Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ja ovde definitivno ne kapiram neke stvari

Pre deset dana posaljem devojci poruku da hocu da kupim neku njenu stvar i vidim da ona osam dana ne ulazi na sajt. Mislim se, ok mozda je na odmoru, javice se. Medjutim vec dva dana ulazi na sajt i ne odgovara mi. Cemu to? Pa ne treba ona meni nista da plati vec ja njoj, zasto onda ne javljanje. Sta je poenta ovde, ako nije kupovina, prodaja i razmena. Pravljenje nekog budalom??? Ja jesam nova ovda, ali ispostujem svakog da mu odgovorim, jer racunam da je to i stvar vaspitanja i obrazovanja.
2016 06 20
Ima vise obrazlozenja za takva neodgovaranja, ja cim mi neko 2 dana ne odg a vidim da ulazi na sajt, aktivan je, ostavlja postove i td ja se klonim te osobe jer mi je onda jedino obrazlozenje da ili stvar je sa neta, ili pak joj se ne prodaje a drzi stvar na sajtu cisto da ima lepu stvar... :/ trazi dalje ima milion stvari :")
2016 06 20
Imam i ja istih problema i nije mi jasno cemu takvo ponasanje :/
2016 06 20
Isti slučaj i kod mene
2016 06 20
Isto. Ne pitam za sniženje, dimenzije, (presrećna što sam našla traženi predmet, bez obzira što nije baš najpovoljniji) već sam samo rekla da mi ostavi podatke za uplatu, da što pre to obavim, i ona 3 dana aktivna non-stop, a neće da odgovori. Na kraju, posle jedno 4-5 mojih poruka, kaže-izvini, prodato je, a i dalje stoji kao aktivno :D Ko je tu lud?
2016 06 20
Verovatno smo mi lude koje hocemo da im kupimo nesto. Sto kaze Ivana ima milion stvari ovde, nekoj devojci ce biti drago da proda nesto, mozda ne zbog novca, nego da se prosto otarasi stvari.
2016 06 20
Ja ne vidim razlog zasto nekom nebih odgovorila samim tim sto ide i meni u korist... a na kraju krajeva kad mi neko ne odg ko zna kakva mu je garderoba kad gazda ne ume bar iz kucnog vaspitanja da se udostoji da odg x-) A Jecoooooo :* :* :* 8-)
2016 06 20
Ja bih se klonila takvih članica, s obzirom da mi jedna na kraju nije ni poslala predmet, znači verovatno ga nije ni imala/nije htela da ga proda. Čim tako treba da ubeđuješ nekoga da ti proda znači da nešto nije ok. Kad stavim stvar ovde ja jedva čekam da je prodam, nema nikakvog razloga da ne odgovaram, iako članice u većini slučaja pošalju "želim" poruku i onda ih više nema.
2016 06 20
Kao sto su rekle clanice pre mene, verovatno je predmet prodala ali ga drzi na profilu zbog "popularnosti" ili ipak ne zeli vise da ga proda ali ga i dalje drzi tu. 100 ljudi-100 cudi :D Mislim da ces morati dalje da trazis :)
2016 06 20
Ne kapiram ni ja?Bože mili kakvih članica sve ima.
2016 06 20
Ja smatram da se br0j 0stavlja kad se d0g0v0ri licn0 nalazenje, a naravn0 i kad se salje p0st ekspres0m. Ak0 ste imali nek0 l0se iskustv0, imajte rezervnu karticu St0 se tice teme, vise ima k0bajagi kupaca; 0stave upit ''zelim', sve se d0g0v0rite i 0nda se 0ni ne javljaju :|
2016 06 20
Naravno,kada šaljem paket, obavezno dam broj svog mobilnog
2016 06 20
Slazem se da ima i kobajagi kupaca, ali ja nisam jedna od njih. Kada hocu nesto da kupim, pitam odmah kako i sta i dogovorim se. A sa druge strane mogu i da shvatim da kupac odustane od kupovine zbog novca, ali ne mogu da shvatim odustajanje prodavca od prodaje.
2016 06 20
Zato Vam kažem-u ovom slučaju bolje ništa nego išta. :D Čim taj što prodaje u stvari ne želi da proda nešto tu ne štima. :D
2016 06 20
ja vise nista ne kapiram imam utisak da ovo sunce utice na narod svi zadoviljni ja ne mogu da izmolim za utisak i to sve clanice sa preko 150 utiska onda se javi kupac dam svoje podatke za uplatu uplati novac ja ne mogu po nedelju dana da izmolim da mi da svoje posatke za slanje paketa
2016 06 20
1 2 3