Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Slikanje artikala na PODU

Kad sam kačila neke stvarčice, fotkala sam uglavnom na krevetu. Sad imam cipelice i nakit i sve je fotkano kod prozora. Što se teme tiče, bocnulo je i mene kad vidim stvari na podu, ali kao što je već rečeno, kod nekih je pod čistiji od stola pa mi to ne smeta. Nek slika ko gde i kako hoće, ja ću to oprati kad stigne :)
2016 05 31
Bravo :)> MamaTriSina: > Kada bebica moze da stavi svoje rukice ili nogice na taj pod ,zasto ne bi i komad garderobe koliko god da vredi? > Meni su stvari slikane na podu ♡i bas volim taj pod kojim hodaju moja deca.
2016 05 31
Redovno mi se dešavalo,da kada kupim predmet koji je na lutki i zgleda super,perfektno,kada stigne ja se razočaram(nije tako lep uživo,više sam očekivala),a kada mi stigne predmet slikan sa poda,kreveta......oduševim se kad stigne,koliko je lepši u prirodi Moja drugarica drži butik,lep,čist..ali kad joj stigne roba,pa kada iz džakova,torbi izvuče robu,pa pola počne da se vuče po onom itisonu... A tek hrana!!!!mesare,restorani....pošto idem u kontrolu tih objekata,pa to je crno bez imalo belog u većini slučajeva. Na kraju,najbitnije je da kupac dobije između ostalog, opran predmet o:)
2016 05 31
Skrecem sa teme ali moram : Da li traziti i u jaslicama,vrticima,skolama da imaju te podloge koje se osure vrelom vodom?Da li kada odemo u goste pitamo domacina da li ima odgovarajucu podlogu za nase dete? Jer ako nam je kuci sve sterilno,dete cim se sretne sa bakterijama negativno reaguje. Da li dete ograniciti na dezinfikovanu podlogu ? Imunitet se stice !
2016 05 31
> MamaTriSina: > Skrecem sa teme ali moram : > Da li traziti i u jaslicama,vrticima,skolama da imaju te podloge koje se osure vrelom vodom?Da li kada odemo u goste pitamo domacina da li ima odgovarajucu podlogu za nase dete? > Jer ako nam je kuci sve sterilno,dete cim se sretne sa bakterijama negativno reaguje. > Da li dete ograniciti na dezinfikovanu podlogu ? > Imunitet se Mama vi ste kraljica 😘😘😘😘
2016 05 31
Da se nadovezem kad su u pitanju deca i imunitet- agresivna hemijska sredstva lose uticu na zdravlje, pa ne treba preterivati, koliko god da ubijaju bakterije, a mnogi izgleda ne znaju da u covecijem organizmu postoje razne bakterije, i dobre i lose, kao i to da se u organizmu stalno stvaraju i maligne celije. Sto rece A. Fleming: ''Bakterija je nista, imunitet je sve." Sto se tice teme o slikanju na podu, ne znam sta je tu neprihvatljivo, ako odrzavate higijenu u stanu. U, suprotnom, ne vredi ni slikanje na stolu. A, o tome da ima cistih podova i prljavih stolova, ne treba diskutovati. Ja sam za objektivnost i realnost, pre svega, u svakom domenu zivota, pa i ''u prljanju i u pranju''. Neke stvari koje kupim ili uzmem u razmeni na ovom sajtu ne operem odmah, a obucem, jer su tako ocigledno ciste i ne vidim svrhu da ih operem pre oblacenja, jer mi to dodje kao uvreda za suprotnu stranu, kao i to kad mi kazu da ce svejedno oprati predmet koji im stigne, iako naglasim da saljem sveze opran
2016 05 31
Samo neka svako radi kako misli da treba, a za svaku robu se nadje kupac. :)
2016 05 31
Vezano za decu koja puze,majke opet u praksi znaju bolje.Jeste,imunitet se stice,ali ja sutra ne bih dala mom detetu da pipka bas svasta pa gura rukice u usta.Pod je ipak,pod. Ali svakako,predmeti fotografisani na podu meni ne izgledaju sjajno,zbog lose postavke.Ne pricam ja o cistoci koliko o formi.Lepse mi izgleda kad vise zakaceni za ofinger,nego da su razvuceni na pod,sve i da je ispod laminat ili su na carsafu.Nemam jasnu sliku o samom predmetu jer materijal izgleda slepljenije nego kad bi se fotografisalo na ofingeru.A da mi je gadno da neko stavi cipele na sto,jeste.To je ipak neprevazidjena glupost.Obuci je mesto na podu.
2016 05 31
Ja radim kao bebisiterka i cuvam dvoje malo dece, devojcicu od cetiri i po godine i decaka od godinu i po i verujte mi ne mozete u svakom trenutku obratiti paznju sta guraju u usta. Prvo oni se igraju sa igrackama koje su bile po podu a ima ih fala bogu mnogo, i necete sigurno oprati svaku igracku svaki put kad padne na pod. A drugo verujte mi pod je cistiji od novih stvari. Imam tetku koja je radila u tekstilnoj industriji i nemate pojma kakve se sve hemikalije stavljaju da bi stvari zadrzale boju. Ona mi je jednom prilikom rekla da je mnogo bitnije oprati novu stvar od polovne.
2016 06 01
Šta mislite sa kojom hemijom blede teksas? sa kiselinama!
2016 06 01
> masha91: > Ona mi je jednom prilikom rekla da je mnogo bitnije oprati novu stvar od polovne. apsolutno slaganje oko ovoga!Na zalost,ne samo zbog hemije koja se koristi prilikom izrade,nego sto nova roba ume da se razvlaci kojekuda dok ne dodje do radnje.Opet i u radnji isto.Pa je proba bar 5 ljudi.Kod polovne robe,nekako imam osecaj kao da je samo jedna osoba nosila,volela i cuvala.
2016 06 01
Možda sam samo ja u pitanju, ali ako bi mogao neko da mi objasni poentu ove teme? Neka kupuje ko šta hoće, od koga god hoće....i vi što se gadite i vi koji niste toliko gadljivi. I svi srećni i mirna Bačka
2016 06 01
> lokibg: > Možda sam samo ja u pitanju, ali ako bi mogao neko da mi objasni poentu ove teme? Neka kupuje ko šta hoće, od koga god hoće....i vi što se gadite i vi koji niste toliko gadljivi. I svi srećni i mirna I ja Sam u predhodnoj poruci takodje napisala da je teme bespotrebna I samo gusi forum ova I slice njoj teme Slazem se sa vama da je treba obrisati jel nema svrhe a ni koristi nicemu ko kako prezentuje svoje artikle
2016 06 01
Ima nešto i u poštovanju. Naime, ne kupujem kod uličnih prodavaca koji svoju robu stave na karton pa na trotoar. Isto tako, zašto da kupujem s nečijeg poda? Tačno, krpica se nakon fotografisanja na podu može odložiti u najlepši, najčistiji ormar, ali ja to ne vidim! :) Vidim krpicu raširenu na podu. Koliko je bitno da stvar stigne čista i verna opisu, toliko je bitna i prezentacija. Svakako da nije garancija da će stići čista ako je na ofingeru, niti je pravilo da će stići nikakva ako je na podu, ali hajde malo poštovanja. Psima ne bacam hranu na zemlju nego im stavim u činiju, dam iz ruke ako je moguće, prosjacima ne bacim novac na trotoar nego u kutiju ili ljudski u ruku, zašto bih potencijalnim kupcima stvar prikazivala "bačenu" na pod? Ako vam se dopada koliko verno se krpica može prikazati fotografisanjem na podu, onda je dobra alternativa krevet. (:
2016 06 01
> NatySd: > Uostalom, Hope, Vi ste stavili BRUS na stocic, meni je to uzasno, mozda bas tu podizete noge dok gledate televiziju :D Mislim da stocic gde i da neko stavlja noge, nije isto sto i pod gde ulaze ljudi obuveni, a pre toga su ugazili u ko zna sta. Ja sam stocic oprala pre slikanja sto se vidi, a ne vidim da li ste Vi NatySd oprali pod. x-)
2016 06 01