Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

PREVARANT NEVIDJENI!!!BRANKA BJEKIC,SIRIG.

Zasto sebe izlaze kritikama pobogu ? Zena je skroz okej, treba napiciti ovu karikaturu.
2016 09 15
BEBA BUBICA pitala bi tebe sta bi ti sve palo na pamet da kazes,uradis i mislis.Sta mogu da kazem za osobu koja me je zeznula tako da sam ja zeznula druge ljude,pogotovo jedno dete koje nema.Pa naravno da cu da mislim i da joj pozelim sve najgore.I ne zanima me sta ce ko da misli.Dala sam roditeljima pare za ovu igranku koju mi je skot priredio.
2016 09 15
> malena035: > BEBA BUBICA pitala bi tebe sta bi ti sve palo na pamet da kazes,uradis i mislis.Sta mogu da kazem za osobu koja me je zeznula tako da sam ja zeznula druge ljude,pogotovo jedno dete koje nema.Pa naravno da cu da mislim i da joj pozelim sve najgore.I ne zanima me sta ce ko da misli.Dala sam roditeljima pare za ovu igranku koju mi je skot priredio. nisam za kletve pogotovo ne takve gde kunes da kupi svecu za najmilije ako vec kunes kuni nju ne vidim zasto bi ti drugi bili krivi njoj najmilije moze da bude i dete zasto bi dete ispastalo sto mu je sudbina dodelila takvog idijota za majku ako vec kunes kuni kao moja komsinica njoj ako zgazis bukvalno jedan cvet dobijes kletve dabogda ocoravela dabogda te hitna po putu kupila i tako dalje da ne nabrajam :)
2016 09 15
JEZIVO !
2016 09 16
ma kakvo dete,sto ne misli na dete kad je prevarila devojcicu,ostalo dete bez knjiga,place ko kisa...valjda vidite da je balavica,obiccno bezobrazno balavo deriste...
2016 09 16
a i kletva mesto trazi sto bi rekle babe,tako da nemas cega da se plasis ako si ispravan...ovo zena sa detetom nece da uradi,vec samo bagra obicna
2016 09 16
i opet kazem...za moje stvari mi nije zao ali za ovu devojcicu me dusa boli...em nije imala knjige em nastavnici su joj rekli da nabavi kako zna,a ona likusa poslala pogresne knjige...a meni rekla kako su to te...dete me zove telefonom,rida od plakanja...stvarno je bez veze..i to sto sam rekla,rekla sam onako,nemam od toga nista da umire ona niti bilo ko drugi
2016 09 16
Ovo mi deluje kao neko dete od 13-14 god najvise. Ako je u ovim godinama sposobna za ovako nesto sta ce tek raditi kasnije i u kakvu ce osobu da izraste. Uzas... Zao mi je devojke sto ste tako prosle nazalost niste ni prve ni poslednje koje su prevarene na ovom sajtu..
2016 10 07
> Cruella1De1Vil: > Ovo mi deluje kao neko dete od 13-14 god najvise. Ako je u ovim godinama sposobna za ovako nesto sta ce tek raditi kasnije i u kakvu ce osobu da izraste. Uzas... Zao mi je devojke sto ste tako prosle nazalost niste ni prve ni poslednje koje su prevarene na ovom sajtu.. i meni tako deluje ali izgleda da ona ima dete, na njenom fb profilu sam naisla na slike sa nekim decakom, takodje izbacivala je neke postove "sine moj" i slicno tome, elem i ja kad odem u prodavnicu desi se da me pitaju kad kupujem cigarete dal sam punoletna a ja cu sad da guram 27mu :D
2016 10 07
.
2016 10 08
1 2 3