Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Pitanje za sve clanice

Mislim da stvar koju prodajete treba da stavite opranu sa strane u odredjenu kesu, kutiju ili u orman, a ako ne zelite da je prodate, tj zelite jos da je koristite, ne stavljate na profil ili izbrisete istu. Ako moja cerka uzme nesto da nosi, to skidam sa profila- jedino ako zaboravim, pa naknadno to uradim...Ali ako obucu nosite koju ste stavili na profil, to nije vise ista stvar koju ste prikazali na slikama..mora biti nesto izuzetno kvalitetno, pa da nema dodatnih tragova nosenja i da ste obuli samo par puta. Stvar naknadno operem ako je u pitanju jakna koja je obucena koji put posle prethodnog pranja, mada dobijem cesto stvari koje su dugo stajale sa neopranim stvarima i povukle mirise i ne smeta mi ako su neostecene; nisam cepidlaka i sitnice mi ne smetaju. Trudim se da budem maksimalno korektna, bez obzira na vecinu onih koji to nisu, a ne tice se pranja stvari. Ne peglam, ali slozim
2016 02 22
Naravno da perem, kosulje ili nesto slicno cak i opeglam uredno iako znam da ce se opet zguzvati u transportu. Uglavno ne nosim stvari koje prodajem, narocito ne cipele jer onda nece odgovarati opisu koji sam stavila, prosto. Ako sam stavila da je stvar nosena dva puta, oprana i odlozena, kako je mogu nastaviti nositi, znacilo bi da obmanjujem kupca, a to nikako nije u mom stilu. :)
2016 02 22
> PunOrman: > Ne perem neposredno pre slanja, operem kada ih slikam, slozim u orman i cekaju svoje vreme :) Ja TO jedino smatram normalnim i postenim! Svaka cast!
2016 02 23
> jacaikaja: > Mislim da stvar koju prodajete treba da stavite opranu sa strane u odredjenu kesu, kutiju ili u orman, a ako ne zelite da je prodate, tj zelite jos da je koristite, ne stavljate na profil ili izbrisete istu. > Ako moja cerka uzme nesto da nosi, to skidam sa profila- jedino ako zaboravim, pa naknadno to uradim...Ali ako obucu nosite koju ste stavili na profil, to nije vise ista stvar koju ste prikazali na slikama..mora biti nesto izuzetno kvalitetno, pa da nema dodatnih tragova nosenja i da ste obuli samo par puta. > Stvar naknadno operem ako je u pitanju jakna koja je obucena koji put posle prethodnog pranja, mada dobijem cesto stvari koje su dugo stajale sa neopranim stvarima i povukle mirise i ne smeta mi ako su neostecene; nisam cepidlaka i sitnice mi ne smetaju. > Trudim se da budem maksimalno korektna, bez obzira na vecinu onih koji to nisu, a ne tice se pranja stvari. Ne peglam, ali slozim Realno,korektno i na mestu ! Ocito bi trebalo da posluzi i kao predavanje i dobra lekcija nekim clanicama!
2016 02 23
Perem uglavnom, a stvari, koje su na nalogu, ne nosim posle dodavanja na nalog.
2016 02 23
Citam i ne verujem :O Podrazumeva se da se predmeti nakon postavljanja na prodaju vise ne nose :O Moje su sve oprane, ciste i slozene u veliki kofer od kad sam se preselila, pritom neposredno pred svako slanje, predmet opet operem i osvezim, jer volim da kod nove vlasnice stignu mirisljive stvari.
2016 02 23
Ma ja sam jedna jedina članica kojoj se desilo da neku stvar obuče nakon što je stavila na profil ]:) Dala sam primer tih farmerki i članici koja ih je kupila apsolutno joj to nije smetalo, a u svakom slučaju pre bilo kakvog slanja ponovo pregledam predmet da li ima nekih oštećenja, šaljem dodatne slike itd. Kao što rekoh, do sad mi se nije desilo da se bilo ko žalio. A inače moje stvari u ormanu ne mogu da mi poprime nikakav neprijatan miris, jer ne stavaljam prljave i nošene stvari ponovo u orman i ne mogu da povuku miris parfema kao nekim članicama, niti ih stavljam u džak pa u podrum, šupu, štalu itd. Smanjite doživlaj
2016 02 23
Sve stvari su mi oprane,popeglane,ali jednostavno se desi da povuku šmek kad nešto dugo ne nosiš,e u tom slučaju kazem i dogovorim se sa drugom stranom.Inace stvari koje ne nosim mi ne stoje zajedno sa garderobom koju nosim,lakše mi je tako.
2016 02 23
Ja sam velika picajzla inace pogotovo sto se tice krpica,stvari pre slikanja operem i ispeglam i vise ih ne nosim jer zato sam i odlucila da ih prodam jer ih ne nosim. Onda pre slanja ih pregledam detaljno odsecem sve koncice ako neki vise opet prepeglam i pakujem. Zgrozavam se clanicama koje.maltene skinu stvar sa sebe i onda je salju flekavu,smedi na kuhinju i ko zna sta,ali pre svega se zgrozavam jer smo mi zene ipak i to mnogo govori i o higijeni prodavca :)
2016 02 23
sve je oprano i stavljeno u kesu za prodaju,odvojeno od garderobe koju nosim tako da ne postoji mogućnost da nosim stvari do iznemoglosti.Recimo postavim haljinu koja je obučena samo jednom na svadbi,ne praktikujem da je nosim 2 puta tako da su moje stvari onakve kakve su na slici što mogu potvrditi zadovoljni kupci.
2016 02 23
Upravo tako i meni stvari koje nosim stoje odvojeno od stvari koje su u prodaji, zbog nedostatka prostora sam sve stvari odlozila u veliki kofer, pa posto neke stoje i duze dok se ne prodaju, obavezno operem, jer ne mirisu zbog stajanja i poguzvaju se, podrazumeva se pranje i peglanje, ali da nosim stvar nakon sto je uslikam...
2016 02 23
Pa, da rezimiramo Moja pretpostavka je da ni jedna clanica ne stavlja stvari u stalu, prosto- logicno je da u stali ne stoje ormani x-) U supu moze da se stavi ako u istoj ne drzite kiseli kupus bez poklopca od kog moze garderoba da povuce mirise, ali, Boze moj, mirisu/smradovi se operu :') Odredjene fleke ne mogu nikako, pa ja glasam za spajz, ako ne drzite otvorene tegle s ajvarom, jer se od istog tesko operu fleke :')
2016 02 23
Kakve su slike kružile po forumu deluje mi da neke članice ipak odlažu stvari i u štalu
2016 02 23
Mozda su pod brisale, a to vec spada pod 'higijenu' :D Nekako se podrazumeva da se predmet salje u cistom stanju. Jedino je nezgodno sa obucom, jer prosto neke stvari nisu za 'dubinsko' pranje. Peglanje mi je nekako nepotrebno, jer se ne salju stvari u kutiji, da bi stigle u besprekornom stanju..izuzev onih predmeta koji se toliko izguzvaju u pranju, da moraju malo da se, ipak, srede peglom
2016 02 23
Imala sam i ja iskustva sa takvim "higijeničarkama" pa sam im vratila njihove krpe da nastave da čiste ,:( Što se peglanja tiče, niti ja peglam pre slanja niti očekujem da mi stigne ispeglano. Obradujem se poklonima iznenađenja :")
2016 02 23