Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Slikanje artikala na PODU

Moram i ja nesto da dodam. Ovde se koliko ja znam nije pomenulo da su cak i neke drevne civilizacije jele sa poda i da mozda neko traga za smislom zivota, zasto smo mi bas ovde a ne tamo, i duboko razmislja dok se seta nedeljom ujutru Pancevackom gvozdenom pijacom, gde se sve prodaje sa poda i nalazi na podu. I sa aspekta medicine pod je veoma bitan, ne znam da li je neko pomenuo ali vidari, drevni magovi i samani su spavali na podu. Zasto danasnji magovi ne mogu da cine cuda kao stu su cinili drevni magovi? Je li se neko zapitao? Mi jednostavno moramo mnogo vise da obratimo paznje na podove, jer po njima se igra, skace, puzi, gazi, mazi, kleci :D jer sve se vrti oko poda i na podu. Ja do sada nikada nisam u svom zivotu upoznao i sreo nekog ko nije cuo za pod.
2016 06 02
Lepo je videti ovoliko izreka, superlativa i matematickih funkcija vezanih za pod (Gde se svetlost najfunkcionalnije prelama) naravno koje su cvrsto potkrepljene naucnim dokazima i cinjenicama. Iz komentara mozemo da uocimo kako sistem verovatnoce funkcionise, i da je verovatnoca na strani poda (ako je stvar prikazana iz pticije perspektive, naravno uslikana na podu, veca je verovatnoca da je ta stvar kvalitetnija, ocuvanija i jednostavno lepsa nego neka stvar koja je prikazana na ofingru ili stolu ili toj poganoj i sablasnoj neprirodnoj i veoma skupoj lutci lutki lutci lutki, ma kako god da je zovete). Evo ja sada dok ovo pisem sedim na stolici ciji se tockici nalaze na podu, i da li se neko od vas zapitao da nema poda kako bi ta sila gravitacije uticala na nas? :D Svi smo mi u dusi pomalo PODOfili i mislim da nosimo u sebi previse pitanja i zudnju, a zauzvrat dobijamo premalo odgovora i ceznju! P.S. Drage dame ovo je srocio decko ove mlade clanice ovog leprsavog sajta, koja je pokazala svoj bunt i neosnovani revolt prema vasim podovima. Molim vas oprostite njenoj mladosti, i nije ona kriva, nego ovo brutalno i sebicno drustvo koje joj nije na vreme ukazalo na greske i pokazalo pravi put. Ja licno mislim da su vasi podovi besprekorno cisti, blistavi i puni energije da se zakoraci u nova vremena profitabilnijih biznisa. Ugodne dane vam zelim. :D
2016 06 02
> hope1113: x-) x-) x-) Genijalno! "Svi smo mi u duši pomalo podofili", ahahahaha!
2016 06 02
> hope1113: > Zasto danasnji magovi ne mogu da cine cuda kao stu su cinili drevni magovi? Je li se neko zapitao? Može biti da je to zbog toga što ipak živimo u 21. veku, u kome sve manji broj ljudi veruje u bajke ;)
2016 06 03
> Nikerym: > > hope1113: > > Zasto danasnji magovi ne mogu da cine cuda kao stu su cinili drevni magovi? Je li se neko zapitao? > Može biti da je to zbog toga što ipak živimo u 21. veku, u kome sve manji broj ljudi veruje u bajke ;) Hehe ponekad je pametnije precutati i ne prokomentarisati :D. Drzim ti palceve i navijam za tebe sledeci put ;)
2016 06 03
Moj decko se ljubi sa mnom na podu....divlje i pozudno i bas nas briga da li cemo biti okvalifikovani kao divljaci i da li nas na "pravi put" treba uputiti samanski vrac :D ...ali ima nesto na tom podu, pogotovo kada se prelama svetlost sa matematickom preciznoscu :D ....tako da slikajte predmete na podu, plafonu, stepenistu :D ....samo neka predmet bude tacno opisan :*
2016 06 03
> hope1113: > Hehe ponekad je pametnije precutati i ne prokomentarisati :D. Practice what you preach. ,:)
2016 06 03
> Valerina: > Moj decko se ljubi sa mnom na podu....divlje i pozudno i bas nas briga da li cemo biti okvalifikovani kao divljaci i da li nas na "pravi put" treba uputiti samanski vrac :D Totalno se slazem sa tobom! Divlji poljubac i to na podu... pa sta ima ludje od toga? hahahahahahahahahah kraljica si! Vidi ovako, ja vam preporucujem da pojacate intezitet i predjete na izvorni seks. Ali obavezno stavite stitnike i steznike da ne dodje do povrede meniskusa zbog tvrde podloge, pogotovu ako je hrastov parket! Ako praktikujete to divljastvo duze vreme, onda ste sigurno ojacali zglobove tako da nema brige. Samo obratite paznju, na podu vuce jace promaja a i vazduh je hladniji, nekad oce da osvezi a nekad oce da osine po ledjima. Posle divljanja na podu, toplo vam preporucujem da se osvezite jednim domacim hladnim sokom od zove. Pozdrav sa poda :D
2016 06 04
1 2 3 4