Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ja ovde definitivno ne kapiram neke stvari

Ja samo uvek kažem sebi da neću odgovarati na poruke o razmeni, a onda opet-desi se da devojka onda ipak hoće da kupi ako neću da se menjam. Ali stvarno od danas više neću (pošto dobih danas još par poruka) :D :D Ako ti ne vidiš ni u profilu ni pored svakog predmeta u opisu da velikim slovima piše da ne radim razmenu, onda po meni nisi ni ozbiljan kupac, i verovatno ćeš me zavlačiti danima, kad nisi čak ni opis predmeta pročitao...
2016 06 20
lidija18, to za utiske, mislim da je upitanju čista ljubomora i trka ,da im ne budeš konkurencija do top članova. Imaš prelepe, kvalitetne, povoljne stvari .Kupci sa toliko utisaka trebalo bi da te ispoštuju,pogotovu što su i zadovoljni,ali neke članice su previše opterećene sujetom.
2016 06 20
Meni takođe fali još utisaka i to sam bila kupac,ja ostavim lep utisak,a one ništa.
2016 06 20
ma ne zanima mene nikakva lista top clanova cak sta vise nebi volela nikada da se nadjem na toj listi jednostavno nebi da se trpam u isti kos sa ostalim claniama sa te liste samo mi je glupo da oznacavam prodato a nigde utiska
2016 06 20
i meni hvale Dano isto par utisaka al zato ja sad pametno, ako ja ne dobijem utisak ako sam ga vec dala brisem ga... medjutim ima jos nesto, nije meni sve u nabijanju utisaka, ja sam saradjivala sa clanicom koja ima 1 negativnu i to joj je jedini utisak, clanica je ispala prekorektna, kupila stvar od mene i dopisujem se sa tom curom kao da se znamo 100 god... sto ti kazes ima i ljubomore
2016 06 20
To za top listu i nije se odnosilo na tebe i meni stoji prodato,a nemam još ni odgovor,ni utisak.Bilo je teme o tome kako stoji prodato,a nema utisaka,kao podizanje rejtinga,ali dokone neka broje,baš me briga.Meni pozitivni utisci su trebali samo na početku,da bi članice imale poverenja i da mogu da plaćam pouzećem. Nisam bila za brisanje utisaka kada ga već dam,a ne uzvrate ga,ali Ivana upravu si i treba tako.
2016 06 21
Jeste bezobrazluk neostavljanje utisaka, ali šta sada. Osnovna kultura, tj nedostatak. Uvek se iscimam da nešto nije okej, ali se kupci jave porukom i svede se na to. Šta ću im ja, njima na čast. Žao mi je samo što nema opcije kao na Limundu, da za svaku saradnju moraš ostaviti ocenu, nego smo ograničeni na svega jednu pozitivnu i eventualno jednu neutralnu. Ja bih, npr, ovoj Ivani ovde dala 157585 pozitivnih da može :))) :*
2016 06 21
Slazem se sa LelaVoliIgija da je malo bezveze sto mogu samo tri ocene da se ostave. Sa jednom clanicom sam imala 2 saradnje, ako dodje do 3. moracemo neutralne da ostavljamo, a posle toga nista :/
2016 06 21
Bila sam kupac 4 puta ,od toga imam 4 pozitivna utiska,ali su mi ostala na drugom profilu,na koji sam se prijavljivala sa sinovljevog fejsa,pa sam zato i ostavila ovo ime urkemesi,i da se nadovežem na temu ,dva puta mi šalju isto to ,,ŽELIM"a onda nestanu bez traga,najviše mrzim dA ME NEKO PRAVI BUDALOM, a nažalost to mi se često dešava i na poslu kada zakažu u koje vreme će doći,ili se uopšte ne pojave ili bez problema upadaju u tuđ termin,kao BOGOM dane i kao da se ceo svet samo oko njih vrti!!!Sve je više ovako ,,DIVNO"vaspitanih devojaka ,a ja nikada neću moći da prestanem da se nerviram,jer moj mozak ne želi da prihvati da ovakvi....da ne kažem šta postoje :@
2016 06 22
Bila sam kupac 4 puta ,od toga imam 4 pozitivna utiska,ali su mi ostala na drugom profilu,na koji sam se prijavljivala sa sinovljevog fejsa,pa sam zato i ostavila ovo ime urkemesi,i da se nadovežem na temu ,dva puta mi šalju isto to ,,ŽELIM"a onda nestanu bez traga,najviše mrzim dA ME NEKO PRAVI BUDALOM, a nažalost to mi se često dešava i na poslu kada zakažu u koje vreme će doći,ili se uopšte ne pojave ili bez problema upadaju u tuđ termin,kao BOGOM dane i kao da se ceo svet samo oko njih vrti!!!Sve je više ovako ,,DIVNO"vaspitanih devojaka ,a ja nikada neću moći da prestanem da se nerviram,jer moj mozak ne želi da prihvati da ovakvi....da ne kažem šta postoje :@
2016 06 22
Ja devojke kojima pise da ne rade razmene i ne pitam, jer postujem to. Cak ne pitam ni za snizenje, jer ovde i jesam da bih kupila povoljnije i kontam da svakom treba neki dinar i nema potrebe da ubijam cenu. Astronomske cene ni ne gledam. Poslednju saradnju koju sam imala clanica mi je sama spustila cenu i hvala joj i pri tom sam jako zadovoljna. Ono zbog cega sam otvorila ovu temu je to da clanicu nit sam pitala za razmenu, jer ne radi, nit za snizenje i ona se u svakom slucaju ne javlja. A kao sto rekoh na pocetku, valjda je svakome u interesu da uzme neki din, ili bar da se otarasi stvari. Bar ja tako polazim od sebe. No dobro, ima nas raznih....
2016 06 22
Ja cu poceti da za cure koje mi rezervisu neku stvar pa posle odustanu da dajem negativnu ocenu Posto admini ne znaju takve stvari da rese vec uvek bude ne sme da se ocene nije vas zeznula kako nije???? pravi me budalom par dana
2016 06 22
Vec 6 meseci kontaktiram jednu korisnicu u nadi da ce mi odgovoriti. A vidim pise da je bila ulogovana pre 3 dana.. :| Predmete za koje se javljam nije prodala, ne znam u cemu je problem.. :( Inace korisnica ima 70 pozitivnih..
2016 06 22
To bre sve naduvane ocene svima treba negativnu dati i zbog nejavljanja i zbog zavlacenja
2016 06 22
Slažem se ,i u tom slučaju umesto jedne tri negativne,tako bi se ,nadam se, naučile pameti :s
2016 06 22