Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nista nista,pogresna tema:)))

:) eto :)
2016 09 27
Resen nesporazum:)))).
2016 09 27
Bezobraznih ce uvek biti. Od sad to radi sa starim clanovima, koje dobro znas da ne bi vise dolazila u takve situacije. Ne dozivljavaj je uopste, podseca me po ovom sto si napisala na jednu clanicu sa kojom sam imala problem. Tako da, pusti je. Karma se vraca, itekako. Ali onom kome treba, (njoj) ti si ispala fer i korektna.
2016 09 27
Mene ovo podseća na situaciju koju sam ja imala pre nekog vremena. Isto tako, na poverenje mi žena ostala dužna 500din i kukala povremeno kako nema, a onda na Krpicama tražila da kupi neku brendiranu obuću pa me još i napala....i ja sam tada bila zabezeknuta kako ljudi koji bi trebalo da se pokriju ušima imaju dovoljno drskosti da te još i napadaju. Opusti se i uživaj, bitno je da je tvoja savest mirna, imala si najbolju nameru, a pošto smo sarađivale znam i koliko si korektna i fina. To što ti je poslala 300din "za kafu" je jeftini cinizam-ne obaziri se, to je odraz čiste nemoći :)
2016 09 27
I za tebe i za nju <3
2016 09 27
Evo, cule smo se i sve lepo resile. Devojka se izvinila, nije imala losu nameru, ja prihvatam i sve je u redu. Verovatno smo obe prenaglile, zaista se ljudski ponela sada. Eto, drago mi je sto se ovako zavrsilo:))))
2016 09 27
> LelaVoliIgija: > Evo, cule smo se i sve lepo resile. Devojka se izvinila, nije imala losu nameru, ja prihvatam i sve je u redu. Verovatno smo obe prenaglile, zaista se ljudski ponela sada. Eto, drago mi je sto se ovako zavrsilo:)))) Ti si jedan veliki covek <3 :) nismo na mk saradjivale vec na fb,davno bese :) desi se da covek malo burnije odreguje i to je normalno,al nije tesko izvinuti se i resiti problem! :) drago mi je da si resila problem sa njom i da je svee ok! <3 p.s dok sam dosla do teme promenila naziv :D
2016 09 27
:o :o :o :o Kao po običaju, plavuša kasni i ne kapira :/
2016 09 27
> emushka: > :o :o :o :o > Kao po običaju, plavuša kasni i ne kapira :/ joooooooj umrecu od smeha,samo se beci i cuti ,nemoj da te neko prepozna :') <3
2016 09 27
Ko se beči :o ko ćuti :'( Zakamuflirala sam se, crno-bela "kombinejšejn zajebešejšen" - jel tako reče za mene :') dupla osmica, riba, ovan, vladalac Mars ]:)
2016 09 27
> emushka: > Ko se beči :o > ko ćuti :'( > Zakamuflirala sam se, crno-bela "kombinejšejn zajebešejšen" - jel tako reče za mene :') > dupla osmica, riba, ovan, vladalac Mars ]:) Jes vala zajebata !! 😯😨😂😂😂😂 Ma ti se becis i cutis 😂😂😂😂😂
2016 09 28