Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Potrebna mi je pomoc hitno..

Devojci sam poslala paket u proslu sredu, ona ga jos uvek nije preuzela. Ne odgovara na poruke ni na sajtu, ni na mobilnom, ni na viberu. Ako ga ne preuzme meni ce paket biti vracen. Sta da radim? Da li neko zna da li je moguce da ne preuzmem paket kada se meni vrati jer nemam novca da platim duplu postarinu. Hvala vam unapred >:(
2016 03 14
Nemaš nikakvu obavezu da preuzmeš paket kada se vrati, sama proceniš da li ti se isplati
2016 03 14
Pa ja mislim da to može....jednostavno ne preuzmeš i to je to. Jedino što se oprostiš od parica koje je trebalo da dobiješ od predmeta koji si poslala.....
2016 03 14
Ako ne preuzme paket, i paket ti se vrati, mozes da odbijes da preuzmes. Onda paket nose u postu, i tamo ostaje. Ne znam sta rade sa takvim paketima, valjda ih prodaju na nekoj aukciji, ili tako nesto. Naravno, u slucaju da se to desi, adekvatno oceni devojku sa kojom si saradjivala.
2016 03 14
Hvala vam puno stvarno. Ovo je prvi put da mi se desilo ovako nesto. :(
2016 03 14
Baš nezgodna situacija, nadam se da članica ima adekvatno opravdanje za to što je nestala, ali svakako ostavi upozorenje na njenom profilu, da se ne bi desilo još nekome. Srećno!
2016 03 14
Da definitivno joj ostavi utisak Memi se jos uvek to nije desilo ali uvek strahujem da hoce...
2016 03 16
Hocu, naravno da cu ostaviti. Stvarno nema smisla :(
2016 03 16
ne razumem te devojke, sto narucuju kad ne preuzimaju -.- evo meni jedna danima vadi mast i trazi izgovore dok roba cuci u posti, a za tu stvar me pitalo 20 devojaka ali ne ja hocu posteno i redom -.-
2016 03 23