Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

provalila sam kako da se obrise temaaaa AL ZAMALO :(

ja lepo udjem u pracene teme, otvorim tu sto sam ja otvarala u podforumu (nebitno kojem) i klikam jedno 10 x na kanticu za brisanje :") to jos tu stoji ali ne izlazim neko samo desno opet otvorim pracene teme i vid nema one teme sto sam klikala na nju, a ja samo prestala da je prastim :'( :'( :'( :'(
2016 06 24
Ivana, i ja sam to isto radila, i uludo sam se radovala, jer time sam samo prestala da pratim svoju temu i zato vise nije bila u Pracenim temama. Kada sam otisla u Rasprodaje, ona je i dalje bila tamo :(
2016 06 25
evo i ja isla i ista stvar :'( znaci ovo pocinje da mi ide na zivceeeeee >:(
2016 06 25
Dodjavola... i ja sam mislila da se tako obrise (kantica pa klik negde drugde). Ali sad sam videla da teme ostaju i stvarno samo prestanem da ih pratim. E pa to vise nije nasa briga... od kako su promenili izgled sajta sve su upropastili... kao da programer u zivotu nije programirao. Bruka tuga jad beda sramota uzas... Poslacemo adminki, mada to nikad nije urodilo plodom :)
2016 06 25
Ma dzaba sve vidim ja... kad bi makar admin se oglasio/la , da znamo na ceu smo i kad ce problem biti saniran :|
2016 06 25
Odavno imam problem, mozda dva meseca ne mogu da brisem teme i posaljem adminki linkove (pre mesec dana i vise) da ona obrise umesto mene, ali nije uspela.
2016 06 25
Ja sam za to da se vrati stara verzija sajta 8-)
2016 06 25