Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nije u redu!!!

Po ko zna koji put. Clanice posalju upit da zele neki predmet, traze mere, traze dodatne slike, dobiju sve trazeno i nestanu. Zasto??? Zasto je toliko tesko odgovoriti da li ODGOVARA ili NE ODGOVARA?!! Nekultura i bezobrazluk!!! NIJE TESKO BITI FIN!!!!
2016 09 28
Isto i kod mene. Sto puta ista situacija. Užasno me nervira, kao i kad kliknu na Želim i pošalju i kad pitam za podatke, ne javljaju se.
2016 09 28
> Isidora.Savic: > Isto i kod mene. Sto puta ista situacija. Užasno me nervira, kao i kad kliknu na Želim i pošalju i kad pitam za podatke, ne javljaju se. Pa zaista nije lepo,ne trazim ja da ni tu najtezu rec HVALA,samo DA ili NE.
2016 09 28
Non stop mi se desava to.... Mada, vise me i ne cudi. Strasno. Razocarana sam sto se tice ljudi. Izgleda da je tesko napisati "Necu, hvala." Ne znam....
2016 09 28
Takođe, htela sam odavno da pišem na ovu temu. A ako se skrene pažnja onda ide ono "pa vaš je zadatak da mi pošaljete dodatne mere i slike" . Jeste, a tvoj je da kažeš hoću/neću/pozdrav. I još imaju obraza da se naljute. Ima nas raznih.
2016 09 29
> jelennnag: > Takođe, htela sam odavno da pišem na ovu temu. A ako se skrene pažnja onda ide ono "pa vaš je zadatak da mi pošaljete dodatne mere i slike" . Jeste, a tvoj je da kažeš hoću/neću/pozdrav. I još imaju obraza da se naljute. > Ima nas raznih. Pravi se najveci problem ako ja taj predmet za koji su se one raspitivale pre xxx vremena prodam... E tada znaju da posalju poruku punu uvreda. :@
2016 09 29
Ja veci problem imam sa rezervacijama. Bukvalno osip dobijem! Hiljadu puta sam rekla da necu, i svaki put napravim sebe debilom. NIKAD do sad se nije desilo da je ta sto je rezervisala, ispala fer. Uvek mi bude neprijatno da kazem da ih ne radim, jer se svakom desi da trenutno nema.
2016 09 29