Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li vam se desilo????

....ma ima sigurno tu istine,što vi cure pričate...ali samo mogu da kažem SVAŠTA....ima izopačenih,definitivno....mada idem ja i po limundu i kupindu,ovih stvari tamo nema,baš sam potanko listala....mislim da je ipak to neodgovornost i lenjost... ]:)
2016 09 04
neeeema,ima par clanica tamo,vecinom na kupindu,tamo kad neko radi,radi bas ozbiljno,ovde je drugaciji sistem poslovanja.Tamo nema ispala,a ovde ima,ali opet,ovde se moze uzeti veci novac za krpice.Pratite clanice koje imaju utiske bar 10ak na mesecnom nivou,sa njima saradjujte jer takve su ovde ozbiljne,koriguju cene,budu postene,ovo drugo,veze sa prodajom nema,a niti kupuje cak.
2016 09 05
Nista mi ne pricajte, toliko sam htela Replay cizme od clanice Vanjoza, tri poruke u razmaku od po par dana i nista...popizdela. Tajac. Da places..
2016 09 05
Upravo to ja sam imala situaciju gde je clanici zao da se rastane od predmeta koji prodaje, a cesto ne odgovaraju na poruke , ovde treba da ti je privilegija kada te neko upita za vas predmet iz razloga da nas je jako mnogo i mnogo je istaknutih stvari, meni je drago da me neko i pita i ako ne kupi, bar mi je zapazio stvarcicu neku, mozda opet pogleda , pogotovo je tesko nama novim clanovima, evo isada cekam da mi clanica odgovori za neko koferce ali tesko da hoce a ulazi na krpice.
2016 09 05
.....da,baš to....neverovatne su....ali dobro,jednom mi se tako nešto desi,eventualno mogu još jednom da pošaljem msg. i više "zbogom"....pa neću ja tebe da jurim,nego bi ti trebala mene,kao kupca.... :@
2016 09 06
Imam pitanje za vas bas u vezi ne javljanja clanica, pritisnem taster zelim da kupim, clanica se nikad ne javi, javi se posle 10 dana ili posle30 sati, da li je dozvoljeno odustati ako se ne javi i da li tada moze da ti da negativnu ocenu, jedva sam se dogovorila sa clanicom u vezi robice i ja joj kazem ostavite racun da uplatim posle cu vam dati moje podatke zurim i jos mi nije ostavila br racuna i sada sam bas ljuta pa necu da molim za moje pare, toliko ima ovde lepe robice i svega, kupicu od nekog ko ima volju da saradjuje.
2016 09 09
....ja ću ti reći kako ja radim....ne pritisnem taster KUPI,već pošaljem poruku,zatražim mere,kuckam se sa određenom ćlanicom,ako mi sve odgovara,kažem joj da želim to da kupim...mada ako ti se ne javi posle odreenog vremena,mislim da se podrazumeva da si možda našla nešto drugo i nije fer,bar po meni,da ti daje zbog toga negativnu....
2016 09 09
Upravo sam i ja htela da postavim isto pitanje kao i uvodno. Trazila par stvari za koje ne dobih odgovor na limundu, kupindu, kontam prodaju i tamo pa da ih ne bih propustila ali ih nema. Smor.
2016 09 14
1 2