Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Šta vas najviše nervira na krpicama?

Najviše me nervira laž a vas?
2016 09 05
Kad pitam nekog za razmenu a kaze da ne radi razmene. A na forumu se reklamira 'trazim za razmenu, iskljucivo razmenu '
2016 09 05
> BALMAIN: > Kad pitam nekog za razmenu a kaze da ne radi razmene. A na forumu se reklamira 'trazim za razmenu, iskljucivo razmenu ' takodje , to kad procitam odmah mi zivci prorade
2016 09 05
Mene generalno taj podforum "tražim" iritira, služi im samo za reklamiranje, retko ko šta tu zaista "traži" ;)
2016 09 05
Nervira me sto ljudi ovde "ne znaju" sta znaci kada je nesto novo, jednom obuceno, kao novo, u ekstra stanju, ocuvano i td...Pa salju sve i svasta.
2016 09 05
I samo da dodam, diskutabilno je i ono "bez ikakvih ostecenja". I najgore od svega je kad se pozalis da roba nije bas u opisanom stanju, pa onda krenu komentari a sta si ocekivala za taj novac, pa to je ta i ta marka bla bla bla.
2016 09 05
> JovancicaJoka: > I samo da dodam, diskutabilno je i ono "bez ikakvih ostecenja". I najgore od svega je kad se pozalis da roba nije bas u opisanom stanju, pa onda krenu komentari a sta si ocekivala za taj novac, pa to je ta i ta marka bla bla bla. a daaaaaaaa, i to, ja na primer imam naviku koje se drzim i dobra je, svaki nedostatak jasno naglasim, ako bas ne umem da opisem u cemu je nedostatak bar se potrudim jer ja prva polazim od toga da nebih volela da mi neko proda nesto sto nije kao i u opisu... takodje se slazem i sa SnezanomC :") da, u zadnje vreme sam to pogotovo primetila, na primer traze neku stvar al navedu neku marku za koju ja prvi put cujem (jedan od primera)
2016 09 05
Mene najvise nervira kada pitam nekoga za razmenu, dimenzije ili sta god da je u pitanju on ne odgovara. Zar je toliko tesko odgovoriti? Nisi nasla nista kod mene - napisi mi to. Osnovna kultura je kada te neko nesto pita ti odgovoris bilo da zelis ili ne zelis da se menjas. Stvarno me irtira to. Gde je nestala kultura I ljubaznost?
2016 09 05
Najvise me nerviraju osobe koje se svuda pojavljuju.
2016 09 05
-Nervira me kada dobijem poruku "da li ste za razmenu?" a u opisu profila mi velikim slovima pise da razmene ne radim - Nervira me kada pitaju za dimenzije i dodatne slike iz 125 uglova , ja sve posaljem i vise se ne jave - kada u podforumu " trazim" otvore temu "ajmooo rasprodajaaaa kod mene" - clanice koje ne odgovaraju na poruke a ulaze na sajt
2016 09 05
Najviše me nerviraju članice koje otvaraju multije samo da bi prosule neki žuč na forumu, a sa pravog naloga ne smeju da pisnu! ]:)
2016 09 05
> lokibg: > Najviše me nerviraju članice koje otvaraju multije samo da bi prosule neki žuč na forumu, a sa pravog naloga ne smeju da pisnu! ]:) AMIN - mislim da je to najiritantnije svima
2016 09 05
Sakrasticne clanice koje za sve imaju komentar i ponasaju se kao da je ovo pijaca.
2016 09 05
Nevaspitanje , nepismenost , nekultura ! Bes , frustracije , kompleksi ! Ovaj sajt bi trebao da bude 'mesto' razonode,relaksacije i opustanja ,a ne rupa u koju ce se sve gore navedeno istresati.
2016 09 05
> micili88: > Najvise me nerviraju osobe koje se svuda pojavljuju. Apsolutno!
2016 09 05
1 2 3