Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

BILJANAERCEVIC bezobrazluk

Drugo nije tacno da sam ja navalila da kupis,jer je stvar u pricipu ne o malim parama.Isto tako me isto iznerviralo javila se da hoce razmenu pa joj posle ne odgovara,pa nije joj lep.Ma pazi Boze,a da je za dzabe bio bi :D Ne kazem da je i ona kriva i ja sam donekle,jednostavno planem,kada mi se pricaju ruzne reci,a pogotovu ona devojka a ja zena .Strasno! Znaci a prebacim od onog njenog ODJEBI i ona bi isto prijavila adminu da je na moje mesto,u ostalom ovo je gotovo,ne trazim da saradjuje sa mnom ako nece,ima puno dobrih devojaka,koje su saradjivale sa mnom .Ne mora ona .I tacno da sam joj ja rekla da je prva pocela sa neljubaznoscu,kao sto i jeste,od tada sam i ja pocela,i ne zanima me njen komentar na sve ovo,ja znam da sam donekle dobro postupila,ako ona misli da gresim neka misli,svi so mi razliciti,pa tako i ja ;)
2016 08 16
To sto imaju stvari feler ne Znaci da su manje vredne nego bez felera Nemaju sve nove ,ocuvane ili bez felera stvari Za postovanje je to sto sto je neko iskren pa navede da Ima feler Mislim da je bespotrebna tenzija I prepiranje oko zaista gluposti Izvinite se jedna drugoj priznajte da ste preterale ko ce sta da kupi ili razmeni I idemo dalje Nije nam malo tema o prevarama po forumima sada Jos treba da se svadjamo oko glupih stvari Biljana I se uzvinite i vi Balmain I idemo dalje Da podrzavamo jedni druge Kupujemo Poklanjamo Prodajemo I uvizamo u nasim virtuelnim buticima Da budemo kolege virtuelni poslodavci za primer 😘😘😘
2016 08 16
> BALMAIN: > I pre odjebi si vredjala mene i moje stvari. To odjebi je bilo vise ono svakom po zasluzi. Vidis kako ovde lepo pises :) isto tako si mogla i meni da objasnis, a ne da govoris da su mi stvari iznosene. i da mi pominjes majku i oca, to je cist bezobrazluk. i pretis Nisam htela,kao sto je NatySd rekla planem,ne zelim nikoga da vredjam mozda tako izgleda.Da zato sto si mi ti rekla koji je tvoj problem ,blabala..Pa sa zbog toga preplanula nista drugo,izvini ako je bilo nesuglasica,ali nisam ti vredjala majku i oca nikako !
2016 08 16
Da je za dzabe i ti bi uzela moje iznosene stvari, kako ih nazivas! to sto si zena ne znaci da si odrasla, ja sam mislila po tvom pitanju da si klinka 12,13 god JelenaDuletic koliko pozitive, :D bravo :*
2016 08 16
> JelenaDuletic: > To sto imaju stvari feler ne Znaci da su manje vredne nego bez felera > Nemaju sve nove ,ocuvane ili bez felera stvari > Za postovanje je to sto sto je neko iskren pa navede da Ima feler > Mislim da je bespotrebna tenzija I prepiranje oko zaista gluposti > Izvinite se jedna drugoj priznajte da ste preterale ko ce sta da kupi ili razmeni I idemo dalje > Nije nam malo tema o prevarama po forumima sada Jos treba da se svadjamo oko glupih stvari > Biljana I se uzvinite i vi Balmain I idemo dalje > Da podrzavamo jedni druge > Kupujemo > Poklanjamo > Prodajemo > I uvizamo u nasim virtuelnim buticima > Da budemo kolege virtuelni poslodavci za primer > 😘😘😘 Prava ideja Jelena!Uvek kazes dobru stvar,za to sam i ja!Ja se ovom porukom izvinjavam BALMAIN,i kazem da sam donekle i ja pogresila,ako smatra da je i ona negde neka se izvini i ona.Hvala lepo :)
2016 08 16
> MamaTriSina: > Nacin komunikacije = 0, > Poenta = nema je, > Porazavajuca praznina! Bravo za komentar!
2016 08 16
> BALMAIN: > Da je za dzabe i ti bi uzela moje iznosene stvari, kako ih nazivas! to sto si zena ne znaci da si odrasla, ja sam mislila po tvom pitanju da si klinka 12,13 god > JelenaDuletic koliko pozitive, :D bravo :* Ne bih mila,i da su iznosene,sory :) Izvini jos jednom i idemo dalje,!
2016 08 16
Samo sam uzvratila. I krivo mi je sto ovde lepo pises, a tamo me napadas u inbox. Izvini za odjebi, izvela si me iz takta.
2016 08 16
Bravo Biljana tako I treba Ajde bre sa uzivamo svi da nam bude lepo da se smejemo Sta ce nam svadja kada nas nece posmladiti A smeh ce nam Dusu podmladiti a malo I trbusnjake zategnuti 😘😘😘😉😉😉
2016 08 16
> BALMAIN: > Samo sam uzvratila. I krivo mi je sto ovde lepo pises, a tamo me napadas u inbox. > Izvini za odjebi, izvela si me iz takta. Prihvatam i ja tvoje,i ti moje takodje! :) Sta bi smo i bez nasih clanica da nas pomire :) <3
2016 08 16
> JelenaDuletic: > Bravo Biljana tako I treba > Ajde bre sa uzivamo svi da nam bude lepo da se smejemo > Sta ce nam svadja kada nas nece posmladiti > A smeh ce nam Dusu podmladiti a malo I trbusnjake zategnuti 😘😘😘😉😉😉 Hahahahhaha!Tako je!Samo napred!!! :D :) 8-) :*
2016 08 16
Fali sad jos do kraja da se menjamo , onda stvarno :') :') :') :') :') :') :') :')
2016 08 16
> BALMAIN: > Fali sad jos do kraja da se menjamo , onda stvarno > :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :')
2016 08 16
> BiljanaErcevic: > > JelenaDuletic: > > Bravo Biljana tako I treba > > Ajde bre sa uzivamo svi da nam bude lepo da se smejemo > > Sta ce nam svadja kada nas nece posmladiti > > A smeh ce nam Dusu podmladiti a malo I trbusnjake zategnuti 😘😘😘😉😉😉 > Hahahahhaha!Tako je!Samo napred!!! :D :) 8-) :* 😃💪💪
2016 08 16
> BALMAIN: > Fali sad jos do kraja da se menjamo , onda stvarno > :') :') :') :') :') :') :') :') 😃💪💪
2016 08 16
1 2