Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je vama ovo okej?

U cetvrtak sam dogovorila razmenu sa clanicom ( ja sam pitala za razmenu ) njene sandalice od 900 dinara pristala je da menja za moju suknju od 400 dinara. Medjuostalom, suknju je bila u njenim omiljenim predmetima. Uslov za razmenu bio je da platim obe postarine, na sta sam pristala. Od cetvrtka do ponedeljka clanica me je podsetila da ne zaboravim da ja platim obe postarine posto je ona ionako na gubitku i ostecena, ali ovako ce biti bar manje. Rekla sam da sam shvatila i da je okej, da postujem dogovor. Zatim mi je stigla poruka ponovo da njene sandale vrede 3 000 da su skoro nove i da obavezno platim postarinu, na sta ja opet kazem da je okej i da ne brine, a devojka opet krene, necu da ih dajem za dzabe, nisam ih nosila...
2016 03 28
Danas posaljem paket u dogovoreno vreme, platim postarinu i javim doticnoj, na sta ona kaze da kod njih posta radi skraceno i da nije stigla da ih posalje. Odgovorila sam da sam pretpostavila da ce cekati da ja prva posaljem paket, jer tako deluje od pocetka i da ako nece da posalje sandale ne mora, suknja je na poklon, jer mi se smucila cela konverzacija sa njom. Zasto devojke pristaju na razmenu ako smatraju da moj predmet, u ovom slucaju, nije dostojan njenog? Na profilu pise da dajem vise stvari za jednu koja mi se svidi, ako je zelela da bude manje 'ostecena' mogla je uzeti jos nesto? Nije mi vise ni stalo do sandala, zaista, samo se osecam lose i iznevereno jer sam uskladila obaveze prema tome da je ispostujem i posaljem paket kada smo se dogovorile. Ovo da posta radi skraceno, iskreno, ne vidim kao realnu pricu, pogotovo zbog cele situacije i prepiske pre... I zasto uopste tanaciti vreme i dan slanja ako je situacija ovakva da moze opusteno da se kaze nisam stigla, mrzelo me je i cao. Da li je neko imao slicnih situacija? Mnogo sam se smorila. Ja cenu vidim kao odokativnu procenu vrednosti stvari a ne kao nesto striktno. Ovo su samo krpice na kraju krajeva... Medjuostalom bolje da me neko pita lepo da doplatim razliku nego da se osecam kao da nudim neke krpe ili prisiljavam razmenu...
2016 03 28
Meni se cini da ona hoce i tvoju suknju i da ti plats postarinu i da joj platis sandale. :)
2016 03 28
Bas vala! :)
2016 03 28
Ma, nije to, nego su sandale specijalne i mnogo vrede :')
2016 03 28
Radno vreme je normalno, nije ništa bilo skraćeno, bar nije u mojoj pošti, ne znam za druge.
2016 03 28
Zbog ovakvih ljudi ja više nemam živacaza ovaj sajt.. Imala sam prelepih saradnji, al u poslednje vreme užas, i to većina kad hoću nešto da kupim.. Užas. Razumem tvoju frustraciju :D
2016 03 28
Stavite link te clanice...da bi tema bila i za odgovarajuc podforum, ali i da vidimo da nije neki prevarant....mada mnoge kad vide temu o sebi, IPAK posalju predmet na kraju, pa mozda i ona posalje....(evo jutros je neki prevarant pratio temu o sebi, i potrcao da uplati novac, ne bi li zavarao....) ...a ako clanica nije prevarant i ako zaista nije stigla da posalje iz nekog razloga, nema frke, kad posalje-bice receno da je poslala, problem rijesen i sve u redu...
2016 03 28
Ja znam da ce devojka poslati paket najverovatnije, a ako i ne uradi to,to ce biti jer sam ja rekla da mi nije vise ni bitno i da ne mora da ih posalje, tako da nije ona nadalje kriva. Nije folirant sigurno, nisam ni aludirala na to, samo sam htela da kazem koliko je glupo i koliko me nervira velicanje samog sebe i svojih stvari, bespotrebno odlaganje slanja, izmisljanje izgovora, pristanak na razmenu pa prigovaranje posle toga... Ne znam, ja smatram da ako se dogovaras za konkretan dan za slanje paketa, bar okvirno znas da li tada imas nekih obaveza i da li posta radi ili ne radi,imas bar neki plan ( pretpostavljam) ako si se dogovorio...Ako je neka vanredna situacija ili ako nesto iskrsne, javis i nema problema. Zvucim kao da mi je zapelo da se paket posalje u dan, ali zaista nije. Smeta mi sto ljudi i zaboravljaju na dogovor, pa ne udostoje ni da jave da nisu poslali. Pitanje je da li bi me i ova devojka obavestila da ja prethodno nisam poslala poruku da sam poslala paket... A meni znaci i potrebno mi je da znam kada paket stize jer ih uglavnom ne preuzimam ja,vec decko koji bi trebalo da bude u pripravnosti u to vreme kada isti stize...Jednostavno nepostovaje tudjeg vremena me izludjuje
2016 03 28
I nemojte da se osjecate lose zbog jedne krpice....Vi ste posteno svoj dio ispunili, mirna Vam savjest, pa sad da vidimo nju sto ce i kakav ce covjek ispast'..... Mada meni se cini da nije prevarant, nego da je clanica samo nepovjerljiva ( te sandale vrijede 3000, te nisam ih nosila, mada ustvari jeste cim je napisla da su KAO NOVE, te podsjeca toliko puta za postarinu, itd itd) i plasila se da ONA ne bude ostecena, da Vam posalje sandale (neprezaljene) a za njih ne dobije nista...pa cekala Vi prvi da posaljete.... To naravno nikako ne opravdava postupak, nikako, trebala je onda lijepo da kaze JA SE PLASIM DA MI NISTA NE POSALJES, A JA TEBI SANDALE,PA DA LI BI TI PRVA POSLALA...i tome slicno, sto god vec...pa da se dogovarate dalje u tom smjeru, a ne ovako uskogrudo da postupi i nefer...msm, gluposti...
2016 03 28
da da bas to, mogla je lepo reci da ima nedoumicu, ne bio bio problem da posaljem prva paket, nego ovako na kvarno kad neko odigra to mi je bas bezveze. Svi mi imamo iste tripove jer svako od nas svakoga moze prevariti, ali o svemu se moze popricati na lep nacin...Svaka krpica koju imam mahom me podseca na tu osobu sa kojom sam saradjivala, na konverzaciju i na sale i uvek kad nosim nesto od stvari koje sam menjala ili kupila, dobila na poklon, lepo mi je jer mi budi lepe uspomene, iskreno ove sandale mi se ogadise iz njene price tako da mi je zaista svejedno hoce li stici ili ne. Ono kad te razmena iscrpi da nema dalje :D
2016 03 28
Pa da, u prevodu, ti si jadnica sa nekom suknjom od 400din a njene sandale su pukom igrom slučaja 900din ali inače vrede kao suvo zlato....pa niko je nije tukao po ušima da odabere i tu suknju ili da pristane na razmenu uopšte. Nije kao da si čekala sa puškom iza ćoška ako te odbije hahahahah..... Ja na krpice gledam kao na krpice a ne kao osobe ili ljubimce koje sad tu treba da udomim po najvećoj mogućoj ceni! Ako mi je nešto baš drago nema tih para da bi se takva stvarčica našla na Krpicama. Ali ako nešto jeste oglašeno za prodaju, onda je za prodaju. Takođe, dešavalo mi se da pitam za razmenu i da mi se učini da devojka nije odabrala u dovoljnoj vrednosti stvari i onda ja sama dodam ili predložim da uzme još neku stvarčicu....
2016 03 28
Upravo tako, ovo su samo krpice, radimo nesto lepo, da usrecimo nekog drugog a pritom i sami sebe, a ne da pravimo rivalski odnos, nema potrebe za tim. Nadam se da ce ovo malo lepse vreme uticati na bolje raspolozenje clanica, pa da saradnje budu malo ljubaznije i sa vise razumevanja. Hvala svima koji su me saslusali i podelili sa mnom problem, osecala sam se mnogo lose danas <3
2016 03 28
Zaista znam koliko je Ninana93 pozitivna osoba. Predivna i jedna od meni omiljenih. I zaista ne mogu ni da zamislim koliko je ta druga strana iscrpela da se ona osecala ovako lose. Ti si meni cista pozitiva i veoma draga, imala sam tvoju podrsku- imas i ti moju :-*
2016 03 28
Zato ja ne radim razmene jer Sam citala o mnooogo losih iskustava Razmene nisu definisane nikakvim pravilima I svasta se desava Posebno je tesko kada clanovi nisu iz istog mesta Ja cu platiti tvoju stvar i moju postarinu Ti plati moju stvar i svoju postarinu i cao
2016 03 28
1 2