Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

OPREZ PREVARANT

NE SARADJUJTE I NE UPLACUJTE NI SLUCAJNO NOVAC OVOJ CLANICI.NOVI PREVARANT NA SAJTU.JA SAM NASELA BEZ OBZIRA STO SAM VIDELA DA NEMA NI JEDAN UTISAK.NEMOJTE I VI.EVO LINKA marimari288
2016 04 21
Niste lepo kopirali link. :( O cemu se radi?
2016 04 21
dogovorila sam sa devojkom razmenu i poslala paket i platila postarinu.Adresa je bila u Lebanu.Sada je promenila i napisala Arilje.Od tada klasika ne javlja se na telefon ne odgovara na poruke ni telefonom ni ovde.Nema ni jedan utisak i znam da sam ispala glupa sto sam slala prva ali sta cu.Samo zelim da upozorim druge clanice da ni slucajno ne uplacuju novac.Koji link treba da kopiram.da bi mogao da se otvori
2016 04 21
marimari288 mozda ovako
2016 04 21
da ,to je ona.Hvala vam
2016 04 21
Nema na cemu, zao mi je sto Vam se to desilo. Ipak imate dovoljno utisaka i trebalo je da sacekate da ona prva posalje. Ali da Vam ne stajem na muku, to znate i sami :) Ubuduce svakako pazite.
2016 04 21
Možda zbog ravnoteže u svemiru? :)
2016 04 21
Ja Sam Joj uplatila novac Na ime Marija zdravkovic 2000 ZA Nike patike preko postneta😔Broj vise Nije u funkciji I vidim malopre da je blokirana😧Dajte mi Molim vas adresu Na kojoj ste poslali paket,hock da odem Licno kod nje..ne mogu da verujem da Sam Ispala toliko naivna da Joj uplatim novac a Nije Imala ni Jedan utisak..jos mi posalje por.ovde posle uplate da se zahvali I da ce poslati sutra paket.iako Sam je I zvala posle uplate,bila je nedostupna Ali reko mozda Joj je prazan tel. Onda Sam dobila Por.da je dostup.tad je verov. Podigla novac I Evo sad opet nista😠Javite mi Molim vas.pozzz
2016 04 23
Samo da javim da Sam dobila njene podatke I da cu sutra otici do nje..nece se Na ovome zavrsiti😠
2016 04 23
I sad cu da trazim ljude iz Lebana da vidim da li je poznaju..
2016 04 23