Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Slikanje artikala na PODU

Ovo mi je uvek bilo fascinantno. Neko prodaje novu ili polovnu stvar i baci na pod i slika. Koliko god da je pod cist, uvek je prljav. Nikada ne bih kupila takav arikal ma koliko mi odgovarao. Da li vama to smeta i da li ste jedne od onih koje na podu slikaju ono sto prodaju?
2016 05 30
Ja slikam na podu ono sto prodajem i ne vidim problem u tome. Jednostavno najlakse mi je tako , najbolje se vidi i lako uhvatim ceo proizvod. Svakako moras da operes stvar koju kupis , bila ona nova ili polovna , u butiku ili na m.k :)
2016 05 30
Upravo tako Masha91, bilo da je sa etiketom ili nosena stvar, logicno je da ces oprati pre nego sto obuces! Ja i carape perem kad kupim nove :D Ne vidim problem u tome sto se slika na laminatu, parketu, tepihu... Pa realno ne znamo ni kakvi su ormari u kojima stoji ta stvar godinama, mozda je pod cistiji ahahah :D salim se, najbolje cu uhvatiti predmet ceo ako ga postavim na laminat i lepo rasirim....
2016 05 30
Svakako se slazem sa masha91 Nema svako mogucnosti da kupi lutku za iszalagnje Prosto mozda je bas tu najbolja svetlost da prikaze artikal Ja kada Sam pocinjala slikala Sam na podu jer mi je svetlost na krevetu tj osvetljenje bilo lose Nista ne vidim lose u tome Radila Sam dugo u butiku I tvrdim da sva ta roba prebrojavanjem, prijemom,popisom zavrsi na podu ne bas tako cistom Tako da verujem da je ova ovde bar oprana I sigurno cistija kao I Sam pod
2016 05 30
Nije nikakav problem sto se stvar opere, nego meni je nekako bljak. Ocigledno da ja jedina vidim problem u tome... o:)
2016 05 30
Ja slikam na podu jer mi jedino tu pada dnevna svetlost, ali uvek postavim čaršav ispod, jer ipak je to pod.. Ali tašne, cipele i to što ne ide na kožu slikam na podu bez ispod ičega, ili na terasi preko dana. Svakako će biti oprano, ali postavite ispod nešto, lepše slike ispadnu ;)
2016 05 30
> hope1113: Nisi jedina. Ni meni se to ne dopada. Odmah me odbije profil na kome je većina garderobe fotografisana na podu. Naravno da bi se to opralo kad stigne, ali pod... pod! :D
2016 05 30
Krpice na podu i cipele na ****kuhinjskom**** stolu - podjednako me odbijaju.
2016 05 30
Kada bebica moze da stavi svoje rukice ili nogice na taj pod ,zasto ne bi i komad garderobe koliko god da vredi? Meni su stvari slikane na podu ♡i bas volim taj pod kojim hodaju moja deca.
2016 05 30
> PrincessX: > Krpice na podu i cipele na ****kuhinjskom**** stolu - podjednako me odbijaju. Taj ko slika cipele na stolu kuhinjskom predstavlja tj prezentuje sebe ali to mene ne zanima ja sa tog stola ne jedem Ali ako je bas taj artikal na podu/stolu a vi ga mesecima trazite jer je proslogodisnji model recimo pa u slobodnoj prodaji tj buticima nema a vi ga odavno zelite i tragate za istim Jeste li sigurni da ga ne biste kupili???? Da se razumemo ovo nije butik nemamo police Svako slika kako moze i zeli Nije moza lepo za oko da je to na podu ali nije ovo luksuz pa ne ocekujte stendere Slika predstavlja vas kao prodavca onoliko koliko se trudite i ulozite Ja sam citavih 400 din ulozila u lutku za slikanje ali sam u pocetku takodje to na podu radila i moje najbolje krpice su pokupovale clanice sa najvecim rejtingom na krpicama...upravo sa poda
2016 05 30
> MamaTriSina: > Kada bebica moze da stavi svoje rukice ili nogice na taj pod ,zasto ne bi i komad garderobe koliko god da vredi? > Meni su stvari slikane na podu ♡i bas volim taj pod kojim hodaju moja deca. Bravo mama u pravu si i te iste rukice stavi u usta jer nisu mu uvek ruke u vodi posle svakog spustanja na pod
2016 05 30
Ne trazite dlaku u jajetu :) ja se trudim da slikam na sebi a kad nekom saljem tu istu stvar uzmem i operem jer ipak stoji po par meseci u ormanu. Tako da je sasvim nebitno gde se slika ukoliko se lepo vidi.
2016 05 30
Ja smatram da onda vama nije mesto na ovom sajtu - sajt polovnih stvari. Nesto sto je fino prikazano na lutki, ofingeru, krevetu itd. ne znaci da je osoba pedantna inace u zivotu - mozda su bas te krpice bacane na pod ili stajale u ko zna kakvom ormaru godinama.... A prikazane drugacije na fotografijama, sve cakum pakum.... nikad ne znamo kakva je osoba "iza zice", tako da ne folirajte se, molim vas! Naravno da cu sve oprati, kupila ja to u butiku ili u second handu, novo ili polovno!! Mislite da su kutije i kese u koje pakujete garderobu cistije od poda?
2016 05 30
Uostalom, Hope, Vi ste stavili BRUS na stocic, meni je to uzasno, mozda bas tu podizete noge dok gledate televiziju :D
2016 05 30
Kakve veze ima da li je na podu,stolu....kako se ko snađe i kako je kome lakše...važno je da operu stvari pre slanja,to je po meni najveći problem.Slikaju na lutki,pa pored slika sa neta,a stigne prljavo.Još malo to tolerišem,ali razmišljam ozbiljno ,da počnem da dajem negativan utisak za ne opranu robu..
2016 05 30
1 2 3 4