Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Slikanje artikala na PODU

Ako je suditi po slikama, neke devojke imaju čistije podove nego što neke druge imaju stolove, krevete itd. Svakako je bolje slikati pantalone na čistom podu nego prljave cipele u krevetu ili na kuhinjskom kredencu.
2016 05 30
MamaTriSina: "Kada bebica moze da stavi svoje rukice ili nogice na taj pod ,zasto ne bi i komad garderobe koliko god da vredi"? JelenaDuletic "Da se razumemo ovo nije butik" Bravo o:) o:) o:)
2016 05 30
MamaTriSina me preduhitrila....ako mi je pod dovoljno čist za dvoje male dece, čist je i za stvari koje svakako perem pre slanja u 99% slučajeva 8-)
2016 05 30
> dana23: > MamaTriSina: > "Kada bebica moze da stavi svoje rukice ili nogice na taj pod ,zasto ne bi i komad garderobe koliko god da vredi"? > JelenaDuletic > "Da se razumemo ovo nije butik" > Bravo o:) o:) o:) 😘😘😘
2016 05 30
> hope1113: > Ovo mi je uvek bilo fascinantno. Neko prodaje novu ili polovnu stvar i baci na pod i slika. Koliko god da je pod cist, uvek je prljav. Nikada ne bih kupila takav arikal ma koliko mi odgovarao. > Da li vama to smeta i da li ste jedne od onih koje na podu slikaju ono sto prodaju? Ja slikam na podu zato sto mi je nekako lakse , imam bebu i cistim pod sto puta dnevno. Treba da se zapitas kuda se sve vuku stvari koje kupis u butiku, svasta.
2016 05 30
Konkretno ja sam narucila stvarcice koje su slikane na lutki, i kad sam otvorila kesu osetilo se na ustajalo nesto. Noseno i neoprano. Tako da ...
2016 05 30
Ja slikam na podu jer mi je tamo najbolja svetlost,slazem se se vecinom clanica,svaka stvar se opere posle...voda pere sve samo obraz ne <3
2016 05 30
Svasta. Naravno da cu slikati na podu gde ce najbolje da se vidi i naravno da cu oprano i cisto poslati i naravno da ce osoba koja je kupila pre nego sto obuce tu istu stvar opet oprati. :)
2016 05 30
I ja ih u glavnom slikam na podu koji dnevno 2 puta ribam. 😂 Mozda je cistiji od necijeg stola ili lutke.😀 Svakako svaku stvar pre pranja operem i svakom stigne cista i mirisna. 💋
2016 05 30
I ja slikam na tepihu koji prekrijem belim prekrivacem ( posteljina) da bi pozadina bila bela, jer su mi svi tepisi sareni. Takodje sve sto kupim osim najlon carapa perem pre nego sto obucem. Ne znam drage clanice,vi koje se gadite kupovine sa poda, kako onda kupujete ono sto je u prodavnicama po policama. Kako tek kupujete hrahu? A tek sveze peciva i meso? Ili do doga jos niste dosle. Pa, da ste svesne sta se sve radi "iz kulisa" ne biste se nikad ni za jednu stvar uhvatile, ne biste ni jednu kafu ili sladoled negde narucile! Mislite o tome.
2016 05 30
> gladiola: > Kako tek kupujete hrahu? A tek sveze peciva i meso? Ili do doga jos niste dosle. Pa, da ste svesne sta se sve radi "iz kulisa" ne biste se nikad ni za jednu stvar uhvatile, ne biste ni jednu kafu ili sladoled negde narucile! Mislite o tome. Bravo! Kao neko ko je radio u poslastičari gde se služio i burek, moram vam reći samo da sam 30+ puta zamalo dobila srčku kada sam otvarala plehove sa burekom, jer su se tu povremeno stacionirale bubašvabe; kada udari špica znao je gazda da čašu od vode samo isprazni, pa u nju sipa vodu za drugu mušteriju, bez pranja, a verujte mi, to se svuda radi, ne samo kod njih. Inače mesto gde sam radila vodi se kao vrlo čisto i posećeno. Ako već možemo da sedimo i naručujemo stvari po kafićima, što sigurno većina nas radi, onda ne znam zašto bismo se gadili krpica slikanih na podu. Krpice sa poda se mnogo lakše peru od želudca, higijena ne polazi odatle, stvar se svakako pere kada stigne. Drugo, ni to što neko stvar slika na lutki i dotera je maksimalno za slikanje vama ne garantuje da ćete dobiti čistu i dobru stvarčicu. Što se mene tiče, neka je slikaju i na traktorskom točku ako će je meni poslati čistu i ''zdravu''. :)
2016 05 30
> Iva1991B: > > gladiola: > > Kako tek kupujete hrahu? A tek sveze peciva i meso? Ili do doga jos niste dosle. Pa, da ste svesne sta se sve radi "iz kulisa" ne biste se nikad ni za jednu stvar uhvatile, ne biste ni jednu kafu ili sladoled negde narucile! Mislite o tome. > Bravo! Kao neko ko je radio u poslastičari gde se služio i burek, moram vam reći samo da sam 30+ puta zamalo dobila srčku kada sam otvarala plehove sa burekom, jer su se tu povremeno stacionirale bubašvabe; kada udari špica znao je gazda da čašu od vode samo isprazni, pa u nju sipa vodu za drugu mušteriju, bez pranja, a verujte mi, to se svuda radi, ne samo kod njih. Inače mesto gde sam radila vodi se kao vrlo čisto i posećeno. > Ako već možemo da sedimo i naručujemo stvari po kafićima, što sigurno većina nas radi, onda ne znam zašto bismo se gadili krpica slikanih na podu. Krpice sa poda se mnogo lakše peru od želudca, higijena ne polazi odatle, stvar se svakako pere kada stigne. Drugo, ni to što neko stvar slika na lutki i dotera je maksimalno za slikanje vama ne garantuje da ćete dobiti čistu i dobru stvarčicu. Što se mene tiče, neka je slikaju i na traktorskom točku ako će je meni poslati čistu i '' Prosto receno osobi koja je otvorila temu kao I ovom clanici moja se jedina slazem sa njom nije mesto ovde Dame zasto ne idete u ekskluzivan butik gde se police ciste dva puta dnevno pa tamo kupujte jer kao sto neke clanice rekose neciji pod je cistiji od necije obraza
2016 05 30
Tema je totalno bespotrebna Samo gusi forum Misljenja su podeljena Ali su se uglavnom javila clanice koji ma ne smeta slikanje na podu U samo pravilniku ne pise da je zabranjeno slikanje na podu vec savet da sto bolje prezentujete artikal tako da savako bira nacin na koji ce to uraditi A da ulazimo u polemiku kome sta smeta bespotrbno je jer nepisemo periciju za to vec samo ostavljamo svioja misljenja koja nikome nisu preterano bitna I koja po pitanju toga nece promeniti nista Jedino da nam neko sponzorise lutke za izaganje kome bas to smeta Eto toliko
2016 05 31
Inace upravo sada ribam pod dok svi spavaju pa cekam da se osusi da zatvarm vrata 😃
2016 05 31
Pepe, 1. nisu u pravu da se predmet losije prezentuje na podu,prvo zato sto tamo ima najvise mesta i moze da se postavi ravno,drugo sto kacenjem na ofinger se dobija samo jedna dimezija i ne moze bas sve da se zakaci na ofinger.Cak si i ti stavila dobre primere gde su clanice slikale i ovako i onako. 2. ti definitno nemas decu ,niti ih imas u blizini. A deca kao deca tesko ih obuzdati,niti ih treba ogranicavati, treba da budu u kontakru sa svojom prirodom i izlaganjem mikroorganizmima sticu imunitet,ali to je jako dugacka prica... 3. tvoji primeri za lose - njihov sto,njihova stvar,cak deluju veoma uredno. Ono "ne stavlja cipele na sto,bolece te noge" , mislim, to je u domenu babinih vradzbina, tj. ne treba da se stavljaju na sto da se ne bi prljao sto,a ko hoce nek ga prlja. Kako god ni u cemu ne treba preterivati! Dakle, ti biraj po svome i nemoj prozivati druge! Srecno!
2016 05 31