Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

PREVARANT NEVIDJENI!!!BRANKA BJEKIC,SIRIG.

sta reci a ne zaplakati bruka i sramota zenskog roda blamirati se za par krpica pa bolje da je trazila svako bi joj nesto poklonijo ako vec nema sta da obuce
2016 09 15
ovo je jedan mediokritet koji nema srama,deriste neko koje mora da laze i vara da dodje do nekih krpica,da jadno ima sta da obuce.Alal vera onome ko je tako lepo vaspitao.Sta moze da postane,klosarka i lopov.
2016 09 15
> Snezana123: > > MilkaMilka: > > > Snezana123: > > > Sto bi nas narod rekao...pljunem te u celo kad obraza nemas...jbt za sta se ljudi sramote i blamiraju :/ > > E bravo, mene zanima samo kako ih nije sram sebe samih i dece, porodice i kako se ne plase Boga, ovde se svasta nakotilo. > Ali opet zastooo?nekako bih je i razumela da nema nesto sto joj je preko potrebno za zivot i ne ume drugacije pa ajde i taj nacin dolazi u opciju...ali ovako zasto?!?da bi na sebe navukla par krpica...nije bolest sve sto boli :) Isto se pitam, slazem se skroz, ali nisu svi isti Snezana kao ja i ti, ja ne bih mogla sebe da pogledam da mi takva budalastina padne na pamet, roknula bih se, fuj, i jos da dozvolim sebi da neko sa mnom ispira usta, pa jednostavno to su probusene glave i prazna stvorenja, njima to nije nista lose i oni to vide kao nesto sasvim normalno i uobicajeno, zato sto su ludi.
2016 09 15
carapica 13 meni nije glupo jer je devojcici koja nema ni za uzinu uvalila knjige za peti razred a dete sesti....i to naplatila.Mozda nije ok al ja se vodim osecajem.
2016 09 15
Malena sve se to vrati u zivotu, dace joj Bog da prodje jos gore i da se i tom stvoru desi nesto ruzno, to tako i bude, to je kazna i zasluzila je. Da svako kad tad dobija zauzvrat po zasluzi.
2016 09 15
i to poslala post ekspresom a meni kao jaknu aksom...laze pa ne sastavlja...ali opet kazem nema veze apsolutno mi nije krivo zbog stvari,imam puno garderobe sestra mi je u inostranstvu ali dusa me boli za ovo dete...ja sam dala pare sto je ona prevarom uzela.
2016 09 15
i da je rekla nemam pokloni mi verujte da bi dala bez pogovora ali ovako nesto je uzasno pogotovo da jedna mlada osoba radi takve stvari....tuga
2016 09 15
Pa nemoj da se cudis, sve je jasno, vidis da to cudo izgleda kao da je mentalno zaostala sto i jeste, iz slike vristi da ono nije zdrav covek.
2016 09 15
> malena035: > i da je rekla nemam pokloni mi verujte da bi dala bez pogovora ali ovako nesto je uzasno pogotovo da jedna mlada osoba radi takve stvari....tuga Takodje i ja sam takva, ali kad je neko smece zgazila bih ga.
2016 09 15
ja imam fin zivot i stvarno ne mogu da se zalim...ali u poslednje vreme su mi se desile neke stvari da nisam mogla da verujem....cak i kada sam skontala da sam prevarena za jako bitne stvari u zivotu...ceo zivot gledam kroz"roze naocare" i imam tu neku devijaciju u glavi i mislim da ljudi nisu losi dok se ne ispostavi suprotno...i razmisljam da ako ja to ne bih nekom ne bi ni meni niko....i o mi je sve pokazalo da su ljudi sremni na sve...na zalost ne samo na laz vec i na mnogo gore stvari....tako da mi ovo sa ovom devojkom uopste nije sok...veliki broj ljudi je srpreman na sve....da ugrozi svakoga samo da postigne svoj cilj ma kakav god on bio...tuga.
2016 09 15
> MilkaMilka: > > malena035: > > i da je rekla nemam pokloni mi verujte da bi dala bez pogovora ali ovako nesto je uzasno pogotovo da jedna mlada osoba radi takve stvari....tuga > Takodje i ja sam takva, ali kad je neko smece zgazila bih ga. zato sto nije glavni problem kada te neko prevari sto si ostao bez tog "neceg' vec zato sto se osecas kao moron...makar u meni se bude takve emocije...
2016 09 15
> Snezana123: > ja imam fin zivot i stvarno ne mogu da se zalim...ali u poslednje vreme su mi se desile neke stvari da nisam mogla da verujem....cak i kada sam skontala da sam prevarena za jako bitne stvari u zivotu...ceo zivot gledam kroz"roze naocare" i imam tu neku devijaciju u glavi i mislim da ljudi nisu losi dok se ne ispostavi suprotno...i razmisljam da ako ja to ne bih nekom ne bi ni meni niko....i o mi je sve pokazalo da su ljudi sremni na sve...na zalost ne samo na laz vec i na mnogo gore stvari....tako da mi ovo sa ovom devojkom uopste nije sok...veliki broj ljudi je srpreman na sve....da ugrozi svakoga samo da postigne svoj cilj ma kakav god on bio...tuga. Kao da si u mojoj glavi, sve potpisujem, mnogo gore stvari, ljudi su postali monstrumi, ne biraju ni sredstva ni nacin, samo gazi pa makar i preko mrtvih do cilja, ja sam postala nakon loseg iskustva sa najboljim prijateljem jako oprezna, samo njusim i analiziram i dok nekoga ne upoznam bukvalno distanca i kineski zid. Ljudi koji pozitivno zrace i veruju u lepo to obicno i vide u drugima, zato sto su i sami neiskvareni i nismo sposobni da spoznamo loseg coveka.
2016 09 15
> Snezana123: > > MilkaMilka: > > > malena035: > > > i da je rekla nemam pokloni mi verujte da bi dala bez pogovora ali ovako nesto je uzasno pogotovo da jedna mlada osoba radi takve stvari....tuga > > Takodje i ja sam takva, ali kad je neko smece zgazila bih ga. > zato sto nije glavni problem kada te neko prevari sto si ostao bez tog "neceg' vec zato sto se osecas kao moron...makar u meni se bude takve emocije... Apsolutno, sve si rekla, meni do materijalnog nije stalo ali kad me neko ne postuje i uvredi me zlo bih mu napravila.
2016 09 15
neverovatno kako prevaranti imaju sposobnost slatkim recima da izmanipulisu coveka to je strasno....toliko je bila fina i skromna,slatkoreciva...ma nema veze,bilo pa proslo,sada oprez i kraj
2016 09 15
> malena035: > carapica 13 meni nije glupo jer je devojcici koja nema ni za uzinu uvalila knjige za peti razred a dete sesti....i to naplatila.Mozda nije ok al ja se vodim osecajem. Ruzno zvuci i deluje, kapiram da si ozlojedjena jer si izigrana ali neces nista postici tim kletvama osim sto sebe izlazes kritikama ovde.
2016 09 15