Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Poziv "nogatim" i visokim clanicama :D

Odmah da se izjasnim ja nosim cipelice gazista od 27 cm tako da nisam htela da izazovem linc :D Elem,videh temu za clanice sa manjim nozicama pa se setih da i mi dobijemo svoju ;) Javite se ovde,nudite i trazite.Meni je bas tesko naci obucu ovde.Isto vazi za duge haljine,farke i trenerice produzenog modela.Ljubac :) :*
2016 05 17
nosim i ja 41 ,bas je tesko naci obucu :)
2016 05 17
Ja isto 41 (ako mi se nesto svidi i 40 :D ) A vecita borba je sa farmericama ,:(
2016 05 18
imam na prodaju starke sa sljokicama zelene 41
2016 05 20
Devojke,imate kod mene neku obucu broja 40,41,42
2016 05 22
Ta sam. :') Uzgred, kod mene mozete naci obucu veceg broja. :")
2016 05 22
Svaka cast za temu! :D Pronasla sam se. 190 cm! 😆😆
2016 05 23
Obuća 41 Odeća u velicinama L i XL. Pogledajte moj ormar.
2016 05 23
Eh sad mi je lakse kad vidim da nas ima :D Ja sam 180,gaziste 27.Najteze mi je naci haljine a da ne budu suknje,tunike da ne budu majice i trenerke ili pantalone a da ne bude kao da su mi male....Sva sam "u nogama od pazuha " :") Jeste to lepo ali se ubih kad mi treba gore navedeno :')
2016 05 23
Ja sam izmedju 181-183 cm :) Ali koju tacno velicinu nosim je misterija :D Majice uglavnom M (zbog duzine), farmerice imam i XS, i S, i M :D Najveci problem je naci nesto sto mi je taman gore, a dugacko dole. L i XL mi je uglavnom veliko gore - plivam, tako da uglavnom zavrsim sa malo kracim farmericama :D . Haljine moram M ili L zbog duzine. Problemi visokih ljudi :D Gde vi pronalazite duze farmericee? :D
2016 05 24
Zene mislim da je bolje da napisete broj gazista obuce koju trazite/nudite.Eno malopre naidjoh na diiiivne patike.Pise broj 41.Udjem da vidim opis a ono gaziste 24 :@ :@ Los kalup. Ja farke kupim tako sto odmah pitam za produzeni i to tamo gde uglavnom ne bih verovala da postoje :D Jako tesko.U nasem gradu ima i privatnih sivaona pa uglavnom trenerke tako i porucim ali naravno mora se cekati pa poludim dok se zavrse :/// Ali zato kad nabacim haljinicu mamma mia :) Ni mi visoke nismo za baciti :D
2016 05 24
Mozete i kod mene naci brojeve 40/41 :)
2016 09 23