Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Šta biste vi uradile?

Mislim da je stvarno ružno ne ispoštovati dogovor, i pošto se sama trudim da izađem u susret svima, kako članicama od kojih kupujem tako i onima kojima prodajem nešto, dosta sam potrešena ovim što mi se desilo. Elem, članica mi se javila za kupovinu 2 stvari sa profila koje još uvek stoje pod "prodato" jer mi još uvek novac nije isplaćen. Imale smo dogovor da joj ja pošaljem stvari a ona meni novac sutradan (nisam želela da šaljem pouzećem jer mi je poštara i njihovih bahanalija preko glave). Stvari su poslate pre 10 dana, tri dana nakon toga od novca (a i članice) ni traga ni glasa, nema veze mislim se, sačekaću još koji dan. U petak mi stiže poruka da se članici pokvario telefon, preuzela je stvari ali ne može da otvori poruku sa brojem računa, opet nema problema pošaljem joj broj računa ovde. Ni dan danas, 7 dana kasnije nisam videla novac, a ni čula od članice jer nije ulazila 6 dana na sajt. Šta biste vi uradile? Ne gori mi pod nogama za 900din (za koliko sam joj prodala cipele i majicu), ali se osećam namagarčeno i tužno što mi se nešto ovako dogodilo.
2016 06 17
Znaš šta da sam ja u pitanju i neznam sta da se desilo nasla bih nacin da te kontaktiram i uplatim ti novac. Sto po meni samo znaci da verovatno nije ni imala nameru da uplati. Neznam o kojoj članici je rec ni kakve utiske ima, ali mislim da je to svakako za negativnu,bez obzira koji je iznos u pitanju,ipak treba da das negativnu da bi i druge clanice bile upozorene. Ukoliko se doticna javi i uplati novac sa jako dobrim opravdanjem ti mozes obrisati negativnu ocenu.
2016 06 17
Ti si zlatna! I evo primera da nisam luda, nedavno sam htela da kupim nesto od clanice bez utisaka pa sam je pitala ima li profil na jos nekom sajtu slicnom ovom, gde mogu videti ocene i rekla je da nema. Onda sam je pitala da li bi pristala da posalje pa da joj uplatim cim preuzmem predmet jer mislim da moji utisci govore o meni dovoljno, a ona je napisala kako moze samo pouzecem jer je ona jedna majka i ozbiljna devojka o.O i nije dosla ovde da vara ljude. Od kupovine sam odustala, znam da nije svako ko nema ocene prevarant, ali.. Sto se odgovora na temu tice, oprostila bih se od te dve stvari, bila besna i razocarana neko vreme, a onda bi to proslo i sve bi bilo ok ponovo :)
2016 06 17
Uhh...ma nije u pitanju tih 900 dinara nego sto se covek oseca bezveze jer razmislja da je clanica Ok, samo ima neki problem pa da se ne donosi prebrzo negativan zakljucak....a opet sa druge strane, moguce da se radi o prevarantu.... Mada ja mislim da je ipak problem sto mozda clanica iz nekog razloga bas sada nema 900 dinara i verujem da ce ti uskoro uplatiti. Primetila sam da ima clanica koje nisu prevaranti nego su previse opustene.... Verujem da ce ti uplatiti novac, mada tvoje nerviranje ne moze nicim nadoknaditi :/
2016 06 17
A koja clanica je u pitanju, ako sme da se zna ? Ihh bas sad da joj se pokvari telefon i da ne moze da otvori poruku... kako se ne desi to ranije, pre nego sto ste ugovorile saradnju :') Ne pije mi vodu ta prica. Jesi probala mozda da je nazoves ? Ako joj se pokvario telefon nije kartica.Uostalom kad je dobila paket i tu je imala tvoje podatke i broj, mogla je da se snadje i da te lepo pozove sa drugaricinog, maminog , tatinog telefona i trazi ponovo broj racuna ako vec ne moze da otvori poruku. Iskreno i ja mislim da mozes da se oprostis od stvari i novca i da nisi ni trebala da pristanes na takvu saradnju, da ti uplacuje novac sutradan.. Ali sta je tu je. Lekcija za ubuduce.
2016 06 17
Članica ima više pozitivnih od mene, čak 55 pozitivnih ocena. Nije mi zaista stalo do tih 900din, ali ne mogu da verujem da postoje takvi ljudi. Još mi napiše u poruci "bas je glupo ispalo, stvarno mi nije namera da ikoga prevarim, narocito zato sto si ti korektna sasvim. Cujemo se da razmenimo utiske kad legne uplata i nadam se i daljoj saradnji " i opet ništa. Čak nisam ni temu želela da otvaram jer mi je bilo neprijatno da prozivam po forumu, ali mi je dozlogrdilo stvarno.
2016 06 17
Izvini, ali nikad ne bih poslala garderobu unapred, nikad! Samo uplata pre slanja, ma koliko god da mi kosta predmet! Pouzecem samo proverenim clanicama! Koliko sam samo potencijalnih kupaca ili prevaranata odbila samo zato sto trazim uplatu unapred! A 900 dinara uopste nije malo.
2016 06 17
Okaci ovde link od te osobe moguce je da nisi jedina samo mozda druge devojke cute posto kontaju da niko im ne bi poveravao
2016 06 17
Možda ti i uplati,pošto ima 55 pozitivnih,a trenutno nema novca,ali usvakom slučaju trebala je da ih rezerviše,a ako su joj hitne da te iskreno pita da je sačekaš za novac. Ako ti ne uplati,naučila si lekciju,ja uvek tražim pouzećem(imam dovoljno poz.utisaka da sam pošten kupac),to mi je najsigurnije,ne plaćam unapred jer možda mi i ne pošalju,što se često ovde dešava,mada i ovako mogu nešto bezveze da ti pošalju...više je postalo prava sreća da naletiš na korektnu članicu :o Ako ti se ne javi,ne uplati,daj joj obavezno negativan utisak,zbog drugih članica,da budu oprezne o:)
2016 06 17
Joooj pa gde da saljes pre uplate?😬 Mozda trenutno nema da ti uplati pa se krije, mada moje iskreno misljenje je da mozes da se pozdravis od novca jer da je ona postena napisala bi ti da trenutno nema taj novac i zamolila te da je sacekas jos koji dan. Ovo ti je lekcija za u buduce svakako. Sledeci put budi opreznija.❤️
2016 06 17
Ma ljudi moji, kako narucuje onda a nema novca??
2016 06 17
Na njenom mestu bih novac, da ga nekim slucajem zaista u tom momentu nemam, pozajmila i poslala clanici pa dugovala nekom ko ce znati da cu vratiti (ne pozajmljujem nikad ni od koga, ali se stavljam u situaciju kupca). A, opet, svi mi polazimo od sebe, mozda nije ona takav tip. I na kraju, cesto se desavalo da se te clanice jave kada ih imenujes pa se sve zavrsi uplatom ili onim 'sad iz inata necu. a htela sam' :D Ma da.
2016 06 17
P. S. Slala sam i ja pre uplate i placala postarinu bas zato da vidim koliko ce tacno ispasti, a ne da mi neko uplati vise ili manje. I kad javim koliko treba dodati - uplate, uvek je prolazilo ok.
2016 06 17
Kazete nije vam stalo do 900 dinara? Da je tako ovde ne bismo o takvim slucajevima ni govorili. Meni bi prvo i pre svega smetalo to sto me neko zestoko napravio majmunom. a i naravno stalo bi mi do 900 dnara . Jer u slucaju da me nije briga za novac te stvari bi oznacila kao poklon. Neko radi 8 sati za 900 dinara i taj novac vise nije mali, Onima kojima ta suma nista ne znaci oni se ne bave prodajom svojih polovnih ili novih stvari koje ne nose. vec ih ostavljaju pored kontejnera ili poklanjaju.
2016 06 17
Nataša, ni da je 100 dinara u pitanju, nije u redu. A ovo za dnevnicu, slažem se (dve nedelje sam radila i za manje i nije mi ni isplaćeno, za sad). Ako nešto naručiš, prihvatiš da ti se pošalje (dakle, nisi odustao u poslednjem momentu) red je, valjda, da platiš. Još kad ti šalje neko pre uplate, pa pisala sam da članica bez ocena nije pristala isto da uradi (a zato sam i tražila), a ne neko drugi. Ali ako joj do sad nije uplatila niti našla za shodno da joj javi da će kasniti sa uplatom, ne verujem ni da će uplatiti.. nažalost. A pošto tu ništa ne može da uradi ili malo toga (znam da su nekad padale i pretnje pa džabe) bolje onda da se ne nervira i ne kida živce.
2016 06 17
1 2 3