Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Pitanje za sve clanice

Perete li stvari pre slanja?
2016 02 21
Ja uvek osim ukoliko me devojka ne zamoli da joj posaljem istog dana, pa ne mogu da stignem da operem i osusim stvar.
2016 02 21
Da, da, isto kao OljaBg13 ali su svakako složene čiste
2016 02 21
Stvari koje su mi na profilu su uredno složene, čiste, mažene, pažene... Naravno ukoliko bi mi se desilo da me neka članica pita baš za stvar koju sam nosila, naravno da bi je prvo oprala pre pranja. Jednom mi je devojka naručila farmerke a sećam se da sam ih baš taj dan nosila i zamolila sam je da sačeka 2-3 dana dok ih operem i osušim, ona mi je rekla da nema veze da ih pošaljem nošene, ionako će ona svakako da ih pere itd ali jednostavno nisam mogla sebi da dozvolim da devojci pošaljem farmerke koje sam nosila i nisam predhodno oprala, tako da je morala da sačeka </3
2016 02 21
Misljenja sam da bi bilo krajnje nekorektno da nekome ko vam ostavlja svoje novce, posaljete stvar koja nije uredna i cista. To je ipak znak postovanja kupca. Ja volim da mislim da vecina clanica postupa na ovaj nacin... :-)
2016 02 21
> MajaSchatz: > Stvari koje su mi na profilu su uredno složene, čiste, mažene, pažene... Naravno ukoliko bi mi se desilo da me neka članica pita baš za stvar koju sam nosila, naravno da bi je prvo oprala pre pranja. Jednom mi je devojka naručila farmerke a sećam se da sam ih baš taj dan nosila i zamolila sam je da sačeka 2-3 dana dok ih operem i osušim, ona mi je rekla da nema veze da ih pošaljem nošene, ionako će ona svakako da ih pere itd ali jednostavno nisam mogla sebi da dozvolim da devojci pošaljem farmerke koje sam nosila i nisam predhodno oprala, tako da je morala da sačeka </3 Zasto ih nosis i dalje ako si ih stavila na prodaju, ne razumem...? :/
2016 02 21
Pa šta ako ih nosim?
2016 02 21
Pa ako si odlucila da prodas, prodajes ih u stanju kao na slici u trenutku kada si ih postavila, a ako ih u medjuvremenu nosis i dalje onda to nije bas isto... Mislim tvoja stvar, samo kazem, bez uvrede... Ja sve stvari koje prodajem vise ne nosim i postavljene su za prodaju, oprane su, ciste i odmah su spremne za slanje...
2016 02 21
Stvari koje su mi na profilu su uredno složene, čiste, mažene, pažene... Što ne znači da su zaključane u sefu i da ne smem da ih taknem pre slanja. Desi se da nekad obučem i nešto što sam stavila na prodaju, kao npr. te farmerke. Do sad se niko nije žalio oko mojih stvari kad stigne paket, tako da ne brini. <3
2016 02 21
To što neke devojke slikaju nove cipele ili šta god i posle ih akaju do neprepoznatljivosti nije isto što i predmet postavljen na profil i nakon toga ponekad opet obučen (ne mislim na stvari kojima u opisu stoji "novo, nenošeno itd"). Stvari koje su mi postavljene na profilu su apsolutno iste kao i uživo i 90% tih krpica mesecima nisam nosila, neke godinama, a neke nikad u životu.
2016 02 21
vecina stvari na profilu je oprana,osim nove ture koju sam postavila.desi mi se retko da ne stignem da tu neku stvar operem pa naglasim clanici da je nisam to uradila...mada vise volim da saljem cisto i sredjeno bila kupovina ili razmena. inace kad postavim stvar,vise je ne diram i odlozim u dzak sa ostalim stvarima jer mesta u ormanu nemam ni za svoje cestito :) sto se tice peglanja tu mi je najveci problem jer nemam vremena za to u 99% slucajeva tone radim pre slanja paketa. moje misljenje je da je ipak pozeljno oprati stvar jer znam kako je meni kada treba da mi stigne paket...jedva cekam da obucem novu krrpicu :D ali ako nije oprana,boze moj,sredice se I to,to je najmanji problem
2016 02 22
Svaku stvar koju sam stavila na profil prvo sam oprala (ili obrisla),pa osusila, ispeglala ako treba i slikala. Vise je ne nosim. Takvu stvar i saljem. Ako primetim da je nesto promenilo miris ponovo cu oprati pre slanja. A to kako je Maja rekla da joj se desilo jednom, tako rade sigurno mnoge clanice. Zato se desava mnogo puta da ono sto stigne kupcu bude iznoseno u odnosu na ono sto je slikano.
2016 02 22
Iz tih razloga ja kupujem iskljucivo novo.Slika i realnost CESTO nisu iste!
2016 02 22
Mada i to je pitanje!Kada vidim kako devojke razmisljaju...mozda se nekom nosila bas ta stvar koja je na slici BILA nova pa u trenutku kad mi je posalje vise nije :).
2016 02 22
Ne perem neposredno pre slanja, operem kada ih slikam, slozim u orman i cekaju svoje vreme :)
2016 02 22
1 2 3