Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Poštovane članice, morate biti pažljive!

Nemojte verovati nalozima za prenos, jer oni mogu biti poništeni (prebace Vam sredstva, pa ponište prenos), a takođe ni nalozima za uplatu koji mogu biti falsifikovani! Očigledno da oni koji se bave prevarama to dobro znaju. Dokle god ne vidite novac u Vašim rukama, ne žurite sa slanjem paketa. Pravi kupac neće praviti problem da sačeka jedan dan da pošaljete paket. Same ste odgovorne za pakete i uplate, pa apelujem da budete pažljivije.
2016 03 16
Iz mog iskustva najbolje je ako vec insistirate uplatu unapred da to bude post net Kada vam stigne poruka sa brojem ponesite sta treba da posaljete podignite pare i onda predjite u red za posiljke i posaljite paket Ja mojim kupcima posaljem i sliku tog papira u inbox, da ne sumnjaju da nije poslato Prebacivanja i uplacivanja na racun su delikatna stvar Pogotovo davati nekome broj kartice ili racuna sa svim licnim podacima... Pazite
2016 03 16
Imam jedno pitanjce! Kada sa TAN karticom proverim stanje na računu i vidim da je novac "lego", da li i onda još postoji šansa da me neko prevari- da poništi uplatu?
2016 03 16
Slazem se sa MariaJackson, cim uplate post netom za par minuta dobijete sms sa 14 broja i sa licnom kartom mozete da podignete novac. Ja godinama tako radim . Uplata , pa slanje i nema nikakvih problema :D
2016 03 16
> Annetta: > Imam jedno pitanjce! > Kada sa TAN karticom proverim stanje na računu i vidim da je novac "lego", da li i onda još postoji šansa da me neko prevari- da poništi uplatu? Ako je "lego" onda je transakcija zavrsena i niko osim tebe ne moze da skida novac sa tvog racuna.
2016 03 16
Elly koliko kupac placa proviziju kada izvrsi uplatu post-netom? Pitam jer ja praktikujem uplatu na moj ziro-racun u banci jer kupac tada ne placa proviziju...tj.mislim da je takav nacin uplate jeftiniji za kupca
2016 03 16
Mislim da je 72 din .... mogu sutra da pogledam na razne sume , jer sve cuvam pa cu da napisem tacno, ako nije problem. :")
2016 03 16
> OlgaAN: > > Annetta: > > Imam jedno pitanjce! > > Kada sa TAN karticom proverim stanje na računu i vidim da je novac "lego", da li i onda još postoji šansa da me neko prevari- da poništi uplatu? > Ako je "lego" onda je transakcija zavrsena i niko osim tebe ne moze da skida novac sa tvog racuna. Hvala na odgovoru! Pretpostavila sam da je tako, ali baš da proverim...
2016 03 16
Ja isto praktikujem uplatu preko racuna - manja je provizija ili je nema uopste ako se plati u toj banci. Za sada nisam imala problem, a za Postnet mi je najveci problem provizija koji mi izadje nekad veca od cene artikla koji kupim.
2016 03 16
Clanica je u 13h javila da mi je uplatila novac na racun, a ja od banke nisam dobila obavestenje. Paket je spreman , ali ne saljem dok se ne utvrdi o cemu je rec.
2016 03 16
Neke banke ne salju poruke za iznose manje od 1000rsd. Proveri u banci ili putem e-bankinga :)
2016 03 16
Do sada su mi poruke stizale u roku od 5 do 10min, u pitanju je Banca Intesa...i za male iznose. Provericu svakako. :)
2016 03 16
> OlgaAN: > Do sada su mi poruke stizale u roku od 5 do 10min, u pitanju je Banca Intesa...i za male iznose. > Provericu svakako. :) Moj tata ima racun u Intesi i znam da mu za uplate manje od 1000 dinara ne stize obavestenje. :-) E sad ako je tebi ranije stizalo onda je najbolje da sacekas pre slanja. ❤️
2016 03 16
I ja imam racun u Intesi i nije mi stigla poruka jednom, iznos je bio mali npr 240din ili tako nesto. Novac je naravno bio uplacen ali oni prosto nisu obavestili. Meni samo nije jasno kako neko moze da povuce novac koji je vec uplatio na neciji racun?
2016 03 16
Hvala ,devojke <3 Ako pricamo o clanici sa mackama na proflnim , na uplatnicama cije je slike slala u inbox nigde nema pecata, tako da ne verujem da je novac uopste i bio uplacivan.
2016 03 16
1 2 3