Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Bas me zanima...

Jeste neka trivijalna stvar, ali... Volela bih da saznam zasto vecina clanica ne stavi u opisu dimenzije, nego sve ide po principu `ako ti se svidi-pitaj, pa cu poslati`. Sto se mene tice, ako negde slucajno nema mera, posaljem prvom ko se raspituje za taj predmet-pa automatski updateujem i oglas. Ali primetila sam da to vecina clanice ne praktikuje. Pa, da vas cujem devojke! o:)
2016 05 10
Mene zanima zašto neko NEĆE da pošalje dimenzije? Ne razumem kako očekuje da ću da kupim a da pri tome ne znam da li mi približno odgovara veličina. Na 4 poruke mi ne odgovara ,:( Što se tiče pitanja upisivanja dimenzija, mene uglanom mrzi da merim kad slikam predmete. Za većinu prodatih stvari nisu mi ni bile potrebne dimenzije. A ako nekom merim, normalno je da ću ubaciti u opis, nisam luda da merim više puta jednu stvar x-)
2016 05 10
Jao da! Izludjuje me to! Mislim, znam zeno da te mrzi, ali ako vec zelis nesto da prodas- potrudi se malo. :D Pa da, upravo to! A primetila sam, kao sto vec rekoh da ne unose ni posle trazenih mera... Ne znam.. :|
2016 05 10
Kada sam jednu clanicu pitala da mi premeri predmet, napisala mi je kako ne daje mere i da to pise ispod njenih predmeta.... "nemojte me pitati za mere" ? OK
2016 05 10
Napisala si da većina piše mere ako se traži pa onda doda ili ne doda u opis. A šta ako ih niko do sad nije pitao? :) Samim tim nisu ni premerile, čekaju da neko zatraži pa će onda dodati :)
2016 05 11
> NatySd: > Kada sam jednu clanicu pitala da mi premeri predmet, napisala mi je kako ne daje mere i da to pise ispod njenih predmeta.... "nemojte me pitati za mere" ? OK Ovo je HIT! odavno nisam cula nesto ovako zestoko glupo :')
2016 05 11
> DaadaaNaanaa: > Napisala si da većina piše mere ako se traži pa onda doda ili ne doda u opis. A šta ako ih niko do sad nije pitao? :) Samim tim nisu ni premerile, čekaju da neko zatraži pa će onda dodati :) Ne, ne, ogradjujem se ako ih nisu pitale do tada. Imala sam par puta gore navedenu situaciju, pa eto, zbog toga pokrenuh temu. :D
2016 05 11
> NatySd: > Kada sam jednu clanicu pitala da mi premeri predmet, napisala mi je kako ne daje mere i da to pise ispod njenih predmeta.... "nemojte me pitati za mere" ? OK O Boze...Svega ovde ima.... :|
2016 05 11
> NatySd: > Kada sam jednu clanicu pitala da mi premeri predmet, napisala mi je kako ne daje mere i da to pise ispod njenih predmeta.... "nemojte me pitati za mere" ? OK Vrisnula sam od smeha. :D
2016 05 11
Pa kako neko da kupi ako predmet "lezi" na krevetu, visi na zidovima, ogradama, kvakama itd....a da ne zna dimenzije tog predmeta?! Oznake velicina je samo orjentir kao sto sam jednom vec napisala. Ja nosim klasican M ali recimo juce sam probala Orsay bluzu vel.34 i odlicno mi je stajala. Zato drage i lepe clanice, navodite u opisu predmeta dimenzije i takodje da li je tkanina rastegljiva ili ne i sl. Mozda to nekoga smara ili mu je dosadno da to radi, ali sve prethodno sto navode i druge clanice kao savet je iskljucivo zbog OBOSTRANE uspesne saradnje. Nego, dosta price vec ajd' metar u ruke i da se krene sa merenjem :D :*
2016 05 11
Ako ne postavim detaljne mere na interesovanje kupca premerim i odmah unesem izmene u oglas :) Svakome kome prodajem/ menjam dajem mere OBAVEZNO
2016 05 11
Negde imam navedene mere, negde ne. Ja sam teška lenčuga, po kod mene to ide po principu- napišem ako je metar u blizini dok fotkam, ako ne, dodam posle kada neko pita :D Znam da nije baš pohvalno, ali šta ću :)Ali zato uvek naglasim ako je nešto manjeg ili većeg "kalupa" nego što je naznačeno, pa bar neki orijentir. A posebno zato što je kod mene u kući klanica oko metra- mama tekstilac, tata stalno nešto majstoriše, sestra stalno kupuje i premerava se, ja prodajem :D
2016 05 11
Kod mene je situacija da kad nemam vremena ne ubacim mere,ali kad neko pita izmerim i posle ubacim i u oglas. I sad imam stvari kojima ne pisu mere i planiram uskoro sve da premerim i stavim u opis predmeta. ☺😊
2016 05 11
I mene mrzi da svaki put merim novi predmet koji postavljam... ,:( Ali naravno kad me članica pita za dimenzije izmerim :")
2016 05 11
> MajaSchatz: > I mene mrzi da svaki put merim novi predmet koji postavljam... ,:( Ali naravno kad me članica pita za dimenzije izmerim :") Takodje... ;) Velicine, iako ne bas verne, ipak predstavljaju nekakav orjentir, a za dimenzije kada pitaju, premerim. :)
2016 05 11
1 2