Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Slanje pošiljki Bex-om

Da li je neko imao iskustva sa ovom kurirskom službom? Navodno su najpovoljniji. Hvala unapred <3
2016 07 24
Caos mila imala sam ja dosta iskustva sa njima :) Sto zbog mojih krpica,sto zbog mnostvo stvari koje je I muz prodavao..Za sada su mi najkorektniji,najbrzi,Ali za cenu ne mogu da ocenim,standard no je za sve kurirske sluzbe sto se toga,osim sto je postexpress najskuplji za vece pakete :) :*
2016 07 24
Ja sam imala lose iskustvo sa njima bezobrazni su jako i naplatili su mi ptt vise nego sto je trebalo a papir nisam dobila :/ Ja saljem vec dugo post expressom i oni su mi extra i sigurniji to je moje iskustvo :")
2016 07 24
Bex NULA. Postarina paprena, papira nigde, na telefon se ne javljaju, donose pare kad se njima cefne, neozbiljnost i neodgovornost!!! A tek sto bacaju pakete po kombiju, haos! Post express je najpouzdaniji, nikada nije kasnio paket, novac stigne na vreme... ljubazni su pre svega. A ovi "pevci" iz Bexa kao da su oslobodili Beograd - ponasanje nadmeno, fazon svi smo mi slepci u odnosu na njih. :D
2016 07 24
To stoji da je najbolji postexpress po svemu osim cene za vece pakete :) a ja nisam u BGu u selu tako da mi je ovaj covek sto radi u Bexu korektan 100 % :) i Aks je okej
2016 07 24
Hvala na informacijama, drage devojke! Nisam sigurna šta uraditi, članica je zamolila da pošaljem Bexom, jer su jeftiniji, ja se malo bojim, vredne stvari su u pitanju. Nadam se samo da se ništa neće izgubiti u putu, čudno mi je da ne daju papir, kojim se eventualno dokazuje neka nepravilnost...
2016 07 24
Ja kada npr radim zamenu bez povracaja novca ptt je uvek iznosio 150 din tako da sa povracajem novca ne bih trebalo da bude skupo : Nista od papira jedino da se insistira kada primi paket da trazi :)
2016 07 24
Nije u redu da ne daju papir kao dokaz da je pošiljka predata. Videću sutra kako oni funkcionišu. Pošta je skupa, ali očigledno, pouzdanija.
2016 07 24
Verovatno je do kurira , ne do sluzbe, a to moze da se dogodi i sa bilo kojom drugom , da kurir koji radi u tom delu bude baksuz :) kod mene npr. aks jedno vreme dok se kurir nije promenio ... Bex kuriri koji su do sada radili kod nas su bili super - i ljubazni i korektni , muz uglavnom salje i prima pakete preko bexa, cene nisu nesto nize od postexpresa koliko ja znam ali mozda je toj devojci recimo bex kurir ok a postexpres nije pa da je zbog toga trazila bexom... Sto se papira tice, nisu ga davali u jednom periodu dok su menjali one aparate ali mislim da je sada sve to zamenjeno i da ih daju .
2016 07 25
Hvala, pročitala sam. Radi se o lošim ponašanjima pojedinaca, kao što vidim, i to baš onih koji bi trebalo da na adekvatan način reprezentuju kurirsku službu za koju rade. Ja sam pošiljku danas poslala, kurir je došao ispred zgrade, preuzeo paket, bio izuzetno ljubazan. Videćemo kako će se putovanje završiti, nadam se da će biti sve u redu.
2016 07 25
Nema na cemu, nadam se da ce sve proci kako treba :")
2016 07 25
Moja pošiljka je uredno završila putovanje, kupac je juče preuzeo stvari a ja sam danas dobila svoj novac u koverti. Kurir je došao ispred zgrade, uredno me pozvao i sve je bilo u savršenom redu. Što se mene tiče, sada bih sve pošiljke slala Bexom <3 <3 <3 ! Nema čekanja u redu, nema nervoznih klijenata i još nervoznijih službenika, ne moram da ponavljam podatke pet puta, ne moram da slušam kako lupaju onim pečatima kao čekićima...Sjajno!
2016 07 27
Divno, bas takva su i nasa iskustva sa njima :) Drago mi je sto je sve proslo kako treba !
2016 07 27
@ShopingBeograd, Post Express kuriri takodje dolaze na poziv, ne moras da saljes iz poste :)
2016 07 28
Hvala...Verovatno ću još sarađivati sa njima. Nisam znala da i ovi drugi dolaze na poziv.
2016 07 28
1 2