Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ruzno zaista

OPET imamo situaciju kao sa IvanaSalvatore.Clanica Tarantula777 je svoju temu prepravila u /////////////////. Prvo je ona napala neke druge clanove,pa kad je DragoslavaCiric objasnila da je bolje da cuti,jer o njoj ima svasta da se napise,brze bolje je blokirala pristup temi.Jos jednom moram da pitam,da li je ta ista Tarantula777 svesna sta je svojevremeno i kome prodala?I da nema negativne ocene jer su ti clanovi tada bili novi,nisu znali da ipak ovde postoji neka pravda.Hoce i sada clanica biti nedostupna hahahahahah kao sto sama Tarantula napisala u svojoj temi?
2016 09 09
Kao sto sinoc i napisah vezano za doticnu:Pametnome dosta.Sama je o sebi mnogo kazala.Nije moj obraz i blam nego njen.
2016 09 09
> DragoslavaCiric: > Kao sto sinoc i napisah vezano za doticnu:Pametnome dosta.Sama je o sebi mnogo kazala.Nije moj obraz i blam nego njen. ti si neko ko se apsolutno ne oglasava na forumu ako je tebe neko naterao da ga iskomentarises pitam se samo sta je uradijo posto vrlo dobro znam da je tvoj prag tolerancije visok do neba nisam videla temu a koliko kapiram sad je vise i ne mogu videti
2016 09 09
Ja sam videla i Dragoslava svaka cast! :)
2016 09 09
Lidija:odlicno me znas,javicu ti se u inbox uskoro.Doticna nije vredna da o njoj pisem. :) vodavoda:sta reci osim veliko hvala. p.s.ineresantno je sto je jedna devojka otvorila temu i bas direktno udarila djonom na mene.Brzo je obrisala. Ovo je druga devojka koja je blokirala pristup temi.Hm, nesto tu nije bas kako treba. A ja sam samo normalna osoba,ne volim prevare,foliranja,lazi,pametovanja,nevaspitanje,bezobrazluk....
2016 09 09
Nisam procitala spornu temu, ali prosto mi je neverovatno da je spominjana Dragoslava u bilo kom kontekstu osim pozitivnom, jer je to zena divne duse i srca. Ako je ostavila svoj komentar na toj temi, mora da je imala debeo razlog.
2016 09 10
Volela bi da se nesporazum razresi jer se slazem sa vecinom da Dragoslava bez debelog razloga nebi reagovala a znamo svi da se ne oglasava po forumu .
2016 09 10
Dragoslava je samo na uljudan nacin objasnila autoru teme narodnu izreku "Vidis trn u tudjem oku a ne vidis balvan u svom."
2016 09 10
Hvala vam devojke na lepim recima i na recima podrske. Nemojte se uznemiravati.Ja sam super.Zadovoljna sam sobom i da ne sirim pricu:sve je u redu,postavila sam doticnu tamo gde joj je mesto. Nadam se da je naucila da prvo gleda svoja posla,da bude ispravna pa tek druge proziva a o kucnom vaspitanju ne bih.Nisam joj majka da je vaspitavam a izuzetno se pokazala kao nevaspitana,bezobrazna...no,time je pokazala svoje lice.Moj obraz nije uspela da isprlja. Samo se opustite,uzivajte u svakom trenutku.Za mene ne brinite,savrseno sam dobro.
2016 09 10
Bas tako Valerina.Hvala.
2016 09 10
Ja sam danas od članice Tarantula777,dobila tuniku,koja je fenomenalna i bukvalno kao nova,što i stoji u opisu.Brzo smo se sve dogovorile,na moja dodatna pitanja odmah sam dobila odgovore,što vrlo cenim.Čak sam i presladak poklon dobila. Ali nisam u toku te obrisane teme....
2016 09 10
Propustih temu, ali slazem se da se gospodja Dragoslava nikad ne oglasava. Saradjivale smo 2x i ne deluje mi kao neko ko izaziva "problem." Clanica Tarantula777 je skoro trazila torbe, ja joj ponudila u temi, pitala je za cenu, ja joj poslala poruku sa cenom i jos ponudila da organizujem da se donese u Sabac da ne plati ptt... odgovor dobila nisam, ni "hvala" barem... P.S. A sta im znaci to menjanje naslova u /////// ? Nisam u toku uopste...
2016 09 11
Ivanaa to znaci da je svesna da je ispala glupa i ne zeli da prizna.Na temi je Dragoslava dosla posle nekoliko clanica koje nisu dobile nikakav odgovor,hvala,ok,kao ni ti sto nisi dobila.A Tarantula je otvorila temu bas zbog "takvih".Valjda ne veruje da postoji jos nekulturnih kao sto je i ona sama.Mada bih rekla da nije svesna sebe i svoje nekulture.Dragoslavu potpuno razumem,zena je preaktivan kupac i takvih joj je preko glave.
2016 09 11
> dana23: > Ja sam danas od članice Tarantula777,dobila tuniku,koja je fenomenalna i bukvalno kao nova,što i stoji u opisu.Brzo smo se sve dogovorile,na moja dodatna pitanja odmah sam dobila odgovore,što vrlo cenim.Čak sam i presladak poklon dobila. > Ali nisam u toku te obrisane teme.... kao sto jedna lasta ne cini prolece,tako ni jedna saradnja ne moze da ispravi da je devojka vise nego nevaspitana i bezobrazna.Pokloni,pokloni...Verujem da je sladak,kako kazes,ali gospodjicu ne moze opravdati pokusaj kupovine drugih clanova.
2016 09 11
odlucila sam da se resim nekih stvarčica iz ormana, tek sam počela.. pogledajte, mozda vam se nesto svidi :*
2016 09 11
1 2