Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Pitanje za sve clanice

Sve stvari sa profila su oprane, slozene i cekaju novu vlasnicu :")
2016 02 24
u supu i da je imam nebih ni luda stavila zbog vlage,jer bi onda ispalo da sam dzabe prala stvari... u spajz da stavljam nemam mesta,tako da drzim u kuhinji na mestu gde sam jedino nasla,mesto je skrivenije i tu klinac ne moze da prilazi jer mu ne dozvoljavam posto obicno kada vidi dzak hoce da planinari po njemu :D ps kuriri sve to samo natrpaju u kombi,kako vec prevoze,tako I da se ispegla velika je verovatnoca zbog broja paketa da stigne izguzvano
2016 02 24
uostalom i da je neka flekica tu,postoji venis pa se to I ocisti sto je najmanji problem...
2016 02 24
Jednom sam dobila tako prljavu stvar, da sam se uplasila; brzo otrcala u wc, oprala i uspela da skinem fleke..a druga je bila ok, pa mi nije bilo jasno zasto poslati tako prljavu stvar, kao da je pod brisan, a u pitanju jos nesto elegantno. Znaci, nije iz ormana gde je povukla od stajanja stare fleke koje su potamnele, nego je bas bila izuzetno prljava...a dogovarali se par dana za razmenu, imala je vremena da sredi..opere, osusi..
2016 02 25
I ja sam jednom dobila ultra štrokavu stvar i nije mi palo napamet da perem, lepo sam je vratila vlasnici i sve je bilo ok.
2016 02 25
1 2 3