niti bilo šta slično. A verujte i sama sam imala nekih neverovatnih zahteva i upita od članica. Ako je to Vama ok, onda zaista nemamo šta dalje da pričamo. I odakle Vam ideja da sam članicu prisiljavala na razmenu pa se ona "jadna" branila od mene navalentne? Svašta....
2016 02 15
Gde sam u postu upotrebila reci poput "prisiljavala","jadna", "branila " ? Ne kapiram sta vas je povredilo /uvredilo u njenom odgovoru ?
2016 02 15
Nije mi se dopalo što me svrstavate u koš sa smaračicama tipa: ZAŠTO nećeš razmenu kad ti je već nudim? Ja baš, baš, baš nisam takva osoba. Takođe, nije bilo potrebe ni da me učite da neko nije dužan da pristane na razmenu samo zato što je napomenuo da je praktikuje. I na kraju, naravno da me ništa nije povredilo niti uvredilo u njenom odgovoru ali da mislim da je sirov-mislim! Mnogo puta sam se u životu uverila da nekad čak nije ni bitno ŠTA, mnogo je binije KAKO, ali to sam samo ja....
2016 02 15
Ko kaze da sam bas vas tu svrstala ? Samo sam opisala svoje iskustvo od pre neki dan . Ne donosite misljenje naprecac . To da ima svakavih prodavaca je tacno ali bogami, i kupaca tj. ponudjaca i smaraca ima i te kako , mozda cak i vise nego ovih prvih .
2016 02 15
1 2 3