Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je vama ovo okej?

> Snezana30: > Zaista znam koliko je Ninana93 pozitivna osoba. Predivna i jedna od meni omiljenih. I zaista ne mogu ni da zamislim koliko je ta druga strana iscrpela da se ona osecala ovako lose. Ti si meni cista pozitiva i veoma draga, imala sam tvoju podrsku- imas i ti moju :-* Ninana93 Hvala macko! ti si divna, uvek cu biti tu za osobe kao sto si ti ❤️
2016 03 28
> Ninana93: > Ja znam da ce devojka poslati paket najverovatnije, a ako i ne uradi to,to ce biti jer sam ja rekla da mi nije vise ni bitno i da ne mora da ih posalje, tako da nije ona nadalje kriva. Nije folirant sigurno, nisam ni aludirala na to, samo sam htela da kazem koliko je glupo i koliko me nervira velicanje samog sebe i svojih stvari, bespotrebno odlaganje slanja, izmisljanje izgovora, pristanak na razmenu pa prigovaranje posle toga... Ne znam, ja smatram da ako se dogovaras za konkretan dan za slanje paketa, bar okvirno znas da li tada imas nekih obaveza i da li posta radi ili ne radi,imas bar neki plan ( pretpostavljam) ako si se dogovorio...Ako je neka vanredna situacija ili ako nesto iskrsne, javis i nema problema. Zvucim kao da mi je zapelo da se paket posalje u dan, ali zaista nije. Smeta mi sto ljudi i zaboravljaju na dogovor, pa ne udostoje ni da jave da nisu poslali. Pitanje je da li bi me i ova devojka obavestila da ja prethodno nisam poslala poruku da sam poslala paket... A meni znaci i potrebno mi je da znam kada paket stize jer ih uglavnom ne preuzimam ja,vec decko koji bi trebalo da bude u pripravnosti u to vreme kada isti stize...Jednostavno nepostovaje tudjeg vremena me izludjuje Ja sam ipak za toleranciju i bez ishitrenih zakljucaka. Budite strpljiviji.Ima ljudi koji ne vole da se pravdaju ,a mozda su zaista opravdano speceni.Ne opravdavam nikoga. Moram priznati da mi ni poenta otvaranja teme nije najjasnija,ne zamerite. Navedite link devojke da bi imalo smisla. P.s.ne dozvolite da Vam gluposti upropaste dan.Ako ste osetili lose vibracije niste ni trebali da ulazite u dalju komunikaciju.Intuicija je cudo i zato je nikako na treba zanemariti.Pozdravljam Vas:)
2016 03 28
Sto se poste tice mogu samo da kazem da razumem. Ja prva imam problema sa mojom u selu. Danas je npr bila zatvorena zbog katolickog Uskrsa. Zivim u madjarskom selu, i radnica je madjarica i samo su okacili da ne rade. Kad sam pitala zasto, to je drzavna firma, zasto ne dodje neko iz grada da je zameni, odgovor nisam dobila.. A da ne pricam o tome kako im je radno vreme od 7:30 do 11:30 i kako samo do 8:15 primljena posta bude i otpremljena istog dana.. A to da je mogla da ustane ranije(kao sto ja neretko radim) mogla je..sve je samo stvar kulture, postovanja i volje..
2016 03 28
Poenta teme je bas kao sto glasi njen naslov, da li je vama ovo okej? Da li bi i vas iznerviralo ovo sto je mene? Bila sam izrevoltirana njenim konstantnim hvalisanjem svoje stvari i konstantnom pricom da je ostecena, te me je sve to navelo da pomislim da je iz nesigurnosti devojka odlozila slanje paketa. Eto da vidim vase misljenje, mozda gresim, zato sam i pokrenula temu. Ne bih da kompromitujem devojku ni na koji nacin, jer mi nije to poenta, nije me prevarila niti bilo sta slicno.
2016 03 28
Draga... jutros, kao sto Vam rece Rot. smo razotkrili prevarantkinju.Otvorila sam temu,navela njen link i bila je pracena bez prenagljivanja... i ako sam u startu pretpostavila da je rec o prevari.Bila sam stpljiva i ni najmanje naivna.Isto tako sam trazila misljenje kao i Vi. Poslala mi je fotografisanu laznu uplatnicu .Tek kad je na forumu procitala da je provaljena otisla je u postu da uplati,ne bi li zavarala trag. Zbog toga Vam kazem,da bi na ovom podforumu trebalo navesti link,da prica ne bi izgledala prazna.Ipak je ovo 'INFORMACIJE koje se ticu kirisnika sajta'. Nisam zelela da Vas uvredim,vec jednostavno ne treba nasim nedoumicama, bez informacija ,zatrpavati ovaj ,vazan nam, podforum. Ja Vas savrseno razumem,svako bi se normalan tako osecao, kao sto se Vi osecate.Ali rekoh Vam to su zaista gluposti.CUVAJTE ZIVCE ZA SVOJU DECU. <3
2016 03 28
> Ninana93: Smeta mi sto ljudi i zaboravljaju na dogovor, pa ne udostoje ni da jave da nisu poslali. Pitanje je da li bi me i ova devojka obavestila da ja prethodno nisam poslala poruku da sam poslala paket... A meni znaci i potrebno mi je da znam kada paket stize jer ih uglavnom ne preuzimam ja,vec decko koji bi trebalo da bude u pripravnosti u to vreme kada isti stize...Jednostavno nepostovaje tudjeg vremena me izludjuje Meni se slicna stvar desila nedavno u razmeni, clanica nije poslala onda kad je rekla, i kad sam joj skrenula paznju da to nije u redu jer sam taj dan uskladila obaveze prema (obecanom) paketu, ona je krenula sa pricom kako ima licne probleme i kako nece da se pravda, sto joj niko nije trazio, ali je mogla da izdvoji 20 sekundi pre spavanja i samo da mi napise da nije poslala paket tog dana kad je trebalo, i sve bi bilo u redu. Ali dobro, malo nedostatak kulture, malo nemar prema drugima, tako da se te stvari cesto desavaju... Neminovno je da na ovom sajtu nailazimo i na predivne ljude, i na one koji to bas nisu. Ali zbog ovih prvih (pa makar bili i manjina), vredi ponekad istrpeti i red gorčine :-)
2016 03 29
Samo da javim da je devojka poslala paket, kao sto sam i mislila, folirant nije. Al svakako se nadam da ce biti manje hvalisava i pretenciozna u saradnji sa sledecom clanicom. Devojke hvala jos jednom na savetima svima, ljubim vas <3
2016 03 30
1 2